reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
AgniechakJoanna trzymamy Cię za słowo ;-):tak: a kiedy idziesz już na L4?

QUOTE]

No do konca czerwca pracuje potem mam wakacje a we wrzesniu juz na maciezynski.
Bershka......wykladam anatomie w studium medycznym
U nas ciagle pada....od soboty ma byc poprawa..hmmm....zobaczymy...jutro ide pobrac krew i czeka mnie wypicie tego wstretnego gluta...bleeee

DZIEN DOBRY:-)

ANUFIFI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!ZDRÓWKA MIŁEGO MIESZKANIA W NOWYM DOMKU I SPEŁNIENIA MARZEŃ!
No do konca czerwca pracuje potem mam wakacje a we wrzesniu juz na maciezynski.
Bershka......wykladam anatomie w studium medycznym
U nas ciagle pada....od soboty ma byc poprawa..hmmm....zobaczymy...jutro ide pobrac krew i czeka mnie wypicie tego wstretnego gluta...bleeee
kciukaski dasz rade!!!i mi tu marsz na L4 jak jest szansa:tak:

Witajcie kochane
U nas wczoraj przeszła przez Stolicę nawałnica!!!!! burza jakiej dawno nie widzialam
O co chodzi z tą pogodą?
Najpierw zima masakryczna potem powódz, jakas chmura wulkaniczna i teraz burze....dziewczyny czy to początek Konca??????

Dzień dobry :happy2:

Ja też nie wiem co z tą pogodą ostatnio się dzieje....ale na pewno ma na to wpływ zanieczyszczenie środowiska!!! :/
U nas dzisiaj pochmurno....

My dzisiaj z Kacperkiem stroimy ściany w jego pokoju bo przyszły naklejki które zamówiliśmy :tak::-) a M maluje przedpokój...

Miłego dnia dziewczynki :happy2:

Witajcie...pamietacie mnie jeszce??u nas ok pogoda sie w koncu u nas zrobila i jest super siedzimy sobie u moich rodzicow w domu na ogrodku,dzieciaki cale dnie na dworze a ja z kompem tez na dworze hehe...

Paula jakbys mogla to wklej mi zdjecia z tymi naklejkami co kupiliscie dla Kacperka bo bardzo mi sie spodobaly i jak fajnie bedzie to u Cieboe wygladac to i ja sobie kupic dla dzieci:-)

Anufifi, spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

Paula, ja też chętnie bym zobaczyła jak się takie naklejki prezentują na ścianie.

U nas dzisiaj piękna pogoda. Dzisiaj mam USG połówkowe i już liczę godziny.

Dobrze dziewczynki wkleję, tylko muszę zrobić fotki :tak:

Ryba trzymam kciuki za usg! koniecznie daj znać po...a u Ciebie miał być chłopiec? ciekawe czy się potwierdzi :-)

U nas słoneczko wyszło i zrobiło się gorąco, dobrze że trochę wiaterek wieje :tak: byliśmy na spacerku i kupiliśmy truskawki....jutro będę robiła ciasto z truskawkami :tak:

Buziaki

reklama
Gosia, Ryba proszę oto zdjęcia :happy2: tam gdzie są dinozaury, gdzie stoi stary fotel będzie kiedyś stało łóżeczko Karolka :tak: dlatego na dole jest puste miejsce żeby potem nie zasłonić naklejek :happy2:

s1.jpg s2.jpg
d1.jpg d2.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry