reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

straszna tragedia z tymi powodziami jest :(( szkoda mi wszystkich tych ludzi.

tusia Ty odpoczywaj kobieto jak sie tak słabo czujesz tulam :)
Paula Gosiu dziekuje

reklama
Witam.

Dzastina, Trzymajcie się!

Royannka, fajnie, że Maciuś ma się już lepiej a Alankowi życzę dużo zdrówka.

Mama Sówka, witaj.

Kinga, już lepiej?

Paula, ale mi narobiłaś smaka na młodą kapustkę. Chyba namówię moją mamę, żeby zrobiła bo ja nie umiem. :zawstydzona/y:

U nas była dzisiaj fajna pogoda, tak cieplutko, a ja cały dzień przeleżałam i pół przespałam (teraz spać nie mogę) bo złapało mnie zapalenie zatok. To dość częsta przypadłość u mnie ale pierwszy raz będę leczyć bez antybiotyku, ciekawe czy się uda.

Witajcie piatkowo :)

U nas narazie slonecznie :)

Dziekuje za zdrowka ddla Alanka i Maciusia. Ten drugi znowu jak na skrzydlach polecial do przedszkola :))) A Alan...sama nie wiem...niby ma ten katar, ale nie wyplywa, ddopiero jak poplacze, kaszlu tez juz nie slysze, ma jakby chrypke, ale sama nie wiem. Poddgoraczkowego stanu juz nie ma...chyba nie bede sie z nim wybierac do dr, bo znowu wezme go ddo "zrodla chorob" a okaze sie niepotrzebne...jak myslicie? Ostatnio mial 38st i okazal sie zddrowy...poczekam

Dzastina, ale stres musicie przezywac zwiazany z powodzia...ja to nwet tv nie wlaczam aby sie nie denerwowac.

Tusiu, jak samopoczucie? Co do papek to jak ja gotowalam Maciowi to jedynie maselka dodawalam do smaku albo "Misiowego ogrodka Nestle"-cos jak smakowy kleik. Alanowi masla nie moge dac, misiowego ogodka jeszcze ie nabylam. Wczoraj ugotowalam jemu pueere ziemniaczane z brokulem i odrobina marchwi(kurcze, po marchwi zalatwic sie nie moze biedula)ale on wczoraj mila zly dzien(znowu 2 drzemki, marudny byl) i nie dostal. Dostanie dzisiaj, ciekawe czy zje.

Pyszczku, wczoraj po raz pierwszy Alan dostal kleik czy kaszke(sama nie wiem, bo zagraniczna i nie rozumiem)kukurydziana. Ale wsuwał!!! I to sama! No i dokonczyl same brzoskwinki-jablek narazie chyba nie bede kupiwac...

Dobra, lece do mojego marudki...

Dobrego dnia!

Witam dziewczyny i życzę miłego dnia:)
Przesyłam wam słoneczko aby w końcu zrobiło się u was cieplutko :tak:
386.gif

Pozdrawiam :)

u nas słonka nie potrzeba bo mamy swoje!!! jest pięknie i cieło :) już wczoraj było cieplutko i wszyscy chodziili na krótki rękaw:tak:
Dziś ruszamy niedługo na plac zabaw nad jezioro:) bedzie fajnie na pewno a po zabawie zabieram synka na lody do restauracji! :)

Ryba lepiej lepiej widocznie słonka mi brakowało ;)

Pozdrawiam was

Hej dziewczyny!u nas dzis znowu pada:-(no masakra jakas..dzis ma do nas przyjsc ta cholerna fala i juz napewno pare dzielnic Wro bedzie zalane ehh.nasz naszczescie to nie dotyczy...dziewczyny a ja normalnie mieszkan na placu budowy ciagle boruja,wiecra stukaja normanie wytrzymac sie nie da..Kacper 10min temu zasnal ale jest taki chalas ze zaraz mi sie obudzi:-(i chyba znow bedziemy musieli uciekac do moicj rodzicow na caly dzien bo normalnie wytrzymac sie tu nie da:-(

Wstawiam pare zdjec:-)Kacper ucieka z zabawki,Kacper z nowymi wloskami oraz jak moje dzieciaczki wczoraj zasnely hehe:-)
Pyszczku a co Ci nie pasuje w tej gasienicy gawedziarze??Ja czytalam to byly same ok opinie...za to o tej skrzynce nie ma nic bo to chyba nowosc jest...Kasiu wlasnie wczoraj przegladajac allegro w poszukiwaniu sliniaczkow z rekawami zauwazylam ze sprzedaja takie z ikei za 26zl chyba a w ikei sa po 16zl 2szt takie sobie sa ale jutro jade je kupic:-)

Dzastinko wspolczuje i 3maj sie...czekamy na Ciebie

Buziaki babeczki

Załączniki

• P1160388.jpg
    P1160388.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 73
  • P1160371.jpg
    P1160371.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 69
  • P1160375.jpg
    P1160375.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 41
  • P1160377.jpg
    P1160377.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 43
  • P1160391.jpg
    P1160391.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 44
  • P1160386.jpg
    P1160386.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 63
  • P1160376.jpg
    P1160376.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 43
Gieoska, dzdjecia super! Dzieciaczki jedszcze bardziej super! kacprowi do twarzy w nowych wloskach! Ale to jak spia to przebija wszytko-dwa szczupaki ;)))

Bardzo źle się czuje wieczorem chwyciła nas grypa żołądkowa nie spałam w nocy zajmowałam się dziećmi okropnie mi słabo i niedobrzeeeeee...masakra:-(dlatego podczytam ale pisać nie dam rady:-(aha z Alankiem dobrze myśle że go ogólnie mineła tak więc ufff gorzej z Dominisiem:sorry2:

reklama
Hej dziewczynki...
Ale nam się dzisiaj dzień zaczął! o 6 pobudka bo w kominie sadze się zapaliły i moja mama zadzwoniła po straż pożarną! i przyjechali na sygnale! :szok: musielismy wyjśc z domu bo pekł komin i śmierdziało! szok! :szok: mój tata przepala nieraz w piecu na ciepłą wodę, ale wczoraj nie palił a tu zaczęło się coś tlic! a dym taki szedł z komina jakby nie wiadomo jak się paliło! najgorsze jest to że popękały nam sciany na kominie i są szczeliny i trzeba wszystko remontowac a dopiero co M skończył malowac pokój (dziś mielismy sprzątac) teraz musi poprawiac, najgorzej popękała ściana w przedpokoju a tam na szczęście nie było jeszcze malowane! teraz wietrzymy cale mieszkanie a M łata te popękane ściany! rany dobrze że żeśmy nie zaczadzieli! :szok: Kacper tak się rano zdenerwował że aż cały się trząsł :-(

to narazie tyle...przepraszam że nie odpisze....pozdrawiam Was.
odezwę się później....

Do góry