reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kinga no własnie....objawów fasolkowych to ja już miałam tyle że teraz się gubię,,,,, i będę zaskoczona jak się uda... bo kochaliśmy się z M kilka razy doslownie..nie patrząc na dni płodne i owulke... a owulki praktycznie nie odczółam.... nic mnie nie bolało....

Dziś bede robić krokieciki bo mam straszną ochotę.....mniam mniam... dobra ide do garów,,, buziaki dla wszystkich :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
a ja w tym cyklu nic nie liczę... nawet nie wiem który teraz to moj dzień :sorry2: nie mam ciśnienia... troszke odpuszczam... ale staramy się dalej.
Może moja 13 okaże sie szczesliwa... nadzieja jest wiec jest dobrze.
A Ty czekaj spkojnie, 3mam kciuki! :tak:

Kinga no własnie....objawów fasolkowych to ja już miałam tyle że teraz się gubię,,,,, i będę zaskoczona jak się uda... bo kochaliśmy się z M kilka razy doslownie..nie patrząc na dni płodne i owulke... a owulki praktycznie nie odczółam.... nic mnie nie bolało....

Dziś bede robić krokieciki bo mam straszną ochotę.....mniam mniam... dobra ide do garów,,, buziaki dla wszystkich :-D:-D:-D:-D:-D

Dzastina u mnie był cykl stracony, w którym sie udało :tak:a na samym ppoczątku tez nie miałam objawow oprocz wysokiej tempki tzn 37,3:tak:

dzastina no cos mi sie wydaje ze bedzie u ciebie fasolinka....zycze ci tego z calego serduszka..ma ta moja derya tych wloskow w swieta miala dwa kucyki..wygladala przeslicznie..zycze ci takiej kudlatej coreczki..

kinga co jest czemu masz handre..usmiechnij sie po burzy zawsze swieci slonce..

pati jeszcze pol godzinki i bedziesz wiedziec czy udalo sie zaplanowac dziewczynke..ale jestem ciekawa..

beti co u ciebie ,jak sie czujesz?

dzastina no cos mi sie wydaje ze bedzie u ciebie fasolinka....zycze ci tego z calego serduszka..ma ta moja derya tych wloskow w swieta miala dwa kucyki..wygladala przeslicznie..zycze ci takiej kudlatej coreczki..

kinga co jest czemu masz handre..usmiechnij sie po burzy zawsze swieci slonce..

pati jeszcze pol godzinki i bedziesz wiedziec czy udalo sie zaplanowac dziewczynke..ale jestem ciekawa..

beti co u ciebie ,jak sie czujesz?

u mnie jest dopiero 16:20 a mam o 18 wiec poltorej godzinki,niestety:-(
ale nerwy!!!Wy tez tak mialyscie?!:confused:

Dzastina u mnie był cykl stracony, w którym sie udało :tak:a na samym ppoczątku tez nie miałam objawow oprocz wysokiej tempki tzn 37,3:tak:

Pajka a powiedz mi... wiesz może jak wyglądała twoja szyjka macicy zanim zrobiłaś test? była nisko i była bardzo pulchna? bo ja taką mam a przed @ zawsze jest w polowie i twarda....i przed @ mam sucho... a teraz ciagle mam wilgotno i dużo bialego sluzu... wiem ze wszystko wskazuje na fasolke ale póki nie zobacze 2 kresek to nie uwierzę...taka już glupiutka jestem...

Anufifi jak mama???? jak ty sie czujesz??? Myslami jestem z tobą kochana....

Kiki twoja niunia jest na prawde bosska...uwielbiam patrzeć na jej zdiątka... moja siostra ma też córeczkę ma już 1 rok ale nie ma takich klaczków... jest blondynka i ma lichutkie te włoski.... teraz jej ząbkuje i cierpi bardzo nasz kruszynka kochana....

Ja bardzo marzę o córeczce ale jak Cezary będzie miał brata to też bedzie dobrze;-) Dawno temu jak nie bylismy jeszcze małużenstwem, moja mama wróżyła nam obrączką...pierwszy wyszedł syn a druga coreczka.... częściowo się sprawdziło i syna mam..ale.... M się śmieję że drugim dziecko to też będzie synek...że jakoś tak to przeczówa.... hi hi hi... ciekawe???? teraz najważniejsze by zajśc w ciąże i urodzic zdrowe dziecko a płeć zależy od samego Boga... bez wzgledu czy syn czy córka będe szczęśliwa.... chciałabym mieć 4 dzieci ale już miałam cesarkę i jeśli będę miała kolejną to niestety nie ma co marzyć o czwórce dzieci bo przy cesarkach mozna mieć tylko 3... no chyba że dostanę bliźniaki to w tedy marzenia się spelnią:-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pati juz nie moge sie doczekac..

dzastina ja mam juz 4 kochana ja zawsze chcialam miec duzo dzieci.no i mam gdybym miala normalnego m to jeszcze moglabym miec 1 lub 2 dzieci..szkoda ze malutka tak cierpi przy zabkowaniu..masz racje chlopczyk czy dziewczynka wszystkie dzieci sie kocha..

reklama
Witam wieczorkiem :-)

U nas dzisiaj pięknie słoneczko świeciło i bylismy na spacerku ale na plaży wiało i było zimno to szybko uciekliśmy do kawiarni na gofry i gorącą czekoladę :tak:

Pati ja również czekam na wieści z usg...ciekawe kto tam u Ciebie w brzuszku mieszka? :tak:

Anufifi bardzo mi przykro, nawet nie jestem w satnie sobie wyobrazić co czujesz, ale tak jak dziewczyny piszą ciesz się każdą chwilą spędzoną z mamą a to że czasami sobie popłaczesz to normalne w tej sytuacji. Dla mnie i tak JESTEŚ WIELKA! :tak:

Dzastina biały śluz to dobry znak :tak: trzymam kciuki bardzo mocno!!! :tak:

Sylola nowa bielizna napewno będzie sprzyjała przytulankom powodzenia ;-):tak:

Kiki śliczne zdjęcia, super dzieciaczki a Derya cudownie się uśmiecha cudne ma kucyczki tylko całować te polisie kochane :-)

Kinga nowy cykl nowe nadzieje aby tym razem szczęśliwie sie udało :tak: zaciskam kciuki! a jak tam zakupy poprawiły humor?

Pozdrawiam Was wszystkie! Buziaki

Do góry