reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paula gratuluje synka :)) fajnie, z ekolejny facet :) kurtka na sieropniówkach większość facecików sie rodzić bedzie

a to mój maluszek

o2p1s.jpg

i tutaj

rr8v3n.jpg

reklama
paula masz racje najwazniejsze ze dzidzia zdrowa,,a super ze chkopczyk bedzie mial kacperek brata do zabawy..

kinga dziekuje za zaproszenie..pokoik sliczny moglam w koncu zobaczec..szkoda ze nie chcesz zrobic testu tak bys juz wiedziala ze jest fasolinka, a jak przyjdzie to tez bedziesz rozczarowana..tego nie zycze ci wogle niech odejdzie ta malpa na kilka miesiecy..czy to dzisiaj bys sie cieszyla czy rozczarowala ale mialabys to za soba a tak ciagly strach i niepewnosc..trzymam kciuki za fasolinke..

:-)

:-);-)

dodalam wam troche foteczek moich dzieciaczkow i z moich urodzinek u dobrego znajomego..u mnie zero imprezek bo niemieckie sasiady cisza obowiazkowa..

Załączniki

• DSC02129..jpg
    DSC02129..jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC02132..jpg
    DSC02132..jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC02136..jpg
    DSC02136..jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC02134..jpg
    DSC02134..jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC02139..jpg
    DSC02139..jpg
    33 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC02140..jpg
    DSC02140..jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCI0077..jpg
    DSCI0077..jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCI0079..jpg
    DSCI0079..jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCI0141..jpg
    DSCI0141..jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCI0133..jpg
    DSCI0133..jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kochaną masz rodzinkę:tak:Bartuś ma się coraz lepiej tylko zaczeły się kolki:baffled:a moje szkraby dobrze starszy śpi a młodszy obudził się na cyca:-)w tą niedziele chrzciny Alanka:-)
ślicznie widać kręgosłup Bartusia:-)bardzo się ciesze że wszystko dobrze:-)

Hej dziewczynki :-)

Już jestem...z dzidzią wszystko w porządku, widać było jak ładnie bije serduszko, nóżki, rączki, główka i wszystkie wewnętrzne części są na swoim miejscu! :-) Bardzo się cieszę! :-)

Zaraz Wam wstawię zdjęcie z usg :tak:
super że z dzidzia wszystko dobrze no i SUPER GRATULUJE ZDROWEGO CHŁOPACZKA:-DA ZDJECIE SUUUUUPERAŚNE AZ M POKAZAZAŁAM(oczywiście jak to faceci we większości...myślał że siusiaczek to ta noga:-D)SUUUPER DOWÓD:-D:-D:-D2 SYNKÓW TO SUPER SPRAWA JUŻ TERAZ O TYM WIEM I ŚMIAŁO MOGE TO POWIEDZIEĆ:tak:
Heyka

A my niedawno wrocilismy, Remikowi przedszkole sie bardzo podoba, zabawki, zabawy, piosenki, tance, był nawet obiad: zupka ogorkowa i nalesniki ze smietana. A potem poszlismy na przedszkolny plac zabaw. Biegał w samej bluzie tak słonce przygrzewało, ale sie wyszalał...

[

super się bawi synuś w przeczkolu:-)a jaki elegancik no no przystojniaczek z Emilka:-)
Paula czy ty chcesz zebym ja tu urodziła z tych nerwów?!?! ;-)
no kochana myslałam dzisiaj o tobie jak się czujesz już 33 tc:szok::-Dkurcze jeszcze troche i na porodówke wow ale ten czas zleciał!!!:-)

SYLWIA o ja kochana ale się ciesze suuper WIELKIE GRATULACJE!!!!widzisz dzidzia jest i zdrowo sobie rośnie no i normalnie już 15 tc:-D:-D:-Dzawsze trzeba wierzyć!:tak:
Kindzia zdjęcia dla Ciebie :) reszta się na razie suszy po praniu więc innym razem wkleję jak już wyprasuję :)
super ciuszki :-)
Kinga, Patrycja, Dzastinka, Czarodziejka, Honi, Tusia, Rybka, Joanna, Kiki., Royanna, Gieoska........... hallo?

Miłego............
jestem jestem;-)

AGNIESZKA jaka gapa ze mnie:zawstydzona/y:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZDRÓWKA SZCZĘŚCIE POMYŚLNOŚCI...ABY DZIECIACZKI ZDROWO ROSŁY ABY MARZENIA SIĘ SPEŁNIŁY!!!!!!!!!!!!!!!

Kiki ale sie działo, towarzycho niezle "zamroczone",obstawiam ze tylko Ty byłas trzezwa?
Ty zgrabna kobitka, ładne masz włosy, takie geste, cudo........ no i obstawa z chłopakow, a najmłodszy ze tak spytam ma cukrzyce? czy efekt zywienia fast food"em? ksiezniczka jak zwylke świeci najmocniej...........

Kolorowych............................

Kinga masz racje...co ma być to będzie...jak nie chcesz to nie rób testu...zaczekaj jeszcze i zrobisz wtedy kiedy uznasz że już jesteś na to gotowa :tak: a ja trzymam kciuki :happy2:

Pajkaa śliczny Maluszek :-) najważniejsze że zdrowy! :tak:

Kiki dzieciaczki masz cudne! no i widać że imprezka urodzinowa udana :-) super focie :tak:

Patrysia dziękuje :-) cieszę się że Bartuś już dużo lepiej:happy2:...ach te kolki mogłyby go ominąć tyle się maluszek wycierpiał już :-( no i dobrze że u Was ok :happy2:

Dobrej nocy babeczki :happy2:
do jutra!

kiki patrzę na zdjęcia twoje z uśmiechem na twarzy.. masz taką wspaniałą gromadkę dzieci, wspaniałych dzieci no i księżniczka śliczna błyszczy! widzę że urodzinki miałaś udane imprezka była gruba co? ;)
Paula dziękuję wiem że mnie rozumiesz... ja testu nie bede wogole robila. Jezeli juz coś... to pojde na badanie do ginekologa.

dobranoc dziewczyny

kindzia nie ercan nie ma cukrzycy lubi sobie podjesc obecnie robimy diete eranek schudl juz 3 kg a ja wlosy to mam cieniutkie po porodzie wypadaja mi strasznie mam specjalny szampon bo mowie zostane lysa..ta moja kumpela tam na fotce to ma geste wlosy ale ja niestety nie..

reklama
kiki moj Filip też lubi jeść... teraz jako 3latek waży 24kg i ma 107cm niezły chłop co? ;) zobaczysz jakie nam chłopaki wyrosną! przy takim to można czuć się bezpiecznie no nie ;)

Do góry