reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wiecie co, dziewczyny? Macie rację!!!
Przecież gdybym nie poszła do gina... to normalnie cieszyłabym się dwoma kreskami jak każda kobitka, której się udało !!!

I każda, która zobaczy dwie kreski i pójdzie szybko do gina może usłyszeć to samo!
Chyba wszystko jest OK :)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Kinga - Ty szalona kobieto przy takiej tempce jest pewne ze jestes w ciązy...:tak::tak::tak::tak:
Baboszko nie obawiaj się...i uwierz ze JESTES W CIĄZY!!!!!!
Myślę ze dostalas najpiekniejszy prezent w tym roku :))))

Margaritta- jak mogłybysmy Ciebie zapomniec!!!!
Dla ciebie i bliskich również Zdrowych i Spokojnych Świąt!!!

Buziaki CZwartkowo- Wigilijne!!!! :)

tak sie boje... i modle o to abym nie dostała okresu :-(

Przepraszam bo wy tak czekacie a ja nic... nie potrafię. wolę poczekać i zrobić test po terminie wtedy inaczej jakoś...
Ach no i wogóle mnie podbrzusze nie pobolewa nie wiem czy to dobrze...

Dzastina u mnie to mleczko cały czas jest i pojawiło się na 8dni przed ewentualną...... .. a czy dużo tego, hmmm różnie ale nie do przesady aby ze mnie jakoś leciało. 3mam kciuki za ciebie!

Kinga- ja cię uduszę normalnie....ja jestem przekonana ze jesteś w ciązy...ja jeszcze nie wiedzialam o ciązy a tempki mialam niższe niz ty...moje nie dochodziły do 37!!!!! A Ty masz ponad babo jedna.....
A to ze podbrzusze nie boli o niczym nie swidczy bo w pierwszej ciązy nic mnie nie bolało NIC KOMPLETNIE!!! Dopiero w tej pobolewalo...co bylo dla mnie nowoscią...więc pamietaj ze kazda ciąza jest Inna!!!!! Rób testa i sie nie bój!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga ja jednak zrobiłam test i idzisiaj, ale nadal są blade, ale przecież 4 testy nie mogły się mylić, kreska to kreska może byc blada :sorry: u mnie temp 37,4 :-ptak jak dziewczyny pisały jakby nie było hormonu to by nic nie pokazało, a hormon jest czyli....tak bez powodu się nie pojawia :-pNa pewno za parę dni będą grube, tłuste krechy :tak:aha i podbrzusze też mnie nie pobolewa, pierwsi tylko tak delikatnie zaczęły z boku nawet nie wiem czy mogę nazwać że bolą, no coś tam zaczyna dziać, jakby pieczenie...a podbrzusze czasami tylko tak o wiele mniej niż na okres

Ostatnia edycja:
Hejka:) U mnie przygotowania pełną parą i nie mam czasu Was poczytac:( Dzis wylądował mój brat w Polsce i razem z moją mamą przyjeżdżają do rodziców M i do nas na wigilię a potem jedziemy z nimi do mojej cioci na kolejną wigilię:):-D
Ah.. lecę, bo jeszcze klatkę mam do umycia i w domku ogarnąc z grubsza muszę;-)
Zatem każdej z osobna:

Kiedy w Betlejem rodzi się Dziecię,
radość przynosi wszystkim na świecie.
Niech wraz z Bożą Dzieciną dni szczęśliwe przypłyną,
a pokój jak gwiazdka niech wszystkim świeci.

Niech nadchodzące Święta będą niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Niech będą spędzone w spokoju i radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich osób.

Życzę sukcesów w życiu, ciepła w miłości, dużo uśmiechu, wiele radości. Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjaznych w Twym życiu zdarzeń. Niech ten wyjątkowy w roku dzień, odsunie na zawsze Twe troski w cień. I niech się śmieje do Ciebie świat, blaskiem szczęśliwych i długich lat.

Kinga bo w doopsko przyleję;-):-) Jesteś w ciązy ja to nosem czuję;-):-)

Serdeczne życzenia wielu radosnych doznań z okazji Świąt Bożego Narodzenia, wszystkiego co najlepsze w każdym dniu ndachodzącego Nowego Roku :))

Dziewczynki życze każdej fasolki malutkiej pod serduszkiem.. Mamusiom pociechy z dzieciaczków a rodzącym.. lekkiego i szybkiego porodu ;-)

Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat !!!
Duzo ciepla, radosci i cudownych chwil spredzonych z rodzina :-)
Pomyslnosci w Nowym Roku!!!!!!!!!
zycza M&P&O&L

W tym dniu radosnym oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
życzymy zdrowia, życzymy miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości serca, zapachu ciasta
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi,
a wokół pełno życzliwych ludzi.

23wwill.jpg

okresu nadal nie ma... co mnie cieszy :)
oto moje marzenie najwieksze: http://www.suwaczki.com/tickers/uwo93e3k6uyvs3el.png mam nadzieje że będę mogła niebawem ustawić sobie taki suwaczek:tak:;-)
Test zrobię może jutro rano... jeżeli nie stchórzę:zawstydzona/y:

Buziaki
i miłego wieczorku!
My juz po wigilii :)
teraz idę oglądam z chłopakami Pioruna na hbo

Kinga- ja cię uduszę normalnie....ja jestem przekonana ze jesteś w ciązy...ja jeszcze nie wiedzialam o ciązy a tempki mialam niższe niz ty...moje nie dochodziły do 37!!!!! A Ty masz ponad babo jedna.....
A to ze podbrzusze nie boli o niczym nie swidczy bo w pierwszej ciązy nic mnie nie bolało NIC KOMPLETNIE!!! Dopiero w tej pobolewalo...co bylo dla mnie nowoscią...więc pamietaj ze kazda ciąza jest Inna!!!!! Rób testa i sie nie bój!!!!
wiem, beznadziejna jestem pod wzgledem robienia testów ciążowych. ale ja naprawde tak sie boje że szok. wole chyba jeszcze poczekać i wtedy zrobić test lub iść nawet na bete w pn. Modle sie abym okresu nie dostała do tego czasu..
Dziekuje Ci za te słowa. I oby to była prawda
.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wiem, beznadziejna jestem pod wzgledem robienia testów ciążowych. ale ja naprawde tak sie boje że szok. wole chyba jeszcze poczekać i wtedy zrobić test lub iść nawet na bete w pn. Modle sie abym okresu nie dostała do tego czasu..
Dziekuje Ci za te słowa. I oby to była prawda.

Kingus masz spokojnie wysoką tempkę moim zdaniem jest fasolka :tak:

Do góry