reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM:-)
Patrysia a Ty masz jeszcze jakąś wizyte u gina czy tylko masz się stawić do szpitala jak nic sie wcześniej nie zacznie?
ja juz ze skierowaniem na 8.00 na czczo w poniedziałek mam się wstawić bo bede miała cc robione:tak:tak wiec już umówiony dzień rodzenia mam:-)

mój Kubuś spadł z wagi przeze mnie :-:)-:)-( jestem niemądrą, głupią matką !! podałam mu jedzonko sama od siebie tego, którego nie powinnam podać i już mam efekt :-:)-:)-:)-( oby to tylko nadrobił do kolejnej wizyty w Krk bo inaczej nam zwiększą jedze.poza. a nie zmniejszą :-:)-:)-:)-(
kochana nie mów tak o sobie bo starasz sie jak możesz i wiadomo ze próbujesz co nieco wprowadzać w jadłospis Kubusia :tak:ale jak doczytałam nadrobił wiec się uśmiechnij:-)

reklama
Agniesia ja to cie podziwiam kobietko....nie wiedziec jaka płec...ja bym pewnie poleciała gdzies na usg zeby podglądnąc jeszcze ....bo samo wiedziec czy nie to oczywiscie nie istotne , ale jakies zakupki człowiek by chiał zrobic a tu nie bardzo wiadomo pod jaka istotke wybierac :):)

Agniesia ja to cie podziwiam kobietko....nie wiedziec jaka płec...ja bym pewnie poleciała gdzies na usg zeby podglądnąc jeszcze ....bo samo wiedziec czy nie to oczywiscie nie istotne , ale jakies zakupki człowiek by chiał zrobic a tu nie bardzo wiadomo pod jaka istotke wybierac :):)

tez tak kiedys pomyslałam :-)

hehe wiesz ANUFIFI że ja tak samo:-Dja wyczekiwałam każdego usg aby się dowiedzieć co u maluszka ale i też jaka płeć bo jednak już lubie wiedziec kto nam się szykuje no i M także był ciekawy co pewnie gdzieś byśmy podjechali aby jednak tą płeć zobaczyć:-pczy właśnie zakupki czy zwracanie się to po imieniu i ogólnie tak....:tak:

Dzień dobry :-)
Ja tylko na chwile bo mam sajgon w domu a dziś ksiądz u nas chodzi więc muszę ogarnąć trochę!

Joanna to własnie w tym roku weszło że za pierwsze dziecko ma się 18 tygodni (było 16) a za drugie 20 tygodni (było 18) :tak: tylko że chyba jest jeszcze coś takiego jak dodatkowe 2 tygodnie na pisemną prośbę matki więc może koleżanka o tym mówiła....sama jeszcze muszę o tym doczytać.:happy2:

Dzastina to super wiadomość!!! :-) działajcie bo taka okazja może się nie powtórzyć ;-) trzymam kciuki!

Bershka no widzisz jak ładnie Kubuś nadrabia co stracił, nie masz się czym martwić :-)

Patrysiu to już w poniedziałek najdalej będziesz miała synka przy sobie :tak: super!!! :-)

Agniesiak pewnie kupuje neutralne ubranka narazie ;-):tak:

Anufifi buziak ;-)

Czarodziejko zamelduj się nam ;-)

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia! :-)

PAULA tak jak nie w tym tygodniu to już w poniedziałek na bank:tak::-)nooo mam nadzieje że sobie czegoś nie wymysla:dry:ps.koleda a mi się upiecze bo właśnie w poniedziałek mamy a ja bede już na porodówce:-p

Paula nie pisałam zadnej prośby o te 2 tyg i należało mi sie równe 20 tyg

a dziękuje, matki są od tego żeby się chyba martwić na zapas :baffled::-)

reklama
Do góry