reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

eee tam Paula ....160 w kapeluszu ...żadna wielka....wiecie ...jak dowiedziałam sie o chorobie mamy strasznie to przezyłam....potem to od siebie odsunełam...jakbym nie przyjeła do wiadomości ...nie widziałam jak sie pogarsza...wierzyłam w cud....nada wierze ...ale sa chwile gdy ktos zabiera mi ten optymizm....nie wiem z czego to wynika...moze przez święta...ale dzisiaj duzo rozmawiałam z mamą ...jest w lepszej formie ....moze musi odpocząć ...mam nadzieje....
dziękuje wam za miłe słowa

Dzastina objawy masz faktycznie fasolkowe....mam nadzieje ze tym razem sie udało....kiedy zatestujesz???

reklama
Dzastina, dziękuje ! w końcu zrozumiałam i jutro zrobię danie :tak:

Anufifi to dla Ciebie ciezkie chwile i tylko wiara w lepsze jutro powstrzyma Cię od łez i załamania. U nas stał się CUD i u Was też taki będzie. Wierzę w to...modlitwa czyni te cuda!!

Kiki piękne zdjęcie

Pati....no pewnie już świętuje !! :-D jak będzie mieć córeczkę uwierzę w planowanie płci :tak: póki co ...nie wierzę ;-)

miłego wieczorku

aniu widzisz dzisiaj mamie juz lepiej..ciesze sie razem z toba,,rozmawiaj z mama wspieraj i kochaj to naprawde potrzebne twojej mamusi,jestes wielka popieram,,

paula dziekuje..ale bym zjadla takiego gofra,,kiedy wracacie do domku?

pati napisz cos my tu czekamy a ty nic nie piszesz

bereshko jak kubus?

Pati jaka płeć? napisz coś bo czekamy z niecierpliwością :tak:

Kiki nie wiem jeszcze kiedy dokładnie wracamy, napewno po Nowym Roku może w niedziele albo w poniedziałek :tak: ja mam zwolnienie do 11 stycznia więc nie muszę się spieszyć ;-)ale musimy wracać niedługo bo nasza psina tęskni i nie chce jeść :no:

Aniu cieszę się że mama lepiej się czuje...święta mimo że to piękny i miły czas to jednak są męczące, napewno mama potrzebuje odpoczynku :tak:

kiki kubus jest super!! czasami mysle ze Bóg zesłał mi Aniołka :sorry2::tak: kupilam wage na allegro i czekam na przesyłke. Bede go wazyc codziennie tak jak w szpitalu. Nie bede musiała latac do przychodni. A mój starszy synek złapał jakąs infekcje. Byłam z nim u lekarza i oskrzela czyste, oby tylko Kubus nic od niego nie złapał bo jak tylko u Kubusia wystąpi gorączka powyzej 37,5 musimy jechać do Krakowa :-( w takim przypadku pierwsze co wykluczają zakażenie cewnika a później dopiero robią posiewy infekcyjne

gdzie ta Pati ? :nerd::confused:

Piękne kreseczki !! :) Ale sie cieszę:)

Msdracula moja GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
dziękuję :-D

Pati i jak tam?
Anuffi bardzo współczuję:-(
Dzastina ja nie miałam żadnych objawów, jedynym była temperatura na tydzień przed @ 37,4, która utrzymuje się do teraz :tak:nie chcę cię nakręcać ale to dobry objaw, a kiedy testujesz?

aniu widzisz dzisiaj mamie juz lepiej..ciesze sie razem z toba,,rozmawiaj z mama wspieraj i kochaj to naprawde potrzebne twojej mamusi,jestes wielka popieram,,

paula dziekuje..ale bym zjadla takiego gofra,,kiedy wracacie do domku?

pati napisz cos my tu czekamy a ty nic nie piszesz

bereshko jak kubus?

ja w planowanie plci nie wierze,prawdopodobnie chlopczyk...
powiedzial ze jemu wydaje sie ze to chlopczyk ale daje szanse na dziewczynke bo w 17 tygodniu "palaczek" jest widoczny i u chlopca i u dziewczynki...ale raczej chlopiec:-(

Pati super...bedziesz miala facecika:tak::tak::tak::tak: oby byl zdrowy, przecież kochać go będziesz tak samo mocno;-)

Dziewczyny nie wiem kiedy za testuję.... boję się jak jasna cholera jednej krechy... dlatego postanowiłam się jeszcze wstrzymać... Wiem że musze to zrobić.... i najprawdopodobniej zrobie test w sylwestra rano.... czyli 31 grudnia.... no chyba ze wymięknę i go nie zrobię..albo jeśli @ przyjdzie to oczywiste... teraz sobie siedzę i czuję jak mnie muli tak w gardle..dziwnie jakoś...pewno to stres....albo przejadlam się krokietami:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: do jutra kochane... zmykam sie położyć bo nie najlepiej się czuje.... jutro ranozamelduję się z temperaturka:-) buziaki slodkich snow wszystkim:-):-):-):-)

ja w planowanie plci nie wierze,prawdopodobnie chlopczyk...
powiedzial ze jemu wydaje sie ze to chlopczyk ale daje szanse na dziewczynke bo w 17 tygodniu "palaczek" jest widoczny i u chlopca i u dziewczynki...ale raczej chlopiec:-(
pati nie smuc sie :tak:chlopcy sa wspaniali..ja mam 3 chlopcow i 4 dziewczynke..za 4 razem sie uda a moze to jest dziewczynka zobaczymy za kilka tygodni..:tak:;-)u naszej agnieszki tez tak bylo-mial byc alanek a jest waneska..wiec usmiechnij sie:-D:-)

reklama
Do góry