Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Nie sadzilam ze stara indianska - chinska metoda ma poparcie. U mnie sie sprawdzila teraz myslimy o czwartym Maluszku i chcielibysmy corke, ale pokochamy i chlopczyka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gie oska- 8 500 to niezły klocek..pewnie ręce masz juz jak Pudzian? Dobrze pamietam ze karmisz butelką?
Dziewczyny czy któras ma wiesci od BERSHKY?
Wiadomo co z Kubulkiem?
Czarodziejko dziękuję że pytasz u mnie wszystko dobrze Karolek kopie i rozpycha się, dzisiaj brzuch mi aż skakał :-) co do wyprawki to narazie jeszcze nic nie szykuje, też większość mam po Kacperku muszę tylko znieść ze strychu i odświeżyć ale i tak muszę dokupić trochę letnich rzeczy kosmetyki oczywiście też muszę dokupić przewijak, materac do łóżeczka bo tamten był zasikany więc wyrzuciliśmy, no i zastanawiam sie nad nowym wózkiem chociaż jak M wyprał ten po Kacperku to wygląda jak nowy :-) więc może jeszcze w nim pojeździ Karolek a nową kupię mu spacerówkę wkońcu to w niej będzie dłużej jeździłPaulinko- jak Twoje samopoczucie....odwieżasz powoli ubranka dla maluszka? kompletujesz wyprawkę? Duzo musisz kupic? Bo ja praktycznie nic nie kupowalam...jedynie wanienkę i kosmetyki!
Pajkaa znamy już wyniki mojego teścia...nic już nie ma w głowie :-) tzn. nie ma śladu po guzie :-) uff....jak dobrze! Teraz trzymam kciuki za wyniki Twojego teścia!!!! jutro, tak?
Myślę o Bershkiej i Kubusiu....
Czarodziejko, Paula, Kiki i Patrysiu bardzo dziękuje, ze tak myslicie o nas.....
Juz piszę. Wyszlismy do domu wcoraj. Kubulka wciąz ma otwartą przetokę po drenie. Nie chca mu tego ruszać chirurgicznie bo jest połączona z jelitkiem. Ma się zarosnąć. Natomiast nawet jak sie zarosnie to chirurg i tak nas chce widziec za ok. miesiąc, dwa zeby zamknąć już na amen tą dziurę. Będzie to robic najlepszy chirurg jak nie w Pl to na pewno na południu Polski. Ten, który pierwszy rozdzielił w PL siostry syjamskie wiec chyba z małą przetoka da sobie radę :-);-) Kubuś czuje się dobrze, teraz sobie śpi.
Muszę poczytac co u WAS. Jedynie co to zauważyłam na szybciutko zdjecia synków Czarodziejki i Patrysi. Macie boskie chłopaczki. Na prawdę mozecie byc z siebie dumne
Miłego dnia !