reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Patrysia!! GRATULACJE!!!!
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Ale szybko poszlo :-):-)
Patrysiu.. Ogromne GRATULACJE !!!! Niech się synuś zdrowo chowa !! )
Patrysiu.. Ogromne GRATULACJE !!!! Niech się synuś zdrowo chowa !! )
PATRYSIU gratuluje malenstwa,dzilna z Ciebie mamusia,SERDECZNE GRATULACJE,buziaki
P.S.czekamy na fotki malenstwa
Ja dzis mialam wizyte wszpitalu u chirurga,z moja blizna wszystko ok,z kregoslupem tez,dobre wyniki moczu i cisnie nie tez super,wie nie ma choroby cisnieniowej jak w poprzednich ciazach.
Dzis dostalam skierowanie na dodatkowe USG w 24tc,czyli mam teraz w czwartek i nastepne za miesiacfajnie poogladam maluszka zkazdej strony.Drugie USG bedzie robione po to aby sprawdzis cisnienie pomiedzy mna a lozyskiem bo jest zaskoczona ze traz nie mam tej choroby,wyniki sa sauper i bardzo sie ciesze,milego wieczoru dziewczynki,buzka;-):-)
P.S.czekamy na fotki malenstwa
Ja dzis mialam wizyte wszpitalu u chirurga,z moja blizna wszystko ok,z kregoslupem tez,dobre wyniki moczu i cisnie nie tez super,wie nie ma choroby cisnieniowej jak w poprzednich ciazach.
Dzis dostalam skierowanie na dodatkowe USG w 24tc,czyli mam teraz w czwartek i nastepne za miesiacfajnie poogladam maluszka zkazdej strony.Drugie USG bedzie robione po to aby sprawdzis cisnienie pomiedzy mna a lozyskiem bo jest zaskoczona ze traz nie mam tej choroby,wyniki sa sauper i bardzo sie ciesze,milego wieczoru dziewczynki,buzka;-):-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula25
szczęśliwa :)
Pati to super wiadomości że wszystko jest dobrze, wyniki dobre!!! :-):-):-) tylko się cieszyć trzymam kciuki za czwartkowe usg
Czarodziejko to teraz Twoja kolej ;-)
a my czekamy na Patrysie i fotki małego Alanka! :-)
Czarodziejko to teraz Twoja kolej ;-)
a my czekamy na Patrysie i fotki małego Alanka! :-)
K
Kinga85
Gość
Patrycja Gratulacje ogromne !!!!:-)
Paula25
szczęśliwa :)
Kinga jak po zdjęciach?
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
AAAA Paula nic mi nie mów!!!!! ja sie boje!!!!Czarodziejko to teraz Twoja kolej ;-)
:-)
Podziel się: