reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Goraczka mnie bierze...chyba iddde spac...choc slowo spac to za duzo powiedziane, powinnam napisac polozyc sie, bo Alan przez pol nocy pewnie znowu bedzie ie budzil co pol godziny, a kolejne co 1.5...

Dobranoc babeczki!

Dzastina ja dopiero doczytalam z tą rybą ....normalnie az zagotowałam ....no co za debilizm !!!!!!!!!!!!!!!!!!
dawaj znac co u Ciebie ...mam nadzieje ze was woda jednak grzecznie ominie....

hej babeczki:-)u nas wczoraj zrobilo sie slicznie i Kacper w samych bodach paradowal:-)z tych gorszych wiadomosci myslalam ze auto mi sie rozsypie jadac ehh ile ja sie musze nastresowac przez ten samochod:-(poza tym jednak pewne rejony wrocka sa zalane...wczoraj kolo moich rodzicow co chwile jechala policja na syglane a za nia ciagi tirow z piaskiem..troche za pozno sie obudzili i dlatego zalalo...

A tak z milszych wiadomosci to wczoraj wylazla nam druga dolna jedynka:-)a jaka ostra:-)
gie-oska ja mieszkam nie daleko głogowa... jakieś 100 km od ciebie. w 97 roku zalało Wrocław i tylko dlatego my przetrwaliśmy. bo woda się rozlała zanim do nas dotarła a i tak było nie ciekawie. wiem że Wrocław się super przygotował i na pewno da radę i boję się że u nas będzie gorzej. Przez całą noc woda przybrała 50 cm. A fala ma być u nas z niedzieli na poniedziałek.
Dzastinko jak sytuaja u Ciebie??Wrocek troche zalewa wiec mam nadzieje ze Was oszczedzi ta woda!!!odezwij sie...
A to ja z zeszłego tygodnia z moimi skarbami:biggrin2:
Trochę niewyjściowo, bo nie spodziewałam się sesji:zawstydzona/y: ale lepsza taka fotka niż żadna;-)

Sliczne zdjęcie:tak:chłopaczki super:-)ps.to dobrze że lepiej i oby lekarz niepotrzebny:tak:

I my dzisiaj:happy2:
Royanko,Patrysiu sliczne zdjecia:-)Royanko slicznie w tych wolskach wygladasz:-)Patrysiu a Ty Alanka wozisz juz w spacrowce??
Goraczka mnie bierze...chyba iddde spac...choc slowo spac to za duzo powiedziane, powinnam napisac polozyc sie, bo Alan przez pol nocy pewnie znowu bedzie ie budzil co pol godziny, a kolejne co 1.5...

Dobranoc babeczki!
Aniu jak samopoczucie dzis??lepiej??

Paula a widzialas zdjecia moje ktore dalam w piatek na forum??

Anufifi a Ty jak sie czujesz??

Kiki daj jakies zdjecia mojej przyszlej synowj:-)

Buziaki babeczki:-)

Dzień dobry :happy2:
Dziewczynki życzę Wam miłej niedzieli :-)
u nas upalnie!!! więc pewnie większość dnia spędzimy na dworze :tak:
zaraz idziemy szykować się do kościółka a na obiad dzisiaj do mojej mamy więc dziś odpoczywam :-)

Gosiu nie widziałam...bo nawet nie miałam siły czytać co napisałyście...ale później cofnę się i na pewno obejrzę :tak:

teraz zmykam szykować się...

Buziaki
Miłego dnia :happy2:

WITAM:-)
Dziękuje za miłe słowa:-)
Oj jak pięknie u nas aż serduszko się cieszy(za długo brzydkie pogody gościły):tak:

GIEOSKA gratuluje ząbka:-)a co do spacerówki pewnie ja już od początku maja śmigam:-)lekko zwinnie:-)od razu powiem że Alanek leży na płasko do tego gruby kocyk i super:-)

(...)
Royanko,Patrysiu sliczne zdjecia:-)Royanko slicznie w tych wolskach wygladasz:-)Patrysiu a Ty Alanka wozisz juz w spacrowce??

Aniu jak samopoczucie dzis??lepiej??

(...)
Dziekuje Gosiu :) A co samopoczucia to dzisiaj znaczna poprawa. Temperatury nie mam, boli nadal ale jest lepiej. A w nocy sie wypocilam jak szczurek! Az koldre przemoczylam :/ i musialam sie cala przebierac :/

Dzisiaj u nas bya ladna pogoda i bylismy na spacerku i bylo super!!! Ale na same bodziaki za zimno :)

A to fotki z dzisiejszego spacerku:-D
Z tym ze moja mina jaks dziwna:baffled:, bo jak zwykle coś gadałam a mój mąż znienacka pstrykał foto:dry:

reklama
cześć dziewczynki!
Wczoraj cały dzień było ślicznie więc spędziliśmy go na dworze,zrobiliśmy nawet grila,a dziś pada.
royanna rozumiem Ciebie bardzo dobrze,całymi dniami siedzę z dziećmi,mąż póżno wraca z pracy,wszystko na mojej głowie.Tutaj mieszkam ponad pół roku ale przyznam się szczerze,żew nie znam tu nikogo w moim wieku,z dzieckiem.Chciałam zapytać jeśli mogę,dlaczego już drugi raz masz zapalenie piersi.Szkoda,że mieszkamy tak daleko od siebie,bo miło by było poznać Ciebie osobiście.I trzymaj się kochana!
ps.co najlepsze!za ścianą mieszka teściowa ale na nią wogóle nie mogę liczyć.

Do góry