reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja już wiem że od 23go Filip idzie do przedszkola. Dziś dzwonili. Początkowo na 3h potem dłużej trochę i od września na 8-9h już.
Sie zacznie... :>

reklama
O kurcze Kurcze jak nam sie dziewczyny porozwajały!!!!!!:tak::tak::tak:
PAJKO, MARCELKOWA MAMO...ogromne Gratulacje dla Was, niech maluszki zdrowo, szczesliwie rosną i niech dają Wam tyle radosci ile tylko mogą:))))

Sylwusia u Ciebie juz 9 dzidziusiowe okienko na suwaczku....zaraz Tobie bedziemy kibicowac...buzior moja Ty moja:))))

Dzień dobry :)
Miłego dnia Wam życzę :)

U nas dziś chłodno i wietrznie ale słonko się przebija....

Sylwia kochana to teraz Twoja kolej :tak::-):-) już niedługo będziesz tuliła synusia :-)

a później Joanna, Ryba, Tusia... Trzymam kciuki dziewczynki!!! :-)

Witam :))
Joanna .. Pewnie bysmy sie spotkaly albo w Z...albo w NT na porodowce :-D:-D ale by bylo... ale ze juz nie mieszkam w K-ku ;-) to sie nie spotkamy :-(przynajmniej na porodowce :-D:-);-)...

Czarodziejko ..Paula... ja juz mam pełno w gatkach :-D:-D:szok::baffled::-).. Ale po suwaczku patrzac to nie wiem czy czasem Joanna nie jest przedemna :-D
Paula.. Ty chyba kupowalas ten szlafroczek z Muzzy ten różowo-szary?? jak tak..to on ma rozmiarowke normalna?? i jak sie spisal?? :zawstydzona/y::-).. Boszzzz ja musze sie uwijac..bo nic nie mam dla siebie do szpitala :szok::eek:
Gieoska... a Ty kupowalas te butelki z TT dekorowane..te blekitne?? ladne sa? bo znalazłam 2 sztuki 260ml..za 41zl :-).. chcialam kupic u nas w sklepie jedna ta biala tak w razie czego..poszlam a tam sztuka 35zl!!:baffled::eek:

BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYNEK :)

Cześc dziewczyny!:)
zupełnie przypadkiem natrafiłam na wasze forum,czytajac o tym jak mozna zaplanowac dziewczynke,mam już dwóch chłopaków i to sporych 7 i 9 lat,rozmyslamy teraz o córeczce,ale wiem że zaplanowanie płci to nie takie proste:-)
Poczytałam was troche i widze ze znacie sie na takich sprawach i to bardzo dobrze może u was poradze sie na te tematy:-).Pozdrawiam Kemi

kemi witaj :-) poczytaj sobie wątek https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/udalo-mi-sie-zaplanowac-plec-dziecka-32063/ bo tutaj to mało której udało się zaplanować płeć ;-) większość chłopców jest :-)

Sylwia tak mam ten szlafroczek i jestem bardzo z niego zadowolona :tak: choć w szpitalu praktycznie go nie używałam bo takie upały były że w samej koszuli było za gorąco! Rozmiarówka jest normalna, ja mam M i jak miałam brzuszek to mi sie rozchylał ale później i teraz jest idealny :tak:

Miłego wieczoru :happy:

Hej dziewczyny!
Ja poluję na synka,ale powiem szczerze, że słabo u mnie z wiedzą a propos planowania płci:crazy:
Mam już córcię, ale nie planowaną:-)
Dzisiaj robiłam test owu wyszły dwie takie same kreseczki, z tego co czytałam powinno się odczekać 12h i zacząć działać, prawda to czy nie?:-)

PAJECZKO OGROMNE GRATULACJE!!!

Dziewczynki dziekuje wam bardo za gratulacje. Wpadne na BB jak sie ogarne i maluszek pozwoli :-)Opisze wam wszystko co i jak i oczywiscie wkleje fotki;-)

reklama
Gieoska... a Ty kupowalas te butelki z TT dekorowane..te blekitne?? ladne sa? bo znalazłam 2 sztuki 260ml..za 41zl :-).. chcialam kupic u nas w sklepie jedna ta biala tak w razie czego..poszlam a tam sztuka 35zl!!:baffled::eek:

BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYNEK :)

Sylwia chcialam kupic te dekoracyjne ale odpuscilam..mam zwykle TT i sa ok...

Do góry