reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
PATRYSIU gratuluje malenstwa,dzilna z Ciebie mamusia,SERDECZNE GRATULACJE,buziaki
P.S.czekamy na fotki malenstwa:)

Ja dzis mialam wizyte wszpitalu u chirurga,z moja blizna wszystko ok,z kregoslupem tez,dobre wyniki moczu i cisnie nie tez super,wie nie ma choroby cisnieniowej jak w poprzednich ciazach.
Dzis dostalam skierowanie na dodatkowe USG w 24tc,czyli mam teraz w czwartek i nastepne za miesiac:)fajnie poogladam maluszka zkazdej strony.Drugie USG bedzie robione po to aby sprawdzis cisnienie pomiedzy mna a lozyskiem bo jest zaskoczona ze traz nie mam tej choroby,wyniki sa sauper i bardzo sie ciesze,milego wieczoru dziewczynki,buzka;-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pati to super wiadomości że wszystko jest dobrze, wyniki dobre!!! :-):-):-) tylko się cieszyć :tak: trzymam kciuki za czwartkowe usg :tak:

Czarodziejko to teraz Twoja kolej ;-)

a my czekamy na Patrysie i fotki małego Alanka! :tak::-)

reklama
Do góry