reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Do mnie to jeszcze nie dociera... Taka tragedia. Czuję się jak sierota... zginął ojciec naszej ojczyzny...

Dziewczyny świerzo zafasolkowane, powiedzcie mi.. czy na początku bolał was brzuch??? Bo mnie pobolewa... ale nie tak jak na @... tak bardziej jajniki i macica kłuję...albo takie mam uczucie. I mam uczucie wzdętego brzucha, jakbym się zagazowała... Dziś na prawde ten dzień pechowy, jadąc samochodem facet tak mi wymusił pierwszeństwo że omal w niego nie uderzyłam, on odbił gwałtownie w lewo i uderzył w krawężnik... strachu się najadłam co nie miara... Głupek jakiś...zapiepszał jak szalony a z tyłu siedziało dziecko w foteliku... ja jechałam wolno i zachamowałam i na szczęście nic mi się nie stało ale on za swoją głupotę ma samochód do naprawy i mandat.. Ide spać bo już mi głupie myśłi po głowie chodzą... buziam was:)

Witam się z wami..

Czy któraś mi pomoże??? Błagam was.. Boję sie że te blade kreski na testach to znów torbiel, albo coś innego... bo niepokoi mnie ten ból brzucha...Jutro idę na beta hcg... i też się bardzo boje. Mój ginek mi powiedział kiedyś... że z synem ciąża była potwierdzona na teście ciążowym dopiero w 2 tygodnie po spóźniejącej się @ wiec kolejna ciąża też może tak być... już sama nie wiem co myśleć. Mi się wydaję że to właśnie torbiel a nie ciąza... bo wcale jej nie czuję...załamana jestem. Tempka gdy nie brałam Dupka była 37,2 a teraz gdy biorę mam 37,3.. wszystkie znaki na niebie dają znać że to fasolka a ja tak do końca nie jestem przekonana.... smutno mi bardzo!!!

Witam się z wami..

Czy któraś mi pomoże??? Błagam was.. Boję sie że te blade kreski na testach to znów torbiel, albo coś innego... bo niepokoi mnie ten ból brzucha...Jutro idę na beta hcg... i też się bardzo boje. Mój ginek mi powiedział kiedyś... że z synem ciąża była potwierdzona na teście ciążowym dopiero w 2 tygodnie po spóźniejącej się @ wiec kolejna ciąża też może tak być... już sama nie wiem co myśleć. Mi się wydaję że to właśnie torbiel a nie ciąza... bo wcale jej nie czuję...załamana jestem. Tempka gdy nie brałam Dupka była 37,2 a teraz gdy biorę mam 37,3.. wszystkie znaki na niebie dają znać że to fasolka a ja tak do końca nie jestem przekonana.... smutno mi bardzo!!!
nie myśl tyle już jutro się przekonasz

Witam...

Dzastina żadna z nas tego Ci nie powie czy to ciąża czy nie...przy wczesnej ciąży może boleć brzuch albo nie, mogę boleć jajniki albo nie...może fasolka się zagnieżdża i dlatego Cię boli...jutro pójdziesz na bete to być może wszystko się wyjaśni...ja nadal trzymam kciuki żeby to była fasolka i żeby ładnie się zagnieździła :tak: i nie denerwuj się tak bo to tylko może zaszkodzić...co ma być to będzie!

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki! :happy:

Witam Was Dziewczynki po długiej przerwie.
Nie odzywałam się długo bo nie miałam stałego internetu. podczytywałam od czasu do czasu ale nie nadrobię napewno wszystkiego.

teraz już przeprowadziliśmy się do nowego domku, mamy już internet więc będę zaglądać częściej.
Malutka w porządku zdrowo się chowa, teraz brat jej sprzedał trochę katarku ale jest ok. Mała pyza waży już prawie 10 kg. jak będę miała chwilkę wstawię jakieś fotki.

Pozdrawiam Was wszystkie mocno.:-):-):-)

Dzastina kazda z nas jest inna i ma inne objawy więc cięzko coś Ci podpowiadać. Ale mi się wydaje że masz duże szanse na fasolinkę. U mnie było tak w ciąży z synkiem test nie pokazał w terminie okresu dopiero kilka dni po. w ciąży z córcią pokazał słabą kreseczkę cztery dni przed terminem (słyszałam że dziewczynki wytwarzają silniejsze hcg-ale nie wiem czy to prawda). A co do bóli brzucha jak na okres bolał mnie w jednej i drugiej ciąży. także nie martw sie na zapas.

Do mnie to jeszcze nie dociera... Taka tragedia. Czuję się jak sierota... zginął ojciec naszej ojczyzny...

Dziewczyny świerzo zafasolkowane, powiedzcie mi.. czy na początku bolał was brzuch??? Bo mnie pobolewa... ale nie tak jak na @... tak bardziej jajniki i macica kłuję...albo takie mam uczucie. I mam uczucie wzdętego brzucha, jakbym się zagazowała... Dziś na prawde ten dzień pechowy, jadąc samochodem facet tak mi wymusił pierwszeństwo że omal w niego nie uderzyłam, on odbił gwałtownie w lewo i uderzył w krawężnik... strachu się najadłam co nie miara... Głupek jakiś...zapiepszał jak szalony a z tyłu siedziało dziecko w foteliku... ja jechałam wolno i zachamowałam i na szczęście nic mi się nie stało ale on za swoją głupotę ma samochód do naprawy i mandat.. Ide spać bo już mi głupie myśłi po głowie chodzą... buziam was:)

mnie bolał brzuch to były takie skurcze, ale to nie był ból jak na @. Dlatego brałam dupka i nospe.

Taka tragedia :( jeszcze tam znajomy tescia i meza leciał:(

reklama
Do góry