reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jeeeest znalazłam kabel:-Dbył pod lodówką(M ma ją na podwyższeniu bo cokolik chce równo na długości z szawkami zrobić i jeszcze tam nie ma zakryte tej luki)ach ale co się naszukałam:-pnagrałam filmik jak Alanek się bawi ale masakra:baffled:moja komórka to zdjęć jest ok ale do filmików:baffled:chce teraz sobie wziąć(jak abonament się skończy)taką super co jak cyfrufka i zdjęcia i filmiki robi chodźbym miała 100 zł dopłacić:tak:bo ja z aparatami nie lubie "latać"mam zawsze komórke przy sobie dlatego wole w nią inwestować;-)

Tak wygląda nasz już miesięczny Bartuś:-)

reklama
Jeeeest znalazłam kabel:-Dbył pod lodówką(M ma ją na podwyższeniu bo cokolik chce równo na długości z szawkami zrobić i jeszcze tam nie ma zakryte tej luki)ach ale co się naszukałam:-pnagrałam filmik jak Alanek się bawi ale masakra:baffled:moja komórka to zdjęć jest ok ale do filmików:baffled:chce teraz sobie wziąć(jak abonament się skończy)taką super co jak cyfrufka i zdjęcia i filmiki robi chodźbym miała 100 zł dopłacić:tak:bo ja z aparatami nie lubie "latać"mam zawsze komórke przy sobie dlatego wole w nią inwestować;-)

ojej co za przystojniak ja nie moge :) cudeńko :)

jaki sliczniutki!!!:-)

Witajcie

Przedszkolak podał w progu domku, teraz mocno chrapie:) Remikowi podobało sie wszystko, i rytmika, piosenki, wyklejanki, z gotowych elementow wyklejali biedronke, i czytanie i zabawy w grupie.. Pyszczku nasz racje z rota, chodziło mi o pneumo i meningokoki:)
Kinga no teraz widze ze na biało:) bardzo stylowo:)
Patrysiu ale Bartusi ma sliczne oczka i jak je szeroko otwiera, moze pokażesz mam jeszcze swojego Alanka:)
Paula poczekamy co na te Twoje wyniki powie lekarz, moze miescisz sie w normach... @ brak

Miłego............

Kindzia wasz maluch już do przedszkola chodzi?? wow tak szybko? :)) prywatnie czy jak to u was wygląda??
@ ci się spóźnia? :cool2::-)

Maja i Kacper:-)Kochajace sie rodzenstwo hehe:-) P1150614..jpg

kurcze tyle sie napisalam i wcielo posta

gioesko jaka maja duza dziewczynka a kacperek tez jaki duzy na swoje 4 miesiace:szok:..nie dziwie sie ze musi miec juz spacerowke..;-)

pyszczku dziewczyny potwierdzily ze sebulek jak mamusia wyglada..sliczniutki chlopczyk..jak po spacerku?

kinga ja tez nie moge zobaczyc fotek twojego pokoju tez pisze ze nie mam uprawnien:-(wstaw prosze jakies fotki na naszym forum z checia poogladam:tak:;-)

patrysiu bartus jakie ma duze oczka slodziak maly..wklej tez swoich smerfow..

bereshko juz kliknelam na gg..moj erci tez wymiotuje dzisiaj:szok: pani juz przed 11 dzwonila ze musze po ercanka do przedszkola bo zle sie czuje i wymiotuje teraz spi, derya tez a chlopcy graja wii..duzo zdrowka dla olusi:tak:..a slonce dasz rade sama nie:no: zlosc sie na mame..glowka do gory..zeby tylko kubulek nic nie zalapal..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry