reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tysiące buziaczkow dla cudownego Alanka cmok, cmok

Moj Kubus wczoraj skończył 9 m-cy :szok: i wkraczamy w 10 od dzisiaj :tak:

reklama
Witajcie :)

No żeszzzzzz.. mega posta mi wcięło, ale to dlatego że laptop mi się nagle sam wyłączył i Ctrl+Z nie działa :no:

Royannko Wszystkiego najlepszego dla Alanka!!!!!!!!! Pomyśl tylko, pół roku temu o tej porze już chyba dotarłas do szpitala, prawda? Eh, ale szybko czas leci...:-)

Bershka czyżby pierwszy ząbek się u Was pojawił?

Pozdrawiam Was wszystkie!

Aha, Kindzia zapomniałam Ci wcześniej napisać, że jak przetestuję ten kubek lovi to dam Ci znać jak on dokładnie działa. A ten doidy cup to myślę normalny kubek, tylko z uchwytami i ścięty, tak że dziecko nie musi odchylć głowy do tyłu żeby się napić, tylko widzi cały czas ile ma w kubku picia.

Witam dziewczynki

Wszystkiego najlepszego dla Alanka i kubusia z okazji "miesięcznicy"!!!!!!

Bershka jakie krostki są przy ospie???Dużo kubuś ma????
Jak tam z ząbkami u waszych maluszków. Mojej królewnie wyszły dwa około 7 miesiąca i narazie cisza............

Pozdrawiam

a u nas etap ząbków jest bardzo powolny. Jest już biały na dole i przebija się kolejny na dole. A później jak będzie to zobaczymy :dry:

Okruszynko, ospe da się szybko rozpoznać. To na poczatku czerwone plamki a później w nich jest ropa. Kubuś ma niewiele na tułowiu i na nóżkach pojedyńcze. Nie gorączkuje na szczęście. Za 2 tyg bede szczęśliwa ze to ma już za sobą ale póki co to jesteśmy znowu uwięzieni w domu :-(nawet nie mam jak po Olinka pójsć do przedszkola i D.odbierze go dzisiaj dopiero ok 16tej :-(

buziolki dla Kubusia i Alanka :-)

Paulko tak czuję znacznie lepiej zostały mi juz tylko prawdziwe poranne nudności.:sorry2:
ale nadal jakos smaku nie bardzo mam.:baffled:
uch powywalało mi na buzi mase krostek bleeee a mam komunie i to
jako matka chrzestna,aj jak ja będę wygladać.:dry:
i jeszcze problem bo nie wiadomo co na siebie włozyć tak zimno a mi to szczególnie,no i brzusio juz odstaje wiem nie mam pojecia co ja założe.:sorry2:

i zaczęło się! :szok: powynosiliśmy wszystkie "graty" z pokoju Kacperka...nawet nie wiedziałam że tyle tego jest!!! :eek: dzisiaj M popryska ściany antygrzybem a malować pewnie będzie dopiero w sobotę bo po pierwsze najpierw to musi wyschnąć a po drugie jutro jedziemy z Kacperkiem do endokrynologa do CZD a tam to pewnie z pół dnia nam się zejdzie! :baffled:

ale pogoda!!! :baffled: u nas też leje deszcz...

Tusia dobrze że już lepiej się czujesz :happy2: a może u Ciebie będzie dziewczynka skoro Cię tak wysypało ;-):-) wklej nam jakąś fotkę swojego brzuszka :tak:

Bershka
na pewno niedługo wyjdą Kubusiowi ząbki i pewnie będzie to tak że zacznie mu wychodzić kilka na raz oby bezboleśnie :tak:

Pajkaa trzymam kciuki za dobre wyniki :tak: napisz jak już będziesz je znała...

Kinga dobry lekarz to skarb :tak: a kiedy wychodzi Ci środek cyklu? kiedy usg?

Pyszczek pozdrawiam :-) fajne ząbki ma Sebuś :-)

Okruszynko ściskam :tak:

A ja zmykam gotować obiadek...dziś będzie botwinka :-)

Buziaki

reklama
A ja jakas niezoorganizowana jestem...przez pogode chyba. U nas takie wiatrzycho wieje, ze ja z domu dzis nie wychodze. Niby 17st, ale wiatr chce glowe urwac. Jedna babeczke z wozkiem widzialam to ledwo go pchala. I pochmurno. W ogole beee. A na dodatek moj Alancio jakis marudny dzisiaj. Chyba go brzuszek boli, bo puszcza baki, spina sie. Od przedwczoraj nie zalatwial kupy a juz robil to codziennie. Podejrzewam, ze marchew go zatkala :(
Acha, podalam dzisiaj mu troche kaszki bezmlecznej jablkowej na bebilonie Pepti(niech uu przyzwyczaja sie do smaku mleka)na gesto i nawet nie plul. Zjadl moze z 1 malutka lyzeczke(z 30ml) ale reszty nie chcial bo zimna juz byla. I herbatke jablkoowmelisowa, ale nie chcial bo z butelki :/

Kurcze...musialabym sie za obiad jakis wziasc...

Acha, i dzis z okazji 6miesiecy wzielo mnie na wspominki na watku listopadowym, jak macie chec to poczytjacie:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec.../samopoczucie-listopadowek-24442/#post5381609

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry