reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziewczymy powiedzcie mi czy mam cos jeszcze dokupić małemu do tych rzeczy czy wystarczy na razie??

Pajkaa powiem Ci, że moim zdaniem to Ci wystarczy, ale ja tak od siebie dodałabym więcej niedrapek (u Nas szły jak woda -> w sumie nie pamiętam dlaczego:-p:-p:-p):tak::tak::tak: poza tym ja nie lubię kaftaników i dlatego nie miałam ani jednego, ale to już kwestia wyboru:-D:-D:-D aha i u Nas Bartuś szybko wyrastał z pajaców, śpiochów i półśpiochów, bo ma strasznie długie nogi i już teraz kupujemy na 74 lub 80 -> zależy w jakim sklepie;-);-);-)

reklama
witam wieczorkiem :happy2:
U endokrynologa wszystko ok, wyniki dobre i mam jeszcze pokazać się w lipcu przed porodem ze świeżym wynikiem TSH :tak:

Mama Sówka witaj i gratuluję ślicznego synka :-) rozumiem że marzy Ci się córeczka (te sukieneczki ;-)) ale masz racje najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa! :tak:

Pajkaa widzę że masz już wszystko przyszykowane :tak::-) ja po remoncie też muszę powyciągać i zobaczyć co mam a co muszę jeszcze dokupić. Myślę że na początek Ci wystarczy tyle, choć głównie przydadzą się body, pajacyki, śpioszki, półśpioszki :tak: łapki myślę że 2 wystarczą :tak: ewentualnie dokup sobie jeszcze śpiochy bądź półśpiochy na 56-62 bo co prawda maluch szybko wyrasta ale to też są codzienne ubranka które będziesz często zmieniać np. przy przesikaniu, ulewaniu ;-):tak: no i nie wiem czy masz ale pieluszki tetrowe i flanelowe się przydadzą :tak:

a dziś udało mi się upolować coś takiego na Allegro :-)
Ogrodniczki i bluzeczka polo GRATIS nowe skarpetki (1041549681) - Aukcje internetowe Allegro
Kurteczka i buciki CHEROKEE - od 3 do 6 m-cy (1041571725) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
ja tylko szybiciutko i tylko do Gosi

uczę się i mam dość !! koszmar !!

Gosiu masz po prostu popękny stoliczek :-( u mnie nie ma nic takiego, znaczy tych drucików na wierzchu i tam gdzie się wkłada pszczołke u mnie jest tak mocne ze nie da sie wyciąganąć
oj nie zły rozrabiaka był z tego dzieciaka od którego odkupiłaś

uciekam do nauki :wściekła/y:pa

Heyka

udało sie w koncu, od 50min "walcze" z neten
U mnie "Wielka Woda"
Sandomierz zalany, wiec połaczenia mi resetuje albo wygasza strony, ale w koncu sie udało, nie wiem kiedy sie idezwe, nie bede sie rozpisywac bo mi jeszcze strone wygasi i dup....
przeczytałam tylko co na tej stronie
Joanna dziekuje, pocieszyłas mnie, fakt gumiaki, płaszcz i smigamy
Mamo Sowo witamy serdecznie
Paula szkoda ze nie moge zobaczyc cos nabyła

Buzki
do nie wiem kiedy

I nic jak slonca nie bylo tak nie ma:(

Paula.....ciuszko rewelacja nie wspominajac o cenie:):)BOMBA!
Bershka...nie zazdroszcze....cieszko sie wziasc do nauki przy dzieciakach:)
Mama sówka...tak najlepiej rozpakowac sie w lutym:):)

Witam :)
Dziewczynki słonecznego dnia Wam życzę :)

U nas widać że pogoda się poprawia :)
Kindzia właśnie słyszałam w TV że Sandomierz zalany, w ogóle tragedia to co się dzieje na południu Polski :(

Mam nadzieję że Was dziewczynki nie zalało...

Pozdrawiam :) Buziaki :happy2:

Dziewczynki u mnie świeci piękne słoneczko...przesyłam Wam trochę promyczków niech i u Was zaświeci :tak::tak::tak:

Bershka życzę powodzenia na egzaminie!!!

Kinga jak zdrówko?

Dzastina jak się czujesz?

Tusia jak samopoczucie?

Pajkaa zaczynam Cię rozumieć jak się denerwowałaś jak mało kopniaczków czułaś...bo ja od 2 dni też mało czuję i od razu zaczynam się denerwować...Karol jakiś taki spokojniejszy :-(

reklama
Witam sie i ja:-)u nas rowniez slonko zaswiecilo:-) w koncu...

Paula ciuszki sliczne szczegolnie kurteczka mi sie podoba:_)ciesze sie ze wyniki masz dobre:-)

Bershka no to mnie zdolowalo ze ta pszczolka jest u mnie popsuta...chyba zadzwonie do tej baby...wrr...powodzenia n egzaminie...

Mama Sowki witaj:-)

Royanko mnie tez przeraza mysl szukania pracy..na razie jakos dajemy rade ale nie wiem jak to dalej bedzie..auto musimy w koncu kupic bo to sie strasznie sypie...ale puki co nie chce myslec o pracy...

Kacper mial dzis szczepienie WZB i troszke poplakal a teraz spi na dworze z dziadkiem:-) wazy 8900 myslalam ze wiecej bedzie wazyl...ale ciesze sie ze juz tak duzo nie przybiera na wadze:-)

Dziewczyny czym mozna wybawic plamy z marchewki??bo Kacper normalnie pcha mi lapki do sloiczkow i caly sie tym brudzi a mnie szlak trafia bo nie lubie miec brudnych ciuszkow...

Do góry