Paula25
szczęśliwa :)
Jaki deszcz u nas słonko świeci na całego i niebo bezchmurne :-)Witam w ten deszczowy dzien...........................
Mam pytanie , jak to jest u was z tym terminem....bo ja jak zwykle mam 3:/ Po ostatniej wizycie wynika ze maluszek jest wiekszy niz powinien oraz to ze czuje juz konkretne kopniaki od 2 tygodni wskazuje na wczesniejszy termin....znowu bede miala niezla niespodzianke.....nadodatek nie chcial pokazac co tam ma schowanego i za miesiac dopiero sie dowiem...oby...
Paula....no mi sie wydaja ze zaczyna mi byc widac brzuch....ale koleznki mnie wysmiały...ze one maja wieksze...narazie spodnie zapinam mimo ze 3 kg na plus
Joanna co do terminu porodu to różnie z nim bywa na usg bo zależy on od wielkości maluszka dlatego ja się trzymam terminu OM u mnie na usg od początku też wychodzi że ciąża jest większa...z OM termin mam na 12 sierpnia a z ostatniego usg na 5 sierpnia fajnie że już maluch kopie :-) Joasiu wklej nam fotkę brzuszka to my ocenimy fachowym okiem;-)
Kinga to super że znaleźliście przedszkole które Wam odpowiada tzn że od września Filipek będzie prawowitym przedszkolakiem :-)
Gosia trzymam kciuki za to żeby Maja dostała się do przedszkola u nas niedługo będą listy wywieszone ale ja już wiem że Kacper się dostanie bo jak składałam podanie to p.dyr. mówiła że do 5-latków wszystkich przyjmują
Pajkaa napisz co z tą świnką....i dalej trzymam kciuki za teścia!
My już byliśmy w sklepie więc mały spacerek zaliczony, teraz muszę zrobić obiad wiec na dworek później pójdziemy wywar na zupę wstawiony, dziś robię pieczarkową i naleśniki ze szpinakiem
zatem zmykam do pracy....