anufifi
tęsknię...
przykro mi ANUFFI ze mnie zle odczytalas,ja napisalam ze moj maz sie nastawia,osoba ktora tak strasznie wspierala mnie.Nie napisalam ze nie chce tego dziecka wiec nie rozumiem skad ta krytyka.Chodzilo mi o to co on czuje ze sam ma nadzieje...nie napisalam ze jak bedzie chlopiec to nie bede kochala wiec prosze nie wyolbrzymiaj moich slow!!!
Poza tym osobie ktora przechodzi"chwilowe" zalamanie nie mowi sie takich slow bo wie ze na nikogo juz nie moze liczyc...
Nigdy nie napisalam ze nie chce chlopca lub ze chce tylko dziewczynke! wiec nie traktuj mnie jak wyrodna matke,bo taka nie jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poczulam sie zraniona i zostalam ostro potrakowana przez osobe ktora na forum o plci nie chce zeby o plci wlasnie pisac,to moj ostatni post na tym forum wiec zycze wszystkim zafasolkowanym bezbolesnego rozwiazania i wszystkim mamusia szczescia,milosci i spelnienia marzen a wszystkim zdrowka.
MYSLE ŻE POWINNAS NA SPOKOJNIE PRZECZYTAC JESZCZE RAZ MOJEGO POSTA ....ANI NIE NAPISAŁAM ŻE JESTEŚ WYRODNĄ MATKA , ANI ZE NIE CHCESZ TEGO DZIECKA , NAPISAŁAM NATOMIAST ZE ROZUMIEM ROZACZAROWANIE PO WYJŚCIU Z USG BO MOŻNA MIEC MARZENIA, I NAPISAŁAM RÓWNIEZ , ŻE TRZEBA SIE CIESZYĆ I KOCHAĆ NIEZALEZNIE OD PŁCI TO ZROBIC CHOCBY WŁASNIE DLA TEGO DZIECKA KTÓRE MA SIE POD SERCEM BO ONO TO CZUJE ...TO JEST WŁASNIE ODPOWIEDZIALNOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!11
a CO DO PISANIA W TEN SPOSÓB DO OSOBY KTÓRA PRZEZYWA TRUDNOSCI TO WŁASNIE CZASEM TAKIE "POTRZĄSNIĘCIE" MA NAJLEPSZY EFEKT . I ZANIM TO NAPISAŁAM WCZESNIEJ UPEWNIAŁAM SIE SKĄD TWÓJ KIEPSKI NASTRÓJ ...A PO TO ŻEBY TO NIE MIAŁO CHARAKTERU ATAKU NAPISAŁAM NA KOŃCU O KRÓLOWYCH RODZĄCYCH CHŁOPCÓW ZEBYS SIE CHOĆ UŚMIECHNĘŁA ... JUZ NIE WSPOMNE ZE NA POCZĄTKU NAPISAŁAM ZE PRZEPRASZAM BO WIEDZIAŁAM , ŻE TE SŁOWA CIE ZDENERWUJA , ALE PONIEWAZ TO JEST FORUM MAM PRAWO DO SWOJEJ OPINI....
OWSZEM JEST TO FORUM O PŁCI I O PLANOWANIU , I O TYM SAMA DUZO PISZĘ CZY PISAŁAM .
JEŚLI UWAŻASZ ZE OBRAŻENIE SIĘ NA WSZYSTKIE TU DZIEWCZYNY PRZEZ MNIE I NIE POJAWIENIE TUTAJ WIECEJ TO DOBRE ROZWIAZANIE U OSÓB DOROSŁYCH TO BARDZO MI PRZYKRO ...JA ZAMIAST OBRAŻANIA WOLĘ DYSKUSJE ALE TO JA...