reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ale nie dąło sie potwierdzic czy chłopak bo sie zasłonił:p
Maluszek ma ok 400 g pokazała uszka jak bede miała chwilke jak mą z pojdzie na noc do pracy wkleję fotki :)

Pokazała??? Podobno jak matka mowi o maluszku to taka jest płec..... Ale byłby nurem jakby Bartusiowi jajka odpadły:):)

paula gratuluje zdrowego synusia a ja myslalam ze dziewczynka zle przeczulam..ale u mnie tez czulam ze chlopczyk a tu dziewczynka..paula chlopcy sa super mam 3 naprawse sa wspaniali jeszcze raz gratuluje i jak widac fiuteczka na zdjeciu,,tulam cie mocno..

beti co u ciebie jak syneczek w brzuszku jeszcze troche i bedzie na swiecie..jak ten czas leci..kliknij mi na gg zniknelas mi z listy..pozdrawiam

bereshko i jak nauka,,jak zaliczysz wszystko bedziesz miec wiecej czasu..tulam mocno i jak kubulek nma juz zabka bo moja nie

kinga no ciekawa jestem co u ciebie czemu malpa tak sie spoznia...moze przestalas sie starac i tu niespodzianka..co?

pyszczku super ubranka..

kindzia fajniutki twoj syneczek i jak ladnie wyglada w koszuli maly wielki facet,,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula gratuluję piękngo sisiorka!!!!
Kindzia ja też obstawiałam babeczkę.... zawidła mnie intuicja.... A zauważyłyście że ostatnio same chłopoki się rodzą???
Kinga ty zmiłuj kobieto i rób test!!! Na bank będzie wiarygodny wynik... a jeśli się okaże że 2 krechy to goń do gina po luteinę albo duphaston zapobiegawczo!!! Wiesz że na zimne lepiej dmuchać. Zresztą wiesz jak to jest przechodziłaś już przez to... rób test i nie czekaj bo nie ma na co... Fasolka jest jak w morde szczelił!!! 5 dni opóźnienia to bardzo dużo!! A jeśli nie ma to musisz isć do gina... U ginka kiedy ostatnio byłaś? Wiesz że torbiel robi się w miesiąć? Dosłownie, jak pęcherzyk nie pęknie to rośnie i rośnie.... i boli brzuch...aż do kręgosłupa, są mdłości, częste siusianie itd... ja przez to nie dawno przechodziłam, w grudniu byłam na usg i torbiela nie było a w lutym wyrósł na 5 cm... Jenym słowem powiem tak.... Test rano sikany rób koniec i kropka!!! :):):):)

pajka ciesze sie ze u ciebie wszystko ok..ze dzidzia zdrowa..:tak:

SYLWIU GRATULUJE I ZYCZE ZDROWYCH SZCZESLIWYCH DNI DO ROZWIAZANIA::OJ ZE NIE POCHWALILAS NAM TU SIE::NIE ZAGLADALAS DLUGO A TU PROSZE POKAZALAS SIE I ZARAZ TAKA NIESPODZIANKA::;-):tak::-D:-D:-)ALE SIE CIESZE I JESZCZE RAZ GRATULUJE

CZARODZIEJKO JAK DZIECIACZKI?

ROYANNO A TWOJE DZIECIACZKI JAK JUZ ZDROWE?;-)

paula gratuluję piękngo sisiorka!!!!
kindzia ja też obstawiałam babeczkę.... Zawidła mnie intuicja.... A zauważyłyście że ostatnio same chłopoki się rodzą???
kinga ty zmiłuj kobieto i rób test!!! Na bank będzie wiarygodny wynik... A jeśli się okaże że 2 krechy to goń do gina po luteinę albo duphaston zapobiegawczo!!! Wiesz że na zimne lepiej dmuchać. Zresztą wiesz jak to jest przechodziłaś już przez to... Rób test i nie czekaj bo nie ma na co... Fasolka jest jak w morde szczelił!!! 5 dni opóźnienia to bardzo dużo!! A jeśli nie ma to musisz isć do gina... U ginka kiedy ostatnio byłaś? Wiesz że torbiel robi się w miesiąć? Dosłownie, jak pęcherzyk nie pęknie to rośnie i rośnie.... I boli brzuch...aż do kręgosłupa, są mdłości, częste siusianie itd... Ja przez to nie dawno przechodziłam, w grudniu byłam na usg i torbiela nie było a w lutym wyrósł na 5 cm... Jenym słowem powiem tak.... Test rano sikany rób koniec i kropka!!! :):):):)

popieram!!!!!!!!!!zrob test kinga czekamy 5 dni to sporo ma dzastina racje::lepiej dmuchac na zimne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
paula gratuluje zdrowego synusia a ja myslalam ze dziewczynka zle przeczulam..ale u mnie tez czulam ze chlopczyk a tu dziewczynka..paula chlopcy sa super mam 3 naprawse sa wspaniali jeszcze raz gratuluje i jak widac fiuteczka na zdjeciu,,tulam cie mocno..
Kiki dziękuje:happy2: ja też źle przeczułam ale najważniejsze że synuś zdrowy :tak::-)

Dzastina dobrze radzi, tyle co ona po tych lekarzach sie nabiega, no i dlatego zna sie na rzeczy........
Anuffi i Dzastina to chyba maja najwieksza widze madyczna, takie mam odczucia

Ale Kinga to mału uparciuch:):):):):)
I nie chodzi o nakrecanie.............

Ostatnia edycja:
nie możliwe że mam torbiela bo mnie nic nie boli! i nie mam mdłości ani nic z tych rzeczy nawet sikam normalnie...

dajcie mi proszę spokój z tym wszystkim bo ja naprawdę nie jestem w ciąży i się nie staram
i nei chce robić testu.
sorki ale juz nie raz to przechodziłam i nie raz mnie namawiałyście...

nie tym razem
nie.... :no:

reklama
Kinga kochanie to nie chodzi o to że my chcemy i cię naciskamy po to by zadowolić swoją ciekawość...
Jeśli ty sama mówisz że nie to ok. W sumie ty wiesz najlepiej... Na pewno waro się przebadać, dla swojego spokoju. Jest wiele czynników które wpływają na opóźnienie @.
I nie wmawiam ci torbiela absolutnie.... bo być może go nie ma. Są różne torbiele, takie które rosną kilka lat i takie które po jednym cyklu się pojawiają. Gdy torbiel rośnie do 5 cm wtedy dokucza... boli brzuch itd... a jeśli ma 1.5-2 cm nie daje żadnych znaków prócz tego że wydłuża się cykl... Kochana ja to jeszcze wczoraj przerabiałam z ginkiem. Wiem ile kosztuję cię nerwów zrobienie testu bo ja też przez to przechodzę co miesiąc i nie życzę tego uczucia najgorszemu wrogowi... Ale pamiętaj że wczesne wykrycie ciąży ma bardzo duży wpływ na rozwijający się płód... zresztą co ja ci będę o tym pisać przecież o tym wiesz bardzo dobrze. Nie bój się... jak to mój mąż mówi "musisz to wziąść na klatę" - to taki żart.. Wiesz że życzę ci wszystkiego najlepszego i życzę z całego serca tych upragnionych 2 kresek... wiem że pod twardą pokrywą " Nie" kryję się nadzieja... ja też ją mam w każdym cyklu... mimo iż twarą chcę być to wymiękam za każdym razem. Kochana tzymaj się ciepło... Mam nadzieję że wszystko się ułoży dobrze i zaowocuje 2 kerseczkami:):):):)

Do góry