reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

gie-oska może kup Kacperkowi śliniak z rękawkami,marchewki nigdy jeszcze niczym nie sprałam
U nas po staremu,męczymy się siedzeniem w domu.

reklama
hej

nie mam ostatnio weny na pisanie a raczej nie moge sie wkrecic tu do was tak duzo piszecie
a ja nie mam siły czytac wszystkiego :(
u mnie jako tako

pozdrawiam was

Gosiu ja zawsze brałam od razu po zabrudzeniu pod zimną wodę i nie pamiętam czy tylko spłukałam czy płynem do naczyń zmywałam...chyba płynem...możesz spróbować. Śliniak z rękawkami też polecam :tak:

Agniechak pozdrawiam :happy2:

Kinga życzę lepszego samopoczucia :tak: tulam...

A my zaraz zmykamy do fryzjera...czas ostrzyc mojego smyka :tak: a potem idziemy kupić coś na obiadek :tak:

Do później...

Gosiu np. coś takiego ŚLINIAK frotkowy Z RĘKAWKAMI kolory PROMOCJA!!! (1034686076) - Aukcje internetowe Allegro

http://www.allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=śliniak+z+rękawkami

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama Sowki witaj:-)

Dziewczyny czym mozna wybawic plamy z marchewki??bo Kacper normalnie pcha mi lapki do sloiczkow i caly sie tym brudzi a mnie szlak trafia bo nie lubie miec brudnych ciuszkow...

Hey:happy2::happy2::happy2: a może taki śliniak ortalionowy, a nie materiałowy, żeby marchewkę można było spłukać:tak::tak::tak: a może karm dzieciaczka w krótkim rękawku, żeby miał gołe rączki:confused::confused::confused:

WITAM:-)
Witajcie:happy2::happy2::happy2:

Czy mogę się do Was dołączyć????

Co prawda nie mam jakiegoś sposobu, by kolejnym Naszym dzieckiem była dziewczynka, ale bardzo bym chciała:-D:-D:-D tzn. dla Nas najważniejsze jest, by dzieciaczek był zdrowy, ale wiecie jak widzę te wszystkie piękne sukienusie to tak strasznie chciałabym dziewczynkę:-):-):-) ale jak następny będzie chłopak to będę Go kochać równie mocno:-):-):-)

Myślimy z Mężusiem, żeby między Bartusiem a kolejnym Maleństwem było ok. 2 lata różnicy i najlepiej jakbym znów była Lutówką, ale jak to wyjdzie zobaczymy:-p:-p:-p

Widzę tu patrysię -> hejka:-):-):-)

edit: Pajkaa widzę, że Twój syn będzie miał na drugie imię tak jak Nasz na pierwsze
:-):-):-)
hejka:-D

U nas dobrze słoneczko też jest także spacerek pewnie będzie zaliczony a że M wymienia okno w łazience(musi jeszcze domurować bo wstawiamy mniejsze) to tym bardzie sie wybierzemy aby Dominiś za bardzo nie "pomagał" tatusiowi:-p

Dzieki babeczki za info o tych sliniakach:-)musze takich z 3szt nabyc:-)bo moj K jest bardzo ciekawy co tam w sloiczku siedzi hehe:-) musze zebrac te ciuszki po marchewce i namoczyc w plynie do mycia naczyn...a wybielaczem by to zeszlo??

Royanko,Pyszczku czy Wy macie cos takiego jak bilans 9mczny??bo dzis mi lekarka mowila ze mamy przyjsc na to a z Majka czegos takiego nie mialam...

reklama
Do góry