reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czesc kobietki!
Ja na chwile bo od rana urzeduje w kuchni. Gotuje galarete z nozek-pierwszy raz w zyciu i zastanawiam sie czy wyjdzie, a w dodatku do obiadku wszystko szykuje-wykorzystuje czas, ze malutki spi, a starszy z tata urzeduje. Rosolek i makaron juz mam, kurczaczka, panierke i ciasto nalesnikowe przygotowalam-chce zrobic kawalki piersi cos jak w KFC. Pierszy raz...zobaczymy...Jeszcze musze wygonic mezusia po ziemniaczki bo braklo, a u nas brzydka pogoda...pada snieg i deszcz, ale wiecej sniegu. Na dworze juz bialo sie robi.

Bershka-ja kiedys czytalam o tych woreczkach, mowiono tez w tv kiedys, ze babeczki same musza je przygotowywac. Szkoda, ze u nas zawsze musi byc pod gorke.
Paula-Kobietka nie przyszla, nie zadzwonila nawet-z grzecznosci by mogla to zrobic. Trudno. Wystawilam dzis rzeczy na allegro. Zobaczmy czy ktos sie zaiteresuje.
Mojego misia wkleje pozniej:)
Kindzia26a-ale masz ladnie w dlomku...tak stylowo...ja nie mam takiego poczucia w urzadzaniu wnetrz niestey:zawstydzona/y:, wiec Ci bardzo zazdroszcze:tak:

Tusiu, jak samopoczucie? lepiej?

Spokojnej rodzinnej niedzieli Wam zycze!

witam sie i ja niedzielnie

paula imprezka udana po 24 blam w domku,zdjecia dodam..zycze milej niedzieli napisz jak bylo w-wie

kindzia dodam obrazy..sliczne twoje fotki i w domku masz super

bereshko czemu tak chca zrobic dwie godzinki to tyle czasu a masz dwoje dzieciaczkow i inne obowiazki..moze powalczcie o swoje dla waszego dobra..

Witajcie niedzielnie

Dzien upływa leniwie jak to w niedziele...........
a w domku miło i cieplutko, zaraz śmigam na kawusie, mezulek robi, do tego szarlotka, posiedzimy przy kominku i pogadamy.....
Remik spi ...:)

Bereskha spojrz na to w drugiej strony, przez poł roku mieliscie dostarczane worki a przeciez rodziny bedace w takiej sytuacji jak Wasza sami przygotowują je od poczatku, wiec i tak macie szczescie.... musza to uregulowac prawnie, tez ogladałam na tvn reportaż "jak to sie robi w domku", był to taki gadatliwy chłopaczek ale nie pamietam nazwiska, własnie jego mamuska mowiła co i jak, ile jej to zabiera czasu dziennie..
moze jednak znajda sie fundusze i kazda rodzina bedzie mogła skorzystac z takiego rodzaju pomocy i dostawac gotowe worki.....
Kinga miłego spedzenia czasu w gronie najblizszych:)

Miłego..........

Trochę promyczków słońca (uwaga oszukuja bo wcale nie jest ciepło)

kinga zycze milej imprezki urodzinowej:tak:;-)

royanna ktos napewno zainteresuje sie rzeczami na alegro..jak dzieciaczki;-)

patrysiu jak sie ciesze ze u bartusia wszystko dobrze..ciekawe czemu alanek tak sie slini..myslisz ze tak szybko dostanie zabka..:-)

Witam wieczorkiem :happy2:

Kindzia miło jest ale to już nie to samo jak jesteśmy sami w domku ;-):tak:
oj został tydzień i 2 dni i tak strasznie nie mogę się doczekać....ciekawe czy to oczekiwanie wynagrodzi nam Maluszek i pokaże kim jest :blink:

Kiki jak po imprezce? czekamy na zdjęcia Deyri :tak:

Pajkaa oj zdrówka życzę! jak się czujesz? jak nie przejdzie to lepiej idź do lekarza!

Royanna cieszę się że chłopaki zdrowieją :happy2: i co w końcu była ta kobitka po ciuszki?

Kinga remont idzie pełną parą i dobrze a my czekamy na efekty ;-):tak: szukałam tej fotki na blogu ale znaleźć nie mogłam :zawstydzona/y: najlepszego dla taty :tak: i miłej niedzieli życzę! :happy2:

Dobrej nocy dziewczynki!
:happy2:

witam sie i ja
u mnie leje wiec nie jest tak ladnie mąz zarządził, ze mam leżec w łózku i się grzac mam kaszel, gardlo opuchnięte pewnie za niedługo zacznie mnie bolec :( wiec jutro ide do lekarza bo takie infekcje niezbyt wpływają na maluszka :(

wstawie wam te dwa obiecane obrazy :tak:

:tak:;-):-)

Załączniki

• DSC02128.jpg
    DSC02128.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC02127.jpg
    DSC02127.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej dziewczyny!
O kurcze, Paula, to już u Ciebie 19 tydzien! Ale zleciało! Trochę mnie nie było!

witaj kochana to widze idziemy prawie równiutko.
jak się ciesze że bede miała bratnią duszyczkę na listopadzie.:tak:
jak się czujesz?
Kindzia co ty robisz że ten kwiatuszek ci sie tak ładnie trzyma ,ja miałam
juz wiele takich i ciągle mi giną.
Rayanna-dziękuje ci,że pytasz nom męczą mnie mdłości
i ogólnie słaba jestem wieczorem to zasypiam jak bobasek.
muszę wytrzymać do konca miesiąca bo wtedy wróci moj M i
od razu inne życie a tak to siędzę i namyślam sobie okropności no chwilami jest mi ciężko.
no i 31 mam usg i bardzo się tego boje,proszę Boga codziennie o zdrowe dziecko.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry