reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
a ja oczywiście bawię się w fotografa i to moje amatorskie dzieła i mojego M :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzastina jeżeli do pn mi nie przejdzie to pojde na pewno już. Puki co jestem na prochach. do tej pory ibum ale dziś mąż kupił mi forte bo tamte słabo pomagały..
Jolu ładne te wasze zdjęcia są, bedziecie mieli pamiątkę do albumu.

Bershka starszy synio odbicie mamusi,a młodszy cały tata.:tak:
a ta minka :-D:-) no cudo chłopak.

A musze wam pokazac bo nie wytrzymam,mam nadzieje,ze nie jest felerny bo to jeszcze przed termninem @.

Oby BOZIA dała i teraz było wszystko dobrze.

Załączniki

• cią.jpg
    cią.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 42
  • bobas.jpg
    bobas.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry