reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A jednak -dziewczynka(wczoraj się dowiedziałam)
gratuluje dziewczynki,mozemy sie wymienic ja bede miala 3 chlopca;-)

CZARODZIEJKO przesliczny cudny maluszek,jak ja Ci zazdroszcze ze juz tulisz malenstwo...:-)

PATRYSIU,GOSIU,PAULA,ANUFFI,BERSHKA,KICIA,KINGA,AGNIESZKA,KIKI,SYLWIA,DZASTINA,TUSIA PYSZCZEK kurcze znowu wszystkich nie pamietam...przepraszam....taki glupol ze mnie,ale pamietam Was wszystkie i srdecznie Was pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień dobry :-)
Ale u nas dziś sypie...zresztą pewnie jak wszędzie :nerd:

Bershka to w takim razie trzymam kciuki aby dzisiaj się udało zaliczyć! :tak:

Patipaula gratulacje dziewczynki :-) najważniesze żeby malutka była zdrowa :tak:

Pati ja również serdecznie Cię pozdrawiam :blink: dzieciaki zdrowe?

Oczywiście wszystkie Was pozdrawiam :tak: Buziaki :-)

pati rybeczko my ciebie też pamietamy oczywiscie i pozdrawiam serdecznie! :tak::happy2:

U nas śnieżyca od rana...
ja czekam na kuriera bo kocyk kupiłam.
ogólnie trochę mam dziś lenia :sorry2: a musze setki zdjęć posegregować!:nerd:

agnieszka nie chcę tam się do was dołanczać wiec to zapytam;) pisałaś: My jak na razie mieszkamy na wynajmowanym 3 pokojowym mieszkaniu,może za jakiś czas kupimy mieszkanie albo zaczniemy się budowac lecz jak na razie pracujemy i żyjemy w Wielkiej Brytanii :)

zamierzacie z Marcinem wrócić kiedyś do Pl? wiem że Marcin coś mówił kiedyś że bedzie chciał tu wrócić.. Puki co mieszkacie w wynajmowanym mieszkaniu gdzie nawet gwoździa wbić nie można lub zrobić remontu wiadomo.. nie ma to jak własne mieszkanie. Myślałaś o tym na pewno prawda? Wolałabyś tam w anglii kupić mieszkanie czy tu wrócić? :happy2:

Kinga wiadomo marzy nam się domek parterowy ale żeby się budowac to najlepiej byłoby gdzieś na obrzeżach Iławy lecz Ja nie wiem czy chciałabym mieszkac gdzieś na wsi ze tak powiem także wiesz myślimy nad tym ciągle.Mamy sporo oszczędności i chcielibyśmy w końcu je zainwestowac w coś swojego wiadomo...myślimy także nad tym aby kupic mieszkanie w Iławie i je wynając ale wciąż się wahamy czy na pewno w Iławie czy gdzieś w większym mieście.Do Polski na pewno z najliższych 2 do 5 lat nie wrócimy bo chcemy wyrobic sobie tu Angielskie emerytury także na razie mamy tylko ciche plany ale nadal się zastanawiamy bo to poważna sprawa.Jak na razie tylko myślimy...:)

reklama
Kinga wiadomo marzy nam się domek parterowy ale żeby się budowac to najlepiej byłoby gdzieś na obrzeżach Iławy lecz Ja nie wiem czy chciałabym mieszkac gdzieś na wsi ze tak powiem także wiesz myślimy nad tym ciągle.Mamy sporo oszczędności i chcielibyśmy w końcu je zainwestowac w coś swojego wiadomo...myślimy także nad tym aby kupic mieszkanie w Iławie i je wynając ale wciąż się wahamy czy na pewno w Iławie czy gdzieś w większym mieście.Do Polski na pewno z najliższych 2 do 5 lat nie wrócimy bo chcemy wyrobic sobie tu Angielskie emerytury także na razie mamy tylko ciche plany ale nadal się zastanawiamy bo to poważna sprawa.Jak na razie tylko myślimy...:)
Rozumiem:)) To może w tych czasach razem bedziemy się budować;) bo my też myślimy o własnym domku. Chociaż w nowo wybudowanym bloku też pewnie byśmy zamieszkali. Czas pokarze.
Puki co remontujemy swoje gniazdo teraz;)

Do góry