Joanna chodzę do endokrynologa bo mam guzki przy tarczycy i muszę mieć pod kontrolą, po ciąży najprawdopodobniej będę miała je usuwane bo są już dość spore, na szczęście z tarczycą wszystko ok
a Ty co masz z tarczycą?
co do malowania to właśnie my chcemy teraz odnowić przed porodem, żeby jeszcze wywietrzały te zapachy remontowe przed wprowadzeniem się Karolka
Royanna dobrze że już lepiej się czujesz
oby sie szybko jakoś wyjaśniło z tym gryzieniem...kurcze ja bym chyba sama poszła i potrząsła jakby mi jakieś dziecko Kacpra pogryzło!
no i masz czytam że znowu coś Ci dokucza, oby to tylko od tego kaszlu...bierzesz jakiś syrop?
Kinga dobrze że porobisz sobie te wszystkie badania
trzymam kciuki aby były prawidłowe
a byłaś u jakiejś nowej lekarz czy już chodziłaś do niej wcześniej?
Pajkaa to kiedy wyniki z tego holterka? trzymam kciuki za glukozę też!
chcesz mieć poród Sn? ja coraz bardziej się boję że będę miała sn z Kacprem miałam cc.
Tusia jak tam samopoczucie? mdłości przeszły?
Dzastina nie mam pojęcia co to jest to PCO ale teraz najważniejsze żebyś porobiła te wszystkie badania i w razie co rozpoczęła leczenie jak będzie konieczne a potem na pewno doczekasz się fasoleczki
będzie dobrze...
Pyszczek miłego wieczoru ;-):-)
Agniechak to będziesz dokarmiać czy całkiem przechodzisz na sztuczne mleczko? ja też chodziłam z Kacperkiem na rehabilitacje jak był malutki i naprawdę warto się trochę pomęczyć
Okruszynko dobrze że już troszkę lepiej! wracajcie szybko do zdrowia!
Pati współczuje z powodu ręki :-( nie da się nic z tym zrobić, żeby minęło? to już niedługo Maxia będziesz tuliła :-) trzymam kciuki!
Bershka ja bym zapytała ale nie było mnie na necie ;-):-) bardzo się cieszę że wszystko ok i że Kubuś tak ładnie przybiera i najważniejsze że za pół roku będzie bez JP :-) no tylko ta ospa
oby Kubulek lekko ją przeszedł
Nadrobiłam
a teraz dobrej nocki Wam życzę
Do jutra! Buziaki