anufifi
tęsknię...
dzieki Ci Kinga ...to niesamowite ...to miejsce w którym się znalazłam ....dziwnie mi z tym ...dzisiaj to mam doła tak wielkiego ze chyba sie musze wyryczeć ....czuje sie beznadziejna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anulka kochanie... nie smuć siędzieki Ci Kinga ...to niesamowite ...to miejsce w którym się znalazłam ....dziwnie mi z tym ...dzisiaj to mam doła tak wielkiego ze chyba sie musze wyryczeć ....czuje sie beznadziejna
Paula czy imie dla syneczka wybieraliście na K żeby do Kacperka pasowało ? (...)
Karolek ślicznie !! (...)
Anufifi witaj kochana! podpisuję się pod tym co napisała Kinga! teraz jest Ci ciężko ale nabierzesz sił i być może za pół roku wszystko się zmieni czego z całego serca Ci życzę! Trzymaj się kochana! Buziaczki :*wiesz ja sie nie dziwię że jesteś w takiej formie obecnie i nie mów proszę że nie masz siły na 3dziecko. Teraz pewnie nie ale zobaczysz że staniesz twardo na nogi i na pewno za jakis czas inaczej spojrzysz na to wszystko. Zobacz ile już przeszłaś! teraz ten zabieg i ta myśl że to juz koniec.. że dałam radę cholera! jestem silna i dumna z siebie! tak tak Aniu taka jestes! za te pare miesiecy może być zupełnie inaczej wiec twoje nastawienie również może sie zmienić.
Ja wierze że podejmiesz właściwą decyzję i aby była dobra dla Ciebie.
No ale skoro tyle przeszłaś i to własnie po to aby jeszcze mniec to dzieciątko to myślę że błędem byłoby zrezygnować z tego. (...)
Buziaczki
odpoczywaj i dochodz do pełni sił! :*