Heyka
Paula, Pyszczek przybijam piatke, bedziemy razem na ostatnia chwile pucowac chate heheheh
A my korzystamy z promyczkow słoneczka na maxa, luzik.. ludziska biegają jak oszalałe a my na świeżym powietrzu, a co tam? do południa 2 h, po południu 3h, niech Remik sie wyszaleje
swiateczne szlenstwo zakupowo-miotłowe mnie nie dopada, na spokojnie ze wszystkim zdaze w koncu dwa razy w tyg dom pucuje wiec nie ma tego az tak wiele...
dziwne czy ludziska pólki w kuchni, lodowke, okna itp. pucuja tylko na Wielkanoc i Boze Narodzenie?
Pyszczek dobrze ze masz pomoc, kozystaj z niej na maxa
a ile bedzie osób? kupiłas Sebusiowi ubranko? co w koncu wybrałas?
Pajka ma Bartunio gdzie fikołki robić
Tusia, Sylwia, Joanna, Rybka, Honia co tam brzuchatki, macie juz smaczki na swiateczne potrawy....
Dzastina dlaczego u Was przedszkole jest bezpłatne a potem tylko 80zł, od czego to zalezy?????, bo u mnie to stawki podobne do tych co dziewczyny pisały, czyli w sumie jakies 250 zł na miesiac (podstawa+wyzywienie)
Kiki hahaha ja tak nie miałam, moj spi za krotko jak dla mnie, od zawsze20-40mniut, i w myslach mowie sobie: spij sobie, jeszcze 10minutek chociaz
Kupiłas sobie bluzki koszulowe, w de facto, lubie ta firme bo koszule maja wcięcia w tali i rękawki w matylki, mam juz kilka i wiem ze sa dobre gatunkowo,
ja mam kilka firm ktore lubie, tzn kroje, gatunek itp i tylko tam kupuje...
nr 5701 str4
nr 5708-5 str6 (tylko ja ma czarno-biała)
BLUZKI/KOSZULE - DE FACTO ONLINE
Spodnie to biodrowki, ciemny jeans, standardzik
Remik ma do biegania na wiosnę: adidas goodyear, rozmiar 25
ADIDAS GOODYEAR STREET K 031287 ROZMIAR 32,0 !!!!! (968110777) - Aukcje internetowe Allegro
Rowerek jednak biegowy...
Rowerek biegowy do nauki jazdy (966376567) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny to jak to jest z tymi szczepionkami? ja do tej pory szczepiłam
tylko tymi podstawowymi, a teraz Remik jak sie dostanie, to pojdzie do przedszkola, no i własnie zalecane jest zaszczepienie na pneumo i meningo? szczepic czy nie? po 2 roku to jest jedna dawka, no i on alergik???
Miłego...................