reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

AAAA Paula nic mi nie mów!!!!! ja sie boje!!!!
Czarodziejko dasz rade!!! nic się nie bój! zobaczysz że już niedługo będziesz miała to za sobą a synek tulący się w Twoich ramionach pozwoli Ci o wszystkim zapomnieć :blink:
p.s. ja jeszcze mam tyle przed sobą a też już się boje porodu ;-)

Kiki co u Ciebie i dzieciaków? zaglądasz do nas ostatnio tylko późnym wieczorem...:confused:

Spokojnej nocy dziewczynki :happy2:

reklama
Witam sie dziewczynki długo tutaj nie zaglądałam i aż mi wstyd :sorry2:

Patrysiu

dziewczynki a co tam u Was?? Jakieś nowe fasolki sie pojawiły??
Ja 26 mam badania prenatalne i mam stracha szczegolnie, ze to jest dzien moich urodzin i wolałabym dowiecdziec sie dobrych rzeczy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień Dobry...

U mnie dziś samopoczucie w skali od 1 do 10.......3
Tak mnie dzis łupie w doooopsko....mam jakiś ucisk na nerw...ledwo chodze....
Skurcze co jakis czas ale lekkie....brzuch jak głaz..:baffled:

No ale nic dośc zali......nie sadzilam jednak ze ta koncówka ciąży to bedzie dla mnie taka masakra.....:-(

Dzień Dobry...

U mnie dziś samopoczucie w skali od 1 do 10.......3
Tak mnie dzis łupie w doooopsko....mam jakiś ucisk na nerw...ledwo chodze....
Skurcze co jakis czas ale lekkie....brzuch jak głaz..:baffled:

No ale nic dośc zali......nie sadzilam jednak ze ta koncówka ciąży to bedzie dla mnie taka masakra.....:-(

Czarodziejko 3 maj się,już nie długo będzie po...i będziesz cieszyc się swoim maleństwem,bądz dzielna:)
Pozdrawiam

Patrysiu ogromne gratulacje:-)

a ja i Maja jestesmy przeziebione i tylko sie modle aby Kacper nic nie podlapal:-(

pozdrawiam

reklama
Gosiu Kacperek dalej taki głodomorek ?

Jolu oj tak straszny glodomorek z niego a na dodatek maly nerwusek:-:)-( ale po skonczeniu 3mce mozna juz mu mleko zageszczac kleikiem ryzowym lub kukurydzianym.

dziewczyny mam pytanko ostatnio zauwazylam ze Kacper strasznie steka nad ranem i tak jakby poplakuje przez sen i ma nerwowe ruchy czy to moze byc wynik tego ze jest zagazowany??jak moge pozbyc sie tych gazow?robie mu masaz,pije herbatke koperkowa i bierze krople na kolki..juz jest na zwyklym bebilonie to jest zdrowy..w dzien jest spokojny i pogodny tylko te stekanie nad ranem mnie przeraza:-(kolki chyba juz mu odpuscily bo nie placze histerycznie.

Do góry