reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

cześć dziewczynki

zaraz poczytam co u Was bo do tylu jestem i wybaczcie, ze nie poodpisuje tym razem.

u Kubusia juz lepiej. 3 dni wysokiej goraczki i okropnej ospy a teraz juz wszystko znika.

Poza tym tak te dni uciekają, ze szok. Przez to siedzenie w domu nawet nie mogę garderoby wymienić chłopcom bo z wszystkiego powyrastali więc...zrobiła mega zakupy na allegro :-D:-D:-D jak nie bezpośrednią drogą to posrednią. Są takie ciuszki ze najchetniej kupiłabym wszystko :rofl2:

ide na kawkę i do poczytania

aaaaa dziewczyny ja też nie szczepię na wszystko swoje dzieci i tylko na podstawowe szczepionki ale gdybym się cofnęła w czasie zaszczepiłabym na ospę. Wiem, ze dobrze jak dziecko to przechodzi ale po tym co działo się u Kubusia i co dalej zreszta sie dzieje to nie zawachałabym się ani trochę. A nie wiem czy wiecie, ze jak się ospę przeziębi to są tak ogromne powikłania neurologiczne ze strach po plecach przechodzi :no: niech się ta ospa konczy

Buzianie

Pyszczku oczywiscie, ze kleik na wodzie można podawać. Jak najbardziej.Buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bershka, dobrze ze ospa odchodzi precz i kubus zdrowieje.

Pyszczku, klieik mozna jak najbardziej na wodzie podawac. Ja Alanka codziennie kalde na kocu bo jakby byl tyko w lezaczku to nie robilby zadnych postepow. Na poczatku troche z nim cwiczylam obroty(bralam jego raczki i dokladalam jego stopki i kulalam jego na boczki)ale pozniej stwierdzilam, ze wszystko przyjdzie w swoim czasie. Alan dlugo na kocu nie lubi lezec bo sie nudzi, ale teraz jak zaskoczyl, ze moze sie obrocic to lezy ciut dluzej. Acha, i aby go sklonic do obrotow to klade obok niego ale tak aby nie mogl chwycic, w odpowiedniej odleglosci na wysokosci szyji-glowy cos co go bardzo interesuje, np pilota od telewizora, starz pozarna Macia. Alan kombinuje jak to chwycic, wscieka sie, obraca na brzuch i chwyta i jest szczesliwy! Dzis jak lezal na brzuchu zlapal w raczki straz pozarna to byl bardzo zadowolony! Ale zaczal sie denerwowac, bo chcial na plecki a z tym autem(a duze jest) to nie dal rady, wiec jak go obrocilam, polozylam auto na brzuchu, to trzymal obiema raczkami, machal nozkami i "kaszlal" aby wszystkim oznajmic jaki jest sprytny ;))

Kinga, zapomnialam ze maj to rzyjecia komunijne...

Pajkaa trzymam kciuki za wizytę u kardiologa i za dobre wyniki abyś mogła mieć SN :tak:
co do Duphastonu i powikłań to ja nic nie słyszałam, ale myślę że nie powinnaś się martwić na zapas, koleżanka brała i ma 2 zdrowych chłopców tzn jeden ma stulejkę, ale to może każdemu się zdarzyć.

Royanna co do pistoletów to ja byłam przeciwna a teraz to nawet sama mu kupiłam ;-):tak: myślę że od dawien dawna chłopcy bawili się w ten sposób i nie ma nic w tym złego :blink:

Kinga zmykaj jutro na badania! ja też muszę iść na 2 kłucia i to w 2 różnych miejscach :baffled: na jedno pojadę w tym tygodniu a na drugie może w przyszłym :tak:
dziś jadę jeszcze na usg tych guzków przy tarczycy...więc ostatnio tylko po lekarzach jeździmy :confused2:

Pyszczku
fajnie że miło spędziłaś weekend ze swoimi mężczyznami :tak: ale teraz już nas nie opuszczaj ;-)

Bershka dobrze że Kubuś już lepiej :tak: niech szybko wraca do zdrowia! :tak:poszalałaś na allegro to pochwal się nam zakupami ;-):tak:

Dobrze może zwlokę wreszcie swoje cztery litery z fotela i pójdziemy trochę na dwór :tak::-)

Do później...
Pa

paula ja też musze w koncu ruszyć tyłek i wyjść z domu bo warzywa trzeba kupić! a ja sobie kawkuje i tu siedze ;D
nieciekawie że tak po tych lekarzach trzeba jezdzic no ale jak trzeba to cóż...

berskha dobrze ża Kubuś zdrowieje

Paula sama tego chciałaś :-D

*H&M KRÓTKIE SPODENKI 116 (5-6 lat) JEANS (1023473177) - Aukcje internetowe Allegro

*H&M* KOSZULKA POLO r.122/128 (6-8) New ROMBY (1023480487) - Aukcje internetowe Allegro

*H&M SPODNIE JEANSY 122 (6-7 lat) Super!!! (1022059862) - Aukcje internetowe Allegro

*H&M* KOSZULA BLUZKA r. 122 (6-7 l) NEW (1023643088) - Aukcje internetowe Allegro

H&M SPODNIE BOJÓWKI 116 (5-6 l) NOWOŚĆ (1023079754) - Aukcje internetowe Allegro

*H&M* BUCIKI BUTY 20/21 NOWOŚĆ (1032163311) - Aukcje internetowe Allegro

H&M RAMPERS BODY 86 (12-18 m-cy) NOWOŚĆ (1021101287) - Aukcje internetowe Allegro

H&M RAMPERS 2-PACK r. 86 (12-18 m) TYGRYSEK (1025625259) - Aukcje internetowe Allegro

```Wystrzałowa koszula POPEYE 12msc```WARTO`` (1024306648) - Aukcje internetowe Allegro

```Kurteczko-bluza H&M 9-12 msc r.80 ``WARTO`` (1030129533) - Aukcje internetowe Allegro

```Czaderska bluzeczka CHEROKEE```12-18 msc WARTO` (1024391195) - Aukcje internetowe Allegro

```Wystrzałowe krótkie spodenki``ST.BERNARD r.90 (1024308563) - Aukcje internetowe Allegro

```Śliczny sweterek CHEROKEE 6-9 msc r.74 WARTO`` (1030777105) - Aukcje internetowe Allegro

```wystrzałowe spodnko-rybaczki ```18-24 msc``` (1028707329) - Aukcje internetowe Allegro

```Bluzeczka do kąpieli ```PUMPKIN PATCH```24 msc (1024391971) - Aukcje internetowe Allegro
```Czaderska bluzeczka NEXT ```12-18 msc WARTO` (1024391070) - Aukcje internetowe Allegro

```Czaderskie krótkie spodenki GEORGE 12-18 mac`` (1024307789) - Aukcje internetowe Allegro

```Czaderskie ogrodniczki ```NAME IT ````WARTO```` (1024312127) - Aukcje internetowe Allegro

a to licytuje i czekam::sorry2:

```Czaderski chłopiec 12-24 msc r.80-86-92`WARTO` (1021319358) - Aukcje internetowe Allegro

Czesc Dziewczynki :-)

Bershka... o jacieeee ale zaszalałaś :-D... noo ale masz juz garderobe wymienioną ;-) bez wychodzenia z domku :tak:.. co do ospy to trzymam kciuki by szybko poszla sobie o Kubusia.. bo i ja slyszalam o tych powiklaniach..nawet kumpeli syn je mial ..masakra :-(.. A co do moich chlopakow to dokladnie na starosc bede miala kogo prosic i przyjda bez łaski :-D .. bede miala takich 3 muszkieterow :-D;-)

Paula.. Beti to Ty juz nie licz w kolejce ;-) .. bo Ona lada chwila sie rozpakuje ;-).. wiec jestes teraz 2 w kolejce :-D:rofl2:

Tusia.. zebys wiedziala ze same pisiorki tu :-D:-D
Co do glukozy to i ja mam na skierowanie te krzywa cukrowa :baffled:... bede musiala sie wybrac w przyszlym tygodniu :baffled:

MILEGO POPOLUDNIA DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYNEK.. i Buziaczki :-);-) sorki ze tak ogolnie ale ja mam "alchaimera" prawie :zawstydzona/y::-D no cóż wiek robi swoje :-Dciezko mi spamietac wszystkie a niechce nikogo pominac :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ale u nas ulewa z gradem przeszła a do tego burza :szok:

Bershka to zaszalałaś :-) same cudności kupiłaś :tak::-)

Sylwia no Beti jeszcze liczę dopóki nie urodzi ;-) mi się jeszcze nie spieszy hehe...:-)

No właśnie wątek opanowały prawie same chłopaki :-D przydałaby nam się jakaś księżniczka :tak::-) Tusia, Honia, Joanna...może u Was?

Joanna pisz jak tam po usg? :-)

Kiki, Okruszynka, Kicia
pokażcie te swoje księżniczki bo my tu spragnione płci żeńskiej jesteśmy :tak::tak::-):-);-)

Kicia co tam u Ciebie? dawno się nie odzywałaś...

Pajkaa jak po wizycie?

Ostatnia edycja:
dziewczynki ja juz melduję
a więc holter wyszedł dobrze, pani doktor powiedziała, ze są lekkie nieścisłości, ale to na pewno spowodowane tym,z e mam tam coraz mniej miejsca i moge miec problem z dusznościami.
Zakwalifikowąła mnie jak najbardziej do SN:-):-):-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
mam nadzieje, z eglukoza mi wyszla OK a wyników jeszcze nie mam :wściekła/y:
hmm dzisiaj jechalam z moją tesciową i na dzień dobry mnie wnerwiła. Moj mąż powiedział, ze po mnie przyjedzie autem, ale wezmie ze sobą swoją mame o ona chce, zeby z nią jechać wybrać prezent dla taty - tzn ona wielki znawca garderoby mojego teścia - i tutaj uwaga :-D:-D:-D:-D bo co ona nie kupi teściowi się nie podoba:-D - pomoże nam wybrać dla niego prezent. Powiedziałam OK. Wszystko byłoby dobrze, gdyby pipa nie usiadła na MOIM miejscu w samochodzie!! :angry::wściekła/y: wściekłam sie bo mam specjalnie ustawiony fotel, zeby w zpowodu brzucha i zapiętych pasów dobrze sie jeździło:crazy: wiec juz byłam wściekła. Potem moj mąż sie pyta co powiedzial lekarz wiec mowie, ze jest wzystko OK nie ma sie czym martwić, ze porów moge miec SN - a ona sie pyta a jak tam z serduszkiem wszystko OK?? :crazy::crazy:no to ja jej mowie, no przecież mówie, ze wszystko OK.:wściekła/y: więc wściekła siedze w tyle niewygodnie mi jak cholera, pasy mi uciskają brzuch:wściekła/y: Robimy zakupy. Mąż wybrał sobie fajną koszulę. Pyta sie mnie i jak fajna, a moja teściowa nie. A ja mówię wyglądasz kochanie super :rofl2: bo wyglądał:p wiec moj Radek mowi oj żonka powiedziała, ze wyglądam fajnie to biore.:-D wiec teściowa wnerwiona ;-)a ja pod nosem sobie mówie 1:1 :-p
No i wychodzimy idziemy do kasy. Moj maż mowi do mnie - to ja osobno zapłace za koszule i osobno za rzeczy na prezent dla taty. Ja mowie OK. Zapłacił za koszule ja ją spakowałam. Po czym pani kasuje rzeczy dla teścia. A co robi moja teściowa?? wyciąga kase i płaci. Na co moj Radek mowi przeciez to na prezent od nas a ona no to potem sie rozliczymy na co moj mąż (uwaga przekleństwa) to po co ***** wyciągasz kase?? przecież ja mam. I przepychanka w tej kasie, czujecie jaki wstyd ja sie zabrałam i wyszłam. Po czym słysze jak oni idą i mąż na nią sie drze, ze ona nigdy nie potrafi zrobić nic dobrze i zawsze sie wpieprza. I mowi jej po co płaciłas? ona nie wie no idiotka. Ja mowie 2:1 dla nas :-p

Paula sama tego chciałaś :-D

*H&M KRÓTKIE SPODENKI 116 (5-6 lat) JEANS (1023473177) - Aukcje internetowe Allegro

*H&M* KOSZULKA POLO r.122/128 (6-8) New ROMBY (1023480487) - Aukcje internetowe Allegro

*H&M SPODNIE JEANSY 122 (6-7 lat) Super!!! (1022059862) - Aukcje internetowe Allegro

*H&M* KOSZULA BLUZKA r. 122 (6-7 l) NEW (1023643088) - Aukcje internetowe Allegro

H&M SPODNIE BOJÓWKI 116 (5-6 l) NOWOŚĆ (1023079754) - Aukcje internetowe Allegro

*H&M* BUCIKI BUTY 20/21 NOWOŚĆ (1032163311) - Aukcje internetowe Allegro

H&M RAMPERS BODY 86 (12-18 m-cy) NOWOŚĆ (1021101287) - Aukcje internetowe Allegro

H&M RAMPERS 2-PACK r. 86 (12-18 m) TYGRYSEK (1025625259) - Aukcje internetowe Allegro

```Wystrzałowa koszula POPEYE 12msc```WARTO`` (1024306648) - Aukcje internetowe Allegro

```Kurteczko-bluza H&M 9-12 msc r.80 ``WARTO`` (1030129533) - Aukcje internetowe Allegro

```Czaderska bluzeczka CHEROKEE```12-18 msc WARTO` (1024391195) - Aukcje internetowe Allegro

```Wystrzałowe krótkie spodenki``ST.BERNARD r.90 (1024308563) - Aukcje internetowe Allegro

```Śliczny sweterek CHEROKEE 6-9 msc r.74 WARTO`` (1030777105) - Aukcje internetowe Allegro

```wystrzałowe spodnko-rybaczki ```18-24 msc``` (1028707329) - Aukcje internetowe Allegro

```Bluzeczka do kąpieli ```PUMPKIN PATCH```24 msc (1024391971) - Aukcje internetowe Allegro
```Czaderska bluzeczka NEXT ```12-18 msc WARTO` (1024391070) - Aukcje internetowe Allegro

```Czaderskie krótkie spodenki GEORGE 12-18 mac`` (1024307789) - Aukcje internetowe Allegro

```Czaderskie ogrodniczki ```NAME IT ````WARTO```` (1024312127) - Aukcje internetowe Allegro

a to licytuje i czekam::sorry2:

```Czaderski chłopiec 12-24 msc r.80-86-92`WARTO` (1021319358) - Aukcje internetowe Allegro

wszystko śliczne :)
a ja dostałam dzisiaj takie cosik
10zobwj.jpg

efo0ph.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry