reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antiope to dobry pomysl!!!! Najpierw kup sobie termometr i daj chlopa na seksualny odwyk......hihihi......Bedzie dobrze, tylko sie nie poddawaj i wez go sposobem- powodzenia.

reklama
Dziękuję Beatko za radę. Na razie próbuję z tym moim udawaniem nie-orgazmu. Ale w sumie raz mogę nie mieć orgazmu, a raz może mnie boleć ;-). Z metodami naturalnymi też już próbowałam, ale P im nie wierzy i nie chce ryzykować. Też uważam, że to nie fair ze strony facetów, że tak zwlekają z dziećmi. Oni nie biorą pod uwagę, że mają na dzieci dużo więcej czasu niż my. Jak w czerwcu zacznie znowu odwlekać, to ja już wiem co z tym zrobić :wściekła/y: Ale miejmy nadzieję, że dotrzyma słowa, albo wcześniej przydarzy się jakiś wadliwy wyrób. Pocieszyła mnie moja koleżanka. Jej oboje dzieci to wpadki z pękniętych gumek, a jest między nimi tylko rok różnicy. :-)

Mozeszudawac, ze masz uczulenie na gumy i po heblowanku udawac, ze cie nieziemsko swedzi :-D:-D

Dziękuję Beatko, umiesz człowieka podtrzymać na duchu. Mam jeszcze jedno pytanko: czy są elektroniczne termometry owulacyjne? Bo te które do tej pory widziałam wszystkie były rtęciowe.

Wielkie dzięki. Od jutra zabieram się za mierzenie temperaturki. A jeszcze napiszcie mi: Powinno się mierzyć zawsze o tej samej porze, zaraz po przebudzeniu; ale ja wstaję o różnych porach. Czy mogę mierzyć wtedy kiedy wstaję, czy nastawiać budzik na wcześniejszą porę (tą o której najwcześniej wstaję)? Ta druga opcja nie bardzo mi się uśmiecha.

Antiope najlepiej o stalej porze np; jak bedziesz zawsze mierzyc o 6 rano to mierz zaraz po przebudzeniu i nie wstawaj z lozka, jak wstaniesz o 7 to chyba odejmujesz o,05 C a jak wstaniesz i zmierzysz o 5 to dodajesz 0,05 c ale nie jestem pewna na 100%. Powodzenia

reklama
Do góry