reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam wieczorkiem :happy2:
U nas też gorąco....Kacper jak poszedł po śniadaniu na dwór tak wrócił o 20 :tak:a ja tak raz tu raz tu a wieczorem ledwo powłóczę nogami...wejść tak kilka razy po schodach na 2 piętro to dla mnie nie lada wyczyn :-p

Czarodziejko
z jednej strony jestem przerażona że zostały tylko 2 miesiące a z drugiej to bym chciała żeby to jak najszybciej minęło bo już coraz ciężej mi jest :cool2:

Mama Sówka fajnie że spędzacie tyle czasu na dworku, rozumiem że macie własne podwórko :-) czekamy na zdjęcia w nowej sukieneczce no i Bartusia jakieś nowe fotki nam pokaż :tak:

Bershka pierwsze opalanko :-) ja w tym roku muszę sobie odpuścić....fajnie macie z tą działeczką teraz :tak::-) Kubusiowi widocznie spodobała się ta piosenka :-D

Jutro nie wiem czy dam radę zajrzeć bo będę miała gości i robimy grilla :tak:

Dobrej nocy dziewczynki :happy2:

reklama
Dzień dobry:happy2::happy2::happy2: dziś już mam lepszy humor -> zaś przepiękne słoneczko, Wacek ma wolne, Bartuś jest przekochany -> czego chcieć więcej:happy2::happy2::happy2:

dziewczynki sprawdźcie ino :-) czy Wasze dzieciaki reagują na tą piosenkę

Bershka Bartuś jest chyba jeszcze za mały, ale kiedyś spróbuję mu puścić:tak::tak::tak:

Mama Sówka fajnie że spędzacie tyle czasu na dworku, rozumiem że macie własne podwórko :-) czekamy na zdjęcia w nowej sukieneczce no i Bartusia jakieś nowe fotki nam pokaż :tak:

Paula rzeczywiście mieszkamy w domu z teściami -> Oni na dole My na górze:tak::tak::tak: jest super, bo od ulicy daleko i mamy jakieś 500m do lasu:-):-):-) teraz niestety nie da się tam spacerować, bo mokro, ale wcześniej potrafiłam robić sobie z Bartusiem 2 godzinne spacerki:-):-):-) no, a teraz jak taka piękna pogoda to siedzimy na dworku cały dzionek ile tylko się da:happy2::happy2::happy2: oto parę fotek (fotek sukienki nie mam, ale zrobię):

Zobacz załącznik 253061 -> golasek
Zobacz załącznik 253062 -> walczę z grzechotką
Zobacz załącznik 253064 -> na dworku w kojcu
Zobacz załącznik 253065 -> jestem tygryskiem
Zobacz załącznik 253066 -> poranne przytulaski z tygryskiem

Dziś zaś pewnie cały dzionek będziemy na dworze:tak::tak::tak: miłej niedzieli:happy2::happy2::happy2:

Dziewczyny ja z pytaniem:

Znacie coś dobrego przeciw komarom i innym robalom??? Ale coś takiego czym mogłabym się posmarować i jak wezmę Bartusia i np. niechcący mnie poliże to nic mu się nie stanie i coś czym mogłabym spryskać wózek, bo moskitierę mogę dać jak śpi, a jak nie śpi to trzeba do Niego gadać lub musi oglądać gałązki, więc odpada:sorry::sorry::sorry: a siedzimy teraz na dworze do dość późnej godziny i robali pełno:szok::szok::szok:

Dzięki za odpowiedzi:-D:-D:-D

P.S. Ja się strasznie spaliłam, aż mi pełno plam wyskoczyło i piję wapno:eek::eek::eek:

Witam wieczorkiem :happy2:
My super spędziliśmy cały dzionek na dworze, piękna pogoda, grill udany, goście zadowoleni :-) tylko wieczorem to już strasznie komary gryzły :/

i właśnie Mama Sówka też bym się chciała dowiedzieć o jakiś super specyfik na komary!!!
my też mieszkamy w domu tylko że z moimi rodzicami i rodzice na dole my na górze, łączy nas jedynie klatka schodowa...jest w porządku, ale ja marzę o własnym domku :tak: podwórko to coś wspaniałego szczególnie latem i nie zamieniłabym tego na mieszkanie w bloku ;-)lasów też mamy dużo bo mieszkamy w samym środku Mazowieckiego Parku Krajobrazowego :blink:
Bartuś jaki słodziutki bobasek i jakie ma fałdki i pucki tylko by całować :tak::-)

Bershka dzięki za linka, jutro poczytam bo dziś już padam...powietrze ze mnie wszystko wyciągnęło ;-):blink:

Dobrej nocy dziewczynki
Buziaki

dziewczyny my mamy super srodek na komary,niedostepny w aptekach tylko na stronach inter..nazywa sie MUGGA , mąz ma w kulce ja z O.w sprayu. Dzisiaj doslowni ekomary uciekaly od nas na kilometr ale dla maluszków oczywiscie sie nie nadaje...mnie Kubus nie liże wiec nie wiem :-D ale go nosze i jest ok. Spryskałam budkę z wózka i Kubulątko nie jest pogryzione. Te wszystkie Off-y i Autany to strata kasy:no:

tu macie linkasa do tego produktu MUGGA repelent na komary europejskie i tropikalne, meszki, kleszcze

dobrej nocki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie i ja o pol nocy,,padnieta jestem caly dzien na basenie od piatki taki upal super pogoda ale jutro ma byc nie za cieplo..

jolu tez jeszcze nie spisz..

Dzień dobry:happy2::happy2::happy2: dziś już mam lepszy humor -> zaś przepiękne słoneczko, Wacek ma wolne, Bartuś jest przekochany -> czego chcieć więcej:happy2::happy2::happy2:

Bershka Bartuś jest chyba jeszcze za mały, ale kiedyś spróbuję mu puścić:tak::tak::tak:

Paula rzeczywiście mieszkamy w domu z teściami -> Oni na dole My na górze:tak::tak::tak: jest super, bo od ulicy daleko i mamy jakieś 500m do lasu:-):-):-) teraz niestety nie da się tam spacerować, bo mokro, ale wcześniej potrafiłam robić sobie z Bartusiem 2 godzinne spacerki:-):-):-) no, a teraz jak taka piękna pogoda to siedzimy na dworku cały dzionek ile tylko się da:happy2::happy2::happy2: oto parę fotek (fotek sukienki nie mam, ale zrobię):

Zobacz załącznik 253061 -> golasek
Zobacz załącznik 253062 -> walczę z grzechotką
Zobacz załącznik 253064 -> na dworku w kojcu
Zobacz załącznik 253065 -> jestem tygryskiem
Zobacz załącznik 253066 -> poranne przytulaski z tygryskiem

Dziś zaś pewnie cały dzionek będziemy na dworze:tak::tak::tak: miłej niedzieli:happy2::happy2::happy2:
fajniusi bartus a jak duzy na 3 miesiace..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam:happy2::happy2::happy2:

i właśnie Mama Sówka też bym się chciała dowiedzieć o jakiś super specyfik na komary!!!
my też mieszkamy w domu tylko że z moimi rodzicami i rodzice na dole my na górze, łączy nas jedynie klatka schodowa...jest w porządku, ale ja marzę o własnym domku :tak: podwórko to coś wspaniałego szczególnie latem i nie zamieniłabym tego na mieszkanie w bloku ;-)lasów też mamy dużo bo mieszkamy w samym środku Mazowieckiego Parku Krajobrazowego :blink:
Bartuś jaki słodziutki bobasek i jakie ma fałdki i pucki tylko by całować :tak::-)

Paula ja dziś wybieram się do apteki to może mi coś polecą i wtedy Ci napiszę:tak::tak::tak: wiesz my obok mamy dom, który jest dla Nas, ale trzeba przeprowadzić generalny remont (dach, okna, piwnica, ocieplenie no i cały środek), a na to trzeba kasy i czasu, więc narazie mieszkamy z teściami i jest dobrze:-D:-D:-D a my mieszkamy w Pilchowickim Parku Krajobrazowym:-):-):-)

Buziaki ja śmigam do Gliwic:tak::tak::tak:

Witam porannie......
Bershka.....nie wiem jak na synka ale ja tez jak w transie ,jak sluchalam tej piosenki:)
Ryba....jak dla mnie to dowod ktorego pozazdrosicil by nie jeden facet:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry