reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kicia-(imienniczko moja) - cud,miód i malina ta twoja córcia .:tak:
dziewczynki czy dajecie swoim starszym dzieciaczkom jakieś witaminki zimą ?
ja dawałam wcześniej ceruvit junior w syropku
teraz od stycznia daję Kinder Biovital
I przyznam ze moje dziecko ostatni raz było chore jakoś w sierpniu zeszłego roku wiec wit dużo dają! :tak:

Dziękuję babeczki ,a spytam jeszcze o TRAN
bo tak poczytuje o nim i niby rewelka dla dzieciaczków
są smakowe.:tak:
tak pytam bo mój nie choruje raczej ale jest chudziutki
i okropny niejadek.

Dziękuję babeczki ,a spytam jeszcze o TRAN
bo tak poczytuje o nim i niby rewelka dla dzieciaczków
są smakowe.:tak:
tak pytam bo mój nie choruje raczej ale jest chudziutki
i okropny niejadek.
Ja tranu nie podaję..
Mój za to do chudziutkich się nie zalicza;) duży chłop jak na 3latka:-p

Tusia polecam tu są przepisy dla niejadków: no i ten Kinder Biovital jest własnie dobry dla takich dzieciaczków które mają słaby apetyt np..
Kinder Biovital - Multiwitaminy dla dzieci

Witam wieczorkiem :happy2:

Czarodziejko oj współczuje tych bóli :-( ale może już niedługo...trzymam kciuki i tulam mocno Kochana! myślimy o Tobie...

Kiki Derya jest przesłodka i te jej oczka :blink:

Kicia Lenka jest prześliczna :-) jescze raz GRATULUJĘ!!! i cieszę się że tak szybko i łatwo poszło :tak: jesteś dla nas nadzieją! :tak:

Kinga w takim razie trzymam kciuki za jutrzejszą betkę!!! i czekam na dobre wieści! :tak::tak::tak:

Tusia ja daje Kacperkowi BioaronC :tak: jak siedzi w domu to jest zdrowy a jak tylko pójdzie do przedszkola to i witaminki nie pomagają :baffled:

Pozostałe dziewczynki pozdrawiam :happy2:

Witam się i ja...

No u mnie wsio ok... na chrzcinach było bardzo fajnie tylko problem w tym że oczywiście fotki nie mam ani jednej.. bo stałam po drugiej stronie obiektywu...:baffled::baffled::baffled:

Kinga ty mnie wykończysz kobietko!!!! No dobra to jak już tyle czasu czekałam to do jutra wytrzymam tylko goń na tę betę biegiem;-);-);-)

Przypuszczam że owu miałam w 14-16 dc jak myślicie kiedy mogę zrobić test?
Żeby był najbardziej wiarygodny??? Czekać do dnia @ ? 29 styczeń??? To będzie 28 dc.. jak myślicie? Ogólnie nic mi nie jest...cyce mnie nie bolą , tylko brzuch czasami pobolewa ale tak leciutko... śluzów żadnych nie mam ( białych mleczek) czy coś tam... nie wiem no nie wiem.... poradźcie coś moje kochane babeczki..:confused::confused::confused:

czesc dziewczyny!!!

ja juz rozpakowana :-)

Lenka urodzila sie 12 stycznia o 18:10. Ma 55cm i wazy 3200!!
porod zaliczam do udanych! poszlo o dziwo szybko i sprawnie. po 14 zaczely sie mocniejsze bole a po 18 mala juz byla na swiecie :tak: dostalam znieczulenie ale nawet nie zdazylo zaczac dzialac hehe
porod mial byc rodzinny niestety za pozno zadzwonilam i P nie zdazyl dojechac ... nie spodziewalam sie ze moze sie tak szybko mala wykluc (Olafka porod trwal 12h)!!!

Olafek zakochany w siostrzyczce! ciagle ja glaszcze i caluje! we wszyskim chce pomagac, dzieli sie zabawkami baaa ostanio nawet chcial sie podzielic z nia serkiem ;-)

pozdrawiam Was serdecznie!

a to nasza Niunia :-)

slicznotka.przeslodka.:tak:;-):-)

Przypuszczam że owu miałam w 14-16 dc jak myślicie kiedy mogę zrobić test?
Żeby był najbardziej wiarygodny??? Czekać do dnia @ ? 29 styczeń??? To będzie 28 dc.. jak myślicie? Ogólnie nic mi nie jest...cyce mnie nie bolą , tylko brzuch czasami pobolewa ale tak leciutko... śluzów żadnych nie mam ( białych mleczek) czy coś tam... nie wiem no nie wiem.... poradźcie coś moje kochane babeczki..:confused::confused::confused:

Ja bym poczekała do 29 stycznia bo skoro to jest dzień nadejścia @ to wszystko się wyjaśni albo @ czego Ci nie życzę albo fasoleczka a i test czy beta będą wtedy bardziej wiarygodne :tak:

reklama
Kicia przesłodka lalunia ! nawet podobna ciut do córeczki Kiki :tak:;-)

Kiki ubierasz swoją córeczkę jak prawdziwą księżniczkę !!

padam...zaczęłam z synkiem jeździć na łyżwach, mamy lodowisko obok więc to nasz nowy sport;-) ale pupa i nogi bolą :-D Oli jak mi wjechał pod łyżwy to gwiazdki zobaczłam.

Beti już tu dawno nie było

dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry