reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
I ja sie przylaczam do zachwytow nad Twoja coreczka Kiki :))) Jest taka ladna, slodka-ach, tlko ja przytulac i calowac!
A i moj Alus to pieszczoch, czesto lezy nieruchomo na moich rekach, nadstawia twrzyczke, szyjke, rozdziawia usteczka i czeka az bede go calowac, muskac ustami :) i nie rusza sie ani troszke, tylko kacik us mu sie podnosi w usmiechu :)))
Tusiu, dobrze ze idziesz do gina :)
Patrysiu, wkleje, wkleje jakies foto...moze nawet jutro :)

w H&M są wygodne spodnie ciążowe ale pewnie nie kazdemu mogą takie pasować. Ja kupiłam z takim dużym mięciutkim zapasem na brzuszek a później nosiłam po ciąży ale cena jest wysoka...bo ok. 180zł. Ale jednak ta firma chyba najbardziej dba o kobiety w ciąży :tak::tak: więc warto

nie ma kuriera z wózkiem :-:)-:)-:)-(

ja pojechałam do jednego h&m i sie okazało,z e w ogóle nie mają w tym sklepie ciążowych rzeczy masakra jakas :(

śliczna:)

witam wieczorkiem :happy:
dzisiaj nie miałam nawet czasu z Wami posiedzieć....co chwilkę ktoś przychodził ;-)
Ale Kacperek już śpi a my z M będziemy oglądać tv to postaram się coś nadrobić :tak:

A tutaj zdjęcie w koszulce, z brzuszkiem i z Kacperkiem :-)

30..jpg 30_1..jpg 30_2..jpg

Paula- jaka sliczna piłeczka sie nam rysuje na zdjęciu :)))
No juz nie da sie ukryć ze pod serduszkiem nosisz dzieciatko :))))
Slicznie z synkiem wygladacie....
Jak bedziesz miala córeczke z takimi włoskami jak Ty...ehhh marzenie:))))

Kiki- córcia mała modelka...

Pajka- jesli chodzi o ubrania ciązowe to polecam nastepujace sklepy:
www.9fashion.pl
www.bebefield.pl
www.happymum.pl

Ostatnia edycja:

Kiki- córcia mała modelka...

Pajka- jesli chodzi o ubrania ciązowe to polecam nastepujace sklepy:
www.9fashion.pl
www.bebefield.pl
www.happymum.pl

dziekuje Ci bardzo :)))
dzisiaj mierzyłam spodnie ciążowe biodrówki oj jakie wygodne ja nie moge miec ciążowych z tym panelem bo one mi uciskają pod piersiami albo brzuch i mnie strasznie mdli :( nie wiem dlaczego tak reaguje, chociaz zawsze musiałam miec w obwodzie staniki wieksze bo mnie uciskały i mnie mdliło dlatego myslałam o ogrodniczkach albo własnie takie biodrówki.

Paula bardzo ładny brzuszek już masz :)) sliczne zdjecia

Agniesia dodała zdjęcie Tomaszka na NK !! :) można zobaczyć dzidziusia, sliczny :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pajkaa bardzo się cieszę że z dzidzią wszystko ok i w ogóle wszystko jest w porządku :-) no to chyba jednak chłopka u Ciebie skoro kolejny raz potwierdzony :tak: gratulacje! :-) niech rośnie zdrowo! :tak:

Dzastina trzymam kciuki za jutrzejszą betkę!!! :tak: czas pokaże co będzie.... pamiętaj że nam się zawsze możesz wygadać! :tak: Dzastina ja testów papa nie robiłam.

Gosiak fajne mieszkanko takie 2 poziomowe :tak: chętnie obejrzałabym fotki...;-)

Kiki u mnie samopoczucie dobre :tak: a dzidzia kopie ale narazie sporadycznie, czasami muszę się skupić i wsluchać żeby coś poczuć ;-) jednak i tak jestem szczęśliwa jak chociaż raz dziennie da znać o sobie :-) a z czasem będzie częściej i mocniej :tak: Kiki śliczna ta Twoja księżniczka, masz ją jedną to możesz ją stroić :tak::-)

Pati fajnie że do nas zajrzałaś, zaglądaj częściej :tak: Agniesiak urodziła 28 lutego :happy:

Royanna dożo zdrówka dla Was!!!! i Ty nabieraj sił! :tak:

Bershka serdecznie gratuluję że przeznali Wam te świadczenia :-) zresztą to było wiadome :tak:

Patrysiu masz jakieś nowe wieści o Bartusiu? ja nadal się modlę o jego zdrówko!!! no i dla Was też zdrówka nich przeziębienia Was omijają :tak: a z tą rogówką to facet dał ciała :wściekła/y:

Właśnie też przez ostatnich kilka dni myślałam o Anufifi....dawno nic nie pisała :-(

Tusia dobrze że jednak idziesz jutro do gina! będzie dobrze! :tak:

Paula bardzo ładny brzuszek już masz :)) sliczne zdjecia

Dziękuje dziewczynki :-) nie da się ukryć brzuszek coraz większy :tak:

Czarodziejko akurat dzisiaj wyszłam beznadziejnie :zawstydzona/y: włoski nie umyte, odrosty takie że szok :szok: muszę coś z nimi zrobić....nie chciałam farbować w 1 trymestrze ale teraz już chyba jest bezpiecznie co?

Agniesia dodała zdjęcie Tomaszka na NK !! :) można zobaczyć dzidziusia, sliczny :)))
czyli już wyszli ze szpitala :-) a ja nie mam Agniesiak na nk :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny ja dzisiaj tylko na chwilę, bo jakaś zmęczona jestem, a znowu siadam do pisania...
Ale Paula Tobie muszę napisać, bo dzisiaj Twoje święto Kochana! :) Wszystkiego Najlepszego! Zdrowia dla Ciebie i maluszka w brzuszku, pomyślności, dużo radości, prawdziwych przyjaciół wokół, no i oczywiście miłości, spokoju i harmonii w małżeństwie! Niech Cie tam dzisiaj Paweł wytuli i wycałuje, hehe
Sto lat sto lat!

reklama
a to nasze wozidło

z opcją nawet spania, z tym daszkiem w dół super sprawa

a tu mój Kubulka jak już sięgapo notatki z uczelni :-D i siedzi sam

Do góry