reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

DZIEŃ DOBRY:-)
Dzisiaj M jedzie z Dominisiem na bilans 2-latka i troche mam stresa jak to matka:sorry:
PATRYSIU,GOSIU,PAULA,ANUFFI,BERSHKA,KICIA,KINGA,AGNIESZKA,KIKI,SYLWIA,DZASTINA,TUSIA PYSZCZEK kurcze znowu wszystkich nie pamietam...przepraszam....taki glupol ze mnie,ale pamietam Was wszystkie i srdecznie Was pozdrawiam
i ja r ównież pozdrawiam ciebie i reszte kobitek:-)
A jednak -dziewczynka(wczoraj się dowiedziałam)
gratuluje córci:-)
BERSHKA kciukaski mocne:tak:

reklama
Kinga, Kindzia my też planujemy w przyszosci się budować lub kupić własne mieszkanko, ja wolałabym domek z dala od miasta ale zobaczymy jak to będzie :tak: u nas to też narazie odległe plany ;-)

Kinga, Kindzia my też planujemy w przyszosci się budować lub kupić własne mieszkanko, ja wolałabym domek z dala od miasta ale zobaczymy jak to będzie :tak: u nas to też narazie odległe plany ;-)
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące:tak::happy2:
i pamietajmy że..
To, co dziś jest rzeczywistością, wczoraj było nierealnym marzeniem.
:blink:

hej,
wpadam tylko napisac ze przyujecie do szpitala mam na 4 marca , zabieg 5 marca ....oczywiscie nie obejdzie sie bez problemów , bo potrzebny jest podpis ordynatora , a jego wczoraj zawineło CBA ....no cóz ....ginek mówi ze jest pewien ze szybko wróci ....oby miał racje

Hejka!
Teściowa poszła, M też poszedł do pracki więc jestem;-)
Nasmażyłam tych paczusiów.. wyszły rewelacyjne!!:-D
M dziś odsprzedal nasze kino domowe do świetlicy w której pracuje:tak: i dzięki temu mamy pieniążki co akurat sie przydadzą:biggrin2: Jutro idziemy po łózeczko:biggrin2: a po 10-tym z teściową po wózio:biggrin2: Już sie doczekac nie mogę:-D
Mój Tomasz też nieźle daje popalic;-) Dziś tak się rozciąga, wyciąga, że ledwo mi nieraz wysiedziec:-D
AAaaa!!! Mój dzidzior już w ostatnim okienku!! Jupi!!! :)
Idę dziś do szkoły rodzenia:cool2: Ciekawe o czym dzis będzie:cool2:

Jupi jestem dumna ze synka mojego:-)grzeczniutki był jak aniołek M mówi dał się zbadac dokładnie iii jest zdrowiutki nawet już szumy zanikły które cały czas musieliśmy kontrolowac:-)wazy 13.5 kg i ma 93 wzrostu co wszystko dobrze tylko lekarz mówi że ten 1 kg mógł więcej wazyć ale jest wszystko dobrze:tak:no to teraz jestem spokojna i nawet siusiak zdrowy jąderka tam gdzie trzeba:-)a co do mówienia jak to mówi jeszcze się nauczy:-)teraz jeszcze iść z Alankiem:-)
hej,
wpadam tylko napisac ze przyujecie do szpitala mam na 4 marca , zabieg 5 marca ....oczywiscie nie obejdzie sie bez problemów , bo potrzebny jest podpis ordynatora , a jego wczoraj zawineło CBA ....no cóz ....ginek mówi ze jest pewien ze szybko wróci ....oby miał racje
jesteśmy z toba:tak:
hej dziewczyny ja tylko na sekundke wklejam Wam zdjecia Kacperka gdy mial dwa miesiace:-)
jaki fajniutki Kacperuś:-)słodziaki te nasze dzieciaki:-)

reklama
anufifi ja też jestem z Tobą pamietaj. bedzie dobrze. czekamy... :)
kindzia no to fajnie że macie swój domek:)
Gosia synek bardzo fajniutki, sliczny:)

a my z Filipkiem najedliśmy się klusków:-) mmm... teraz robię zupę jeszcze dla męża.
A potem ruszamy z młodym na spacerek we dwójkę.

Do góry