reklama
Witajcie
No żeszzzzzz.. mega posta mi wcięło, ale to dlatego że laptop mi się nagle sam wyłączył i Ctrl+Z nie działa
Royannko Wszystkiego najlepszego dla Alanka!!!!!!!!! Pomyśl tylko, pół roku temu o tej porze już chyba dotarłas do szpitala, prawda? Eh, ale szybko czas leci...:-)
Bershka czyżby pierwszy ząbek się u Was pojawił?
Pozdrawiam Was wszystkie!
Aha, Kindzia zapomniałam Ci wcześniej napisać, że jak przetestuję ten kubek lovi to dam Ci znać jak on dokładnie działa. A ten doidy cup to myślę normalny kubek, tylko z uchwytami i ścięty, tak że dziecko nie musi odchylć głowy do tyłu żeby się napić, tylko widzi cały czas ile ma w kubku picia.
No żeszzzzzz.. mega posta mi wcięło, ale to dlatego że laptop mi się nagle sam wyłączył i Ctrl+Z nie działa
Royannko Wszystkiego najlepszego dla Alanka!!!!!!!!! Pomyśl tylko, pół roku temu o tej porze już chyba dotarłas do szpitala, prawda? Eh, ale szybko czas leci...:-)
Bershka czyżby pierwszy ząbek się u Was pojawił?
Pozdrawiam Was wszystkie!
Aha, Kindzia zapomniałam Ci wcześniej napisać, że jak przetestuję ten kubek lovi to dam Ci znać jak on dokładnie działa. A ten doidy cup to myślę normalny kubek, tylko z uchwytami i ścięty, tak że dziecko nie musi odchylć głowy do tyłu żeby się napić, tylko widzi cały czas ile ma w kubku picia.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
migr- no szkoda,ale zaraz masz ginek.to bedziesz wiedziala co i jak i daj znac po wizycieja za m-ac zaczynam starania,ale mi zlecialo
Paula25
szczęśliwa :)
R
RiSiA
Gość
witam sie dzisiaj juz czujemy się lepiej aczkolwiek pogoda nadal do dupy bo leje
gratulujemy pół roczku )
Dzisiaj o 10:00
Alanek
kończy
pełne 6 miesiecy
gratulujemy pół roczku )
okruszynka
Fanka BB :)
Witam dziewczynki
Wszystkiego najlepszego dla Alanka i kubusia z okazji "miesięcznicy"!!!!!!
Bershka jakie krostki są przy ospie???Dużo kubuś ma????
Jak tam z ząbkami u waszych maluszków. Mojej królewnie wyszły dwa około 7 miesiąca i narazie cisza............
Pozdrawiam
Wszystkiego najlepszego dla Alanka i kubusia z okazji "miesięcznicy"!!!!!!
Bershka jakie krostki są przy ospie???Dużo kubuś ma????
Jak tam z ząbkami u waszych maluszków. Mojej królewnie wyszły dwa około 7 miesiąca i narazie cisza............
Pozdrawiam
a u nas etap ząbków jest bardzo powolny. Jest już biały na dole i przebija się kolejny na dole. A później jak będzie to zobaczymy
Okruszynko, ospe da się szybko rozpoznać. To na poczatku czerwone plamki a później w nich jest ropa. Kubuś ma niewiele na tułowiu i na nóżkach pojedyńcze. Nie gorączkuje na szczęście. Za 2 tyg bede szczęśliwa ze to ma już za sobą ale póki co to jesteśmy znowu uwięzieni w domu :-(nawet nie mam jak po Olinka pójsć do przedszkola i D.odbierze go dzisiaj dopiero ok 16tej :-(
Okruszynko, ospe da się szybko rozpoznać. To na poczatku czerwone plamki a później w nich jest ropa. Kubuś ma niewiele na tułowiu i na nóżkach pojedyńcze. Nie gorączkuje na szczęście. Za 2 tyg bede szczęśliwa ze to ma już za sobą ale póki co to jesteśmy znowu uwięzieni w domu :-(nawet nie mam jak po Olinka pójsć do przedszkola i D.odbierze go dzisiaj dopiero ok 16tej :-(
T
Tusia.
Gość
buziolki dla Kubusia i Alanka :-)
Paulko tak czuję znacznie lepiej zostały mi juz tylko prawdziwe poranne nudności.
ale nadal jakos smaku nie bardzo mam.
uch powywalało mi na buzi mase krostek bleeee a mam komunie i to
jako matka chrzestna,aj jak ja będę wygladać.
i jeszcze problem bo nie wiadomo co na siebie włozyć tak zimno a mi to szczególnie,no i brzusio juz odstaje wiem nie mam pojecia co ja założe.
Paulko tak czuję znacznie lepiej zostały mi juz tylko prawdziwe poranne nudności.
ale nadal jakos smaku nie bardzo mam.
uch powywalało mi na buzi mase krostek bleeee a mam komunie i to
jako matka chrzestna,aj jak ja będę wygladać.
i jeszcze problem bo nie wiadomo co na siebie włozyć tak zimno a mi to szczególnie,no i brzusio juz odstaje wiem nie mam pojecia co ja założe.
Paula25
szczęśliwa :)
i zaczęło się! powynosiliśmy wszystkie "graty" z pokoju Kacperka...nawet nie wiedziałam że tyle tego jest!!! dzisiaj M popryska ściany antygrzybem a malować pewnie będzie dopiero w sobotę bo po pierwsze najpierw to musi wyschnąć a po drugie jutro jedziemy z Kacperkiem do endokrynologa do CZD a tam to pewnie z pół dnia nam się zejdzie!
ale pogoda!!! u nas też leje deszcz...
Tusia dobrze że już lepiej się czujesz a może u Ciebie będzie dziewczynka skoro Cię tak wysypało ;-):-) wklej nam jakąś fotkę swojego brzuszka
Bershka na pewno niedługo wyjdą Kubusiowi ząbki i pewnie będzie to tak że zacznie mu wychodzić kilka na raz oby bezboleśnie
Pajkaa trzymam kciuki za dobre wyniki napisz jak już będziesz je znała...
Kinga dobry lekarz to skarb a kiedy wychodzi Ci środek cyklu? kiedy usg?
Pyszczek pozdrawiam :-) fajne ząbki ma Sebuś :-)
Okruszynko ściskam
A ja zmykam gotować obiadek...dziś będzie botwinka :-)
Buziaki
ale pogoda!!! u nas też leje deszcz...
Tusia dobrze że już lepiej się czujesz a może u Ciebie będzie dziewczynka skoro Cię tak wysypało ;-):-) wklej nam jakąś fotkę swojego brzuszka
Bershka na pewno niedługo wyjdą Kubusiowi ząbki i pewnie będzie to tak że zacznie mu wychodzić kilka na raz oby bezboleśnie
Pajkaa trzymam kciuki za dobre wyniki napisz jak już będziesz je znała...
Kinga dobry lekarz to skarb a kiedy wychodzi Ci środek cyklu? kiedy usg?
Pyszczek pozdrawiam :-) fajne ząbki ma Sebuś :-)
Okruszynko ściskam
A ja zmykam gotować obiadek...dziś będzie botwinka :-)
Buziaki
reklama
R
rouż
Gość
A ja jakas niezoorganizowana jestem...przez pogode chyba. U nas takie wiatrzycho wieje, ze ja z domu dzis nie wychodze. Niby 17st, ale wiatr chce glowe urwac. Jedna babeczke z wozkiem widzialam to ledwo go pchala. I pochmurno. W ogole beee. A na dodatek moj Alancio jakis marudny dzisiaj. Chyba go brzuszek boli, bo puszcza baki, spina sie. Od przedwczoraj nie zalatwial kupy a juz robil to codziennie. Podejrzewam, ze marchew go zatkala
Acha, podalam dzisiaj mu troche kaszki bezmlecznej jablkowej na bebilonie Pepti(niech uu przyzwyczaja sie do smaku mleka)na gesto i nawet nie plul. Zjadl moze z 1 malutka lyzeczke(z 30ml) ale reszty nie chcial bo zimna juz byla. I herbatke jablkoowmelisowa, ale nie chcial bo z butelki :/
Kurcze...musialabym sie za obiad jakis wziasc...
Acha, i dzis z okazji 6miesiecy wzielo mnie na wspominki na watku listopadowym, jak macie chec to poczytjacie:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec.../samopoczucie-listopadowek-24442/#post5381609
Acha, podalam dzisiaj mu troche kaszki bezmlecznej jablkowej na bebilonie Pepti(niech uu przyzwyczaja sie do smaku mleka)na gesto i nawet nie plul. Zjadl moze z 1 malutka lyzeczke(z 30ml) ale reszty nie chcial bo zimna juz byla. I herbatke jablkoowmelisowa, ale nie chcial bo z butelki :/
Kurcze...musialabym sie za obiad jakis wziasc...
Acha, i dzis z okazji 6miesiecy wzielo mnie na wspominki na watku listopadowym, jak macie chec to poczytjacie:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec.../samopoczucie-listopadowek-24442/#post5381609
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: