reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kemi.. Szuszu .. Witajcie i powodzenia w starankach :-);-)
Paula i Gieoska .. Wielkie dzieki za odpowiedzi ;-):tak:...
Paula.. ja to sie chyba tylko na koszulke skusze.. bo widze ze szlafroczek z wymiarow to jakis malutki :-(.. a ja wysoka to bedzie na mnie kusy :baffled: a XXL nie ma :szok::-).. ale koszulka za to jest :-)...
Marceklowa Mama.. super ze juz w domku jestescie..to czekamy w takim razie na relacje ;-)
Tusia !!! a co u Ciebie??? :-)

Dziewczyny ja to juz sie czuje jak stara babka :baffled:... do poludnia jeszcze jakos funkcjonuje ale popoludniu to juz masakra :szok:.. nawet mi ciezko wstac do kibelka :baffled:.. chyba jakis kryzys mnie dopadl :crazy:... Ale jeszcze 4 tyg.. musze jakos przetrzymac :zawstydzona/y::-)...Zaczynam z lekka panikowac..jak tu mnie zakuje..albo tam.. hahahah:-D..aby do konca :-)

Pozdrawiam i milego wieczorku wszystkim :)

reklama
Sylwia....rozumiem Cie doskonale....u mnie 2 godziny lezenia , daja mozliwosc jakiejsc godziny aktywnosci tzn siedzenia i tak bola krzyze ze musze znowu lezec....masakra....nienawidze bezczynnosci:(

witam was
życzę Wam miłego weekendu!!!
pozdrawiam ciepło

PAULA Wszystkoego najlepszego i duuużo miłości dla was z okazji kolejnej rocznicy ślubu!! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sylwia....rozumiem Cie doskonale....u mnie 2 godziny lezenia , daja mozliwosc jakiejsc godziny aktywnosci tzn siedzenia i tak bola krzyze ze musze znowu lezec....masakra....nienawidze bezczynnosci:(

Mozemy sie jedynie pocieszyc ze jest nas 2 ;-):-).. i juz nie tak daleko a zobaczymy nasze dzidzie :sorry2::zawstydzona/y: a wtedy o wszystkim innym zapomnimy :-)..

Milej niedzieli wszystkim :-)

Wstałam na karmienie i spieszę od razu z wiadomością że Pajciaa urodziła!!!!! :biggrin2:

"Sebuś urodzony o 23:05 waga 3100 długość 58cm poród bardzo ciężki"

Pajciu Kochana jeszcze raz moje największe gratulacje! :biggrin2: Sebusiu witaj na świecie! :biggrin2: Odpoczywajcie teraz Kochani, dużo zdrówka dla Was! Buziaki :*

Pajkaa ogromne gratulacje:-D

Zmykam do pracy ehhh...

Wstałam na karmienie i spieszę od razu z wiadomością że Pajciaa urodziła!!!!! :biggrin2:

Pajeczko SERDECZNIE GRATULUJĘ
niech SEBUŚ ZDROWO ROŚNIE.

Pajka wielkie gratulacje!!!!!!! :-)

Wowo...Pajka GRATULACJE.....nie ukrywam ze ogarnaelo mnie lekkie przerazenie, ze w dwupaku nas tu ubywa z dnia na dzien.....juz sie boje....a wczoraj to byla masakra....tak mnie bolaly krzyze i brzuch ze juz sie mialam do szpitala pakowac...ale w nocy sie uspokoilo i teraz jest ok.... to chyb awczorajsze zakupy( glupia baba dzwiagala)...

Sylwia nie chodze do A.I...
Mama sowka.....powrot do pracy to nielada wydarzenia po tak dlugim pobycie w domu:)

Pajka Gratulacje!!!!!!!!!!!!

Pajkaa OGROMNE GRATULACJE!
SEBUŚ WITAJ!

Pajkaaa.. Ogromne Gratulacje..:))) Niech sie Sebus zdrowo chowa :)))

Joasia.. kurcze ja mam to samo..jak tylko mnie krzyze bola to juz panikuje :baffled::eek:... Aaaaa to nie znam A.I ;-):-)

POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH :)

Ale super wiadomość ! :-)

Pajeczko ogromne gratulacje!!! No to już oficjalnie jesteś Mamusią!
Witamy kolejnego Sebusia na naszym forum! :-D:-D:-D

Bardzo się cieszę Twoim szczęściem!

GRATULACJE KOLEJNEJ MAMUSI!!NIECH SYNUŚ ZDROWO SIĘ CHOWA!!!

WOW totalne BABYBOOM haha suuper alem się cieszem:-D:-D:-D

PAJKA JESZCZE RAZ I TU POGRATULUJE!!!

A WCZORAJ MOJA SZWAGIERKA URODZIŁA SYNKA 3750 G I 57 CM :-):-):-)

O kurcze Kurcze jak nam sie dziewczyny porozwajały!!!!!!:tak::tak::tak:
PAJKO, MARCELKOWA MAMO...ogromne Gratulacje dla Was, niech maluszki zdrowo, szczesliwie rosną i niech dają Wam tyle radosci ile tylko mogą:))))

Sylwusia u Ciebie juz 9 dzidziusiowe okienko na suwaczku....zaraz Tobie bedziemy kibicowac...buzior moja Ty moja:))))

PAJECZKO OGROMNE GRATULACJE!!!

Dziewczynki dziekuje wam bardo za gratulacje. Wpadne na BB jak sie ogarne i maluszek pozwoli :-)Opisze wam wszystko co i jak i oczywiscie wkleje fotki;-)

dziewczynki dziękuje bardzo za gratulacje w moim i Sebka imieniu :)

Marcelowa mamo GRATULACJE:)

Ja niestety nie pamiętam:), ale wiecie że pojawiły się testy na płeć dziecka... tylko nie ma ich jeszcze w Polsce...Baby Gender Prediction Test | Baby Gender Predictors | Natural Remedies to help moms and babies

Te testy wykrywają płeć dziecka jak już jestes w ciazy a nie przed :D No i nie jest 100% pewny.... firma produkujaca je podaje 80% skutecznosci ale pewnie ja zawyzyli (a na opakowaniu napisali ze 90%);p
Sikasz do pojemniczka, pobierasz troche siku i przelewasz je do drugiego pojemniczka z jakimis krysztalkami, mieszasz i juz wiesz :D Jak kolor zmieni sie na pomaranczowy to bedzie dziewczyna a jak na zielony to chlopak :D Calosc trwa jakies 10 minut.

reklama
Do góry