Honiu nie które testy owulacyjne też pokażą ciąże.... z tego co widzę to masz dobre testy... zwłaszcza ten ciążowy... jest on bardzo czuły...więc może jednak się udało:-) powtórz test tak jak ci radzą dziewczyny... a najlepiej dla pewności w środę zrób badanie beta hcg...
Mnie dopadly straszne mdlości.... tragedia... gwałtownie odrzuciło mnie od kawy i piwa...nawet szklaneczki ciepłego z miodkiem się napić nie mogę... już wcześniej tak miałam ale nie zwracałam na to uwagi.... może moje przeczucia się nie mylą? Jak wytrzymam do 31 to zrobie test w sylwestra...a i mam straszne parcie na ryby...jem w każdej postaci zwłaszcza wędzone makrele i śledziki po giżycku... bardzo pyszne... a na śniadanie wciągnęlam całą puszkę tuńczyka... M nie mógł na to patrzeć
a z kolei na słodycze patrzeć nie mogę... to nie w moim typie... bo ja zawsze wciągam tonami slodycze przed @ a tu nic... trufelki się walają po domu a ja je tylko przedkładam...za to te rybki..... mniam mniam... Jutro będę robić rybcie z przepisu Pyszczka.... polecam...paluszki lizać.. Jeszcze mam matjasy w lodowce i chyba zaraz spróbuję,,,,, hihihihi smakowe takie kwaśne :-):-):-):-):-)
Paula ja z Czarkiem też miałam brązowe plamienia całą ciążę,,,, a pod koniec to już wszystkie kolory tęczy
nie martw się na pewno będzie wszystko ok , ale lepiej na zimne dmuchać!!! Leż i się nie ruszaj odpoczywaj.... ja trzymam mocno kciuki za jutrzejsze usg na pewno będzie wszystko ok... ;-);-);-);-)