reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam sie rowniez

u nas tez upał wiec moze moje dziecie sie zdecyduje wyjść??? kurde zaczyna łapać mnie z tego tytułu dołek bo nie chce porodu wywoływanego :(

reklama
Witam :)
Pajkaaaa... Moze jakies sprzatanko zrob duze :-) kurcze bo faktycznie wizja prowokacji nie jest fajna :-(... Albo poszalej na calego z Mezusiem :tak:..

Ja dzis gnam do ginka..ciekawe co mi powie :-).. a brzusio mi juz opadl :szok::-)

Kinga.. spoznione ale Wszystkiego Najlepszego !!!! :sorry:
Paula.. jak tam?? wciagnelas sie juz w opieke nad 2 dzieciaczkami ??:-)

POZDRAWIAM I CALUJE WSZYSTKIE !!!!!!!

WITAM:-)
Tutaj troszku nie zaglądałam bo ogólnie jestem na KSBB;-)
PAULA szybki i beztresowy poród:-)
PATI dobrze że po operacji jest już ok:tak:słodki maluszek:-)

hej KINDZIA: ano ma babiniec:)moze tym razem wyjdzie nam chlopak,choc tak po cichu mysle,ze bedzie jakby co to 5 dziewczynka:)

Aga.. Witaj :-) w takim razie trzymam kciuki by sie ten chłopczyk udał :-)..

Ja po ginku wczoraj.. Maluszek wazy juz 3200.. i wyszlo z USG 38tc.. brzuszek opadl.. szyjka cos ciut krotsza..i rozwarcie na opuszek..:-D ale znajac zycie na opuszku sie skonczy nawet po treminie :-D:-D..za 2 tyg..mam zrobic KTG .. aaaaaaa i najlepsze.. mam ostatnie 10 szt.. zastrzykow :sorry::-)
Buziaki dla Waszystkich :)

Czesc dziewczynki u mnie 38 tydzien w poniedzialek bylam na usg dzidziol duzy no i niestety caly czas w pozycji pleckami do moich pleckow (potyliczne tylne) co utrudnia porod czesto jest tez bardzo bolesny (krzyzowe) czesto konczy sie uzyciem kleszczy bo dzidziol nie moze sie wpasowac w kanal rodny. Poczytalam i moze histeryzuje, ale uprosilam cesarke bo przy duzej wadze to moze byc czynnik ryzyka niedotlenienia dziecka a to nie na moje nerwy. Oczywiscie pol szpitala mnie przekonywalo, ze jest ogromna szanasa ze w trakcie porodu ustawi sie prawidlowo i ze urodzilam 2 dzieci wiec cesarka jest zla decyzja , ale ja czuje inaczej. Tak wiec termin cesarki mam na 20 sierpnia (piatek).:)
Mam nadzieje, ze dotrwam bo ostatnio troche za bardzo szalalam (wiecie syndrom szykowania gniazdka:)) i mialam caly dzien bole nieregularne i rozowawo bezowa wkladke, ale od wczoraj leze i sie uspokoilo.
Dla mnie najwazniejsze jest bezpieczenstwo mojego dziecka a cesarke da sie przezyc choc strasznie sie boje. Na usg widzielismy buziunie naszego dzidziusia jego usteczka i takie smieszne policzki pufki jak chomik juz nie moge sie doczekac jak bede mogla wreszcie go przytulic:)
Paula jak szybko doszlas do siebie po cesarce?
Pozdrawiam:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry