reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam wieczorkiem :)

Kiki cudna ta Twoja niunia :-) śliczna jest :tak: fajne zdjęcia, widać że fajnie spędzacie czas :-)

Tusia brzusio prześliczny :-)

Bershka trzymam kciuki za egzamin! :tak:

Agniechak gratulacje pierwszego ząbka :-)

Kinga myślę że to przez pogodę jest taka mała aktywność na bb ;-) teraz cieplutko to większość spędza czas na dworze :tak:

a właśnie Patrysia mi pisała że nie będzie jej jakiś czas...

Joanna jak po usg???

Czarodziejko lecą lecą :tak:

A u nas wreszcie koniec remontu :happy2: teraz tylko posprzątać trzeba :tak:
Jutro USG :-)

Miłej nocy dziewczynki :happy2:

reklama
Witam....
Paula...przelozylam wizyte na czwartek bo nie odebralam wynikow ktore bede w srode, a wogole to zazdroszcze ....j dopiero zbieram sily na remont:/

Wlasnie odebralam leginsy ktore zamowilam na allegro....no i kicha przesadzilam z rozmiarem.....tzn na nogach i w tylku ok ale to co ma byc na brzuch( bo to takie ciazowe) moge niemal zalozyc na glowe hahahahah..

Paula...przelozylam wizyte na czwartek bo nie odebralam wynikow ktore bede w srode, a wogole to zazdroszcze ....j dopiero zbieram sily na remont:/

Wlasnie odebralam leginsy ktore zamowilam na allegro....no i kicha przesadzilam z rozmiarem.....tzn na nogach i w tylku ok ale to co ma byc na brzuch( bo to takie ciazowe) moge niemal zalozyc na glowe hahahahah..

Oj nawet nie wiesz jak się cieszę że już po....teraz jeszcze posprzątać, bo bałagan w całym mieszkaniu przez to wszystko, ale powoli sobie porobię najważniejsze że już po malowaniu, gipsowaniu itp.! :)

dobre z tymi leginsami hehe :) ja kiedyś kupiłam spodnie i też były za duże wzięłam większe bo myślałam że skoro ja jestem większa to i rozmiar większy trzeba wziąć a tu właśnie nie...rozmiar ten sam one po prostu są dopasowane już na ciąże :)

Witam wtorkowo :happy:
co Wy tak od samego rana już na bb ;-) ja to z ledwością o 9 z łóżka się zwlekam :-p:zawstydzona/y:
u nas dziś pięknie od rana, zapowiada się gorący dzień :blink:
ogarniemy z M trochę mieszkanko a na 15:45 idziemy na usg :-) w końcu zobaczymy naszego Maluszka :-)

Miłego dnia dziewczynki :happy:
Buziaki

witam was witam

kiki śliczna ta twoja księżniczka... napatrzeć się na nią nie mogę...ale widać że bracia za nią przepadają... będzie mieć nie złą ochronę jak urosną:):):)

Paula ja jadę zaraz do pracy ale jak wrócę to pierwsze co siądę na bb poczytać co tam u Karolka.. mam nadzieję że się oszczędzasz tak jak ginka kazała..jeszcze 8 tygodni i możesz rodzić.. Boże kiedy to zleciało! pamiętam jak nie dawno dodawałaś fotkę z testem i dwoma kreskami. Zupełnie jakby to było wczoraj.... czas tak szybko leci..
Ja przed chwilą tak zawaliłam tipsem w drzwi że mi się gorąco zrobiło... brrr.. a boli jak cholerka..

Tusiu brzunio masz piekny!! Ach..jak ja wam zazdroszczę babeczki!! Ale kiedyś przyjdzie na mnie chwila i ja będę wam brzuszek pokazywać... bardzo mocno w to wierzę... choćby miało być inaczej i diagnoza mojego głupiego ginka by się potwierdziła.
Wiecie??? On mnie wtedy tak wkurzył że mu nie zapłaciłam za badanie... powiedziałam mu że jest do niczego, że powinien mnie leczyć póki jestem jeszcze młoda a nie czekać 3 lata.. że jedynie do czego się nadaję to do stresowania kobiet i wypalania nadrzerki starym babom... tak mu powiedziałam..ale gały zrobił! Odfajkował mnie bo byłam ostatnia a już było po 21.. Dupek jeden.. sorki za wyrażenie. Mój M jak to wszystko usłyszał to stwierdził że to nie lekarz... bo lekarz leczy a nie dołuję i stawia diagnozy bez badań...

Dobra zmykam się szykować.... życzę wam miłego dzionka kochanę.. Całuję wszstkie i każdą z osobna...

Rybciu ty też masz piękny brzusio:):)

reklama
uhhhhhhhhhhh.dzisiaj w nocy moje serce waliło mi tak
szybko,byłam wystraszona nie na żarty,a jeszcze sama w domu jak zwykle.
to chyba przez te upały.
wziełam dużą dawkę magnezu i potasu i otworzyłam dzrzwi balkonowe i
całe szczęście przeszło.tak sie bałam myslałam,ze bez tabletki nie ustąpi.
a te co brałam zawsze nie mozna w ciąży choc ginka powiedziała,że jak wezme połókę raz na całą ciąże
to dziecku nie poszkodzi,a mam jeszcze inne któe niby mozna w ciąży ale nigdy ich nie brałam i
nie wiem jak moje serce by zareagowało.taki to dylemat boje sie strasznie.

Do góry