reklama
K
Kinga85
Gość
hej
nie mam ostatnio weny na pisanie a raczej nie moge sie wkrecic tu do was tak duzo piszecie
a ja nie mam siły czytac wszystkiego
u mnie jako tako
pozdrawiam was
nie mam ostatnio weny na pisanie a raczej nie moge sie wkrecic tu do was tak duzo piszecie
a ja nie mam siły czytac wszystkiego
u mnie jako tako
pozdrawiam was
gie-oska może kup Kacperkowi śliniak z rękawkami,marchewki nigdy jeszcze niczym nie sprałam
U nas po staremu,męczymy się siedzeniem w domu.
Aga a jak taki sliniak wyglada??bo dzis rano sie zastanawialam czy w ogole cos takiego istnieje??:-)
Paula25
szczęśliwa :)
Gosiu ja zawsze brałam od razu po zabrudzeniu pod zimną wodę i nie pamiętam czy tylko spłukałam czy płynem do naczyń zmywałam...chyba płynem...możesz spróbować. Śliniak z rękawkami też polecam
Agniechak pozdrawiam
Kinga życzę lepszego samopoczucia tulam...
A my zaraz zmykamy do fryzjera...czas ostrzyc mojego smyka a potem idziemy kupić coś na obiadek
Do później...
Gosiu np. coś takiego ŚLINIAK frotkowy Z RĘKAWKAMI kolory PROMOCJA!!! (1034686076) - Aukcje internetowe Allegro
http://www.allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=śliniak+z+rękawkami
Agniechak pozdrawiam
Kinga życzę lepszego samopoczucia tulam...
A my zaraz zmykamy do fryzjera...czas ostrzyc mojego smyka a potem idziemy kupić coś na obiadek
Do później...
Gosiu np. coś takiego ŚLINIAK frotkowy Z RĘKAWKAMI kolory PROMOCJA!!! (1034686076) - Aukcje internetowe Allegro
http://www.allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=śliniak+z+rękawkami
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Mama Sowki witaj:-)
Dziewczyny czym mozna wybawic plamy z marchewki??bo Kacper normalnie pcha mi lapki do sloiczkow i caly sie tym brudzi a mnie szlak trafia bo nie lubie miec brudnych ciuszkow...
Hey a może taki śliniak ortalionowy, a nie materiałowy, żeby marchewkę można było spłukać a może karm dzieciaczka w krótkim rękawku, żeby miał gołe rączki
K
Kinga85
Gość
przyznam wam że naprawdę kiepsko coś sie czuje ((
bossssze.... :/
bossssze.... :/
P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
U nas dobrze słoneczko też jest także spacerek pewnie będzie zaliczony a że M wymienia okno w łazience(musi jeszcze domurować bo wstawiamy mniejsze) to tym bardzie sie wybierzemy aby Dominiś za bardzo nie "pomagał" tatusiowi
hejkaWitajcie
Czy mogę się do Was dołączyć????
Co prawda nie mam jakiegoś sposobu, by kolejnym Naszym dzieckiem była dziewczynka, ale bardzo bym chciała tzn. dla Nas najważniejsze jest, by dzieciaczek był zdrowy, ale wiecie jak widzę te wszystkie piękne sukienusie to tak strasznie chciałabym dziewczynkę:-):-):-) ale jak następny będzie chłopak to będę Go kochać równie mocno:-):-):-)
Myślimy z Mężusiem, żeby między Bartusiem a kolejnym Maleństwem było ok. 2 lata różnicy i najlepiej jakbym znów była Lutówką, ale jak to wyjdzie zobaczymy
Widzę tu patrysię -> hejka:-):-):-)
edit: Pajkaa widzę, że Twój syn będzie miał na drugie imię tak jak Nasz na pierwsze :-):-):-)
U nas dobrze słoneczko też jest także spacerek pewnie będzie zaliczony a że M wymienia okno w łazience(musi jeszcze domurować bo wstawiamy mniejsze) to tym bardzie sie wybierzemy aby Dominiś za bardzo nie "pomagał" tatusiowi
Dzieki babeczki za info o tych sliniakach:-)musze takich z 3szt nabyc:-)bo moj K jest bardzo ciekawy co tam w sloiczku siedzi hehe:-) musze zebrac te ciuszki po marchewce i namoczyc w plynie do mycia naczyn...a wybielaczem by to zeszlo??
Royanko,Pyszczku czy Wy macie cos takiego jak bilans 9mczny??bo dzis mi lekarka mowila ze mamy przyjsc na to a z Majka czegos takiego nie mialam...
Royanko,Pyszczku czy Wy macie cos takiego jak bilans 9mczny??bo dzis mi lekarka mowila ze mamy przyjsc na to a z Majka czegos takiego nie mialam...
P
patrysia*
Gość
GIEOSKA ja też takiego czegos nie miałamjedynie szczepionki co miesiąć a bilans to 2-latka
reklama
dlatego wlasnie sie zdziwilam ze teraz cos nowego wymyslili...tak jak sobie porownuje to wszystko co bylo z Majka a co teraz jest z Kacprem to bardzo duzo rzeczy sie pozmienialo...GIEOSKA ja też takiego czegos nie miałamjedynie szczepionki co miesiąć a bilans to 2-latka
Podziel się: