reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Heyka
Miłego dnia z mezulkami i dziecmi zycze:):)
Nareszcie sa truskawki, uwielbiam, koktajle mniam, kefir z truskawkami zawsze dodaje mi kopa,
a Remik wcina kluchy ze smietana i truskawkami
kiki Dzieciaki sa super, ksiezkiczka ma wiecej par butow niz ja:) jest niesamowita...
Mamo sowko pokazuj sukienki i udanej imprezki zycze, wybawcie sie:)
ide zobaczyc co tam Kinga wymysliła na ksbb

Milego...

WITAM:-)
Kinga ja już jestem :) jak coś to wal śmiało :tak:

Byłam u ginki w południe a później nie miałam kiedy usiąść do kompa, u nas było dziś gorąco i duszno a koło 18 przeszła burza i ulewa ale krótko...

Niestety ginka mnie trochę zmartwiła :-( szyjka zrobiła się miękka i się trochę skróciła :-( mam więcej odpoczywać i polegiwać, nie robić nic męczącego :hmm: a tu cały bajzel w domu! :no2: wyniki też kiepskie bo leukocyty cały czas mi rosną :-( czy wiecie co to może oznaczać? muszę skontrolować je za 1,5 tygodnia. Dobrze że chociaż Karolek chyba ma się dobrze bo bryka i serduszko ładnie bije :tak: we wtorek na usg sprawdzimy więcej co u niego słychać :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki :happy2:
ojej odpoczywaj jak najwięcej:sorry2:jak patrze na twój suwaczek to mi sie przypomina ze ja w 29 tc dowiedziałąm się o swoich problemach i tak myśle ze to jest chyba jakiś przełomowy tc gdzie trzeba uważać na siebie bo więcej w tych tc mają problemy kobitki:sorry2:leukocyty ogólnie się podwyrzszają w ciaży i jak kobitki pisza moze to być lekkie zapalenie na szczęście Karolek zdrowiutki a ty uwarzaj na siebie bo nie ma zartów jak szyjka się skraca:sorry2:

MAMA SÓWKA no dzień miałaś wybiegany:cool2:ps.eee jaka dziwna toć tylko chwalić!ja żadnych uzywek ani papierosów ani alkoholu(juz nie pamiętam kiedy miałam go w ustach i nie ciągnie wogóle bo ja ogólnie nigdy tak nie przepadałam za nim)i kawki nie lubieć po prostu wole życie bez tego nie smakowac mi i zdrowiej się czuje:-p

moje dzieciaczki..:-);-)
suuuper gromadka a te dwa bobaski kochaniutkie:-)dwa pulpeciki do wycałowania:-)

Witam popołudniowo czwartkowo :happy2:
Byliśmy na mszy ale na procesje już nie poszliśmy bo tak duszno u nas że nie dałabym rady...zresztą mam się oszczędzać, prawda! :tak:

Kiki, Bershka
tak właśnie myślałam że to Kubuś jest ale nie pisałam bo nie chciałam strzelić gafy! :-p;-):tak::-)

Moja bratowa zresztą też Paulina :-) miała dziś w nocy pierwsze skurcze...chyba przepowiadające :tak: to już niedługo....

Miłego popołudnia i wieczorku Wam dziewczynki życzę :happy2:
Odpoczywajcie sobie miło :tak:

aaa...zapomniałabym...dostałam smsa od Paajki:

"Hej dostaje leki i jest lepiej, wczoraj miałam ciśnienie 90/60 a Sebuś praktycznie się nie ruszał panika była, sprawdzili tętno Sebka i było ok dziś od rana kopie, wyjdę najwcześniej w piątek. Buziaki"

reklama
Do góry