reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzastinko przytulam Cię mocno Skarbie jestem z Tobą :-:)-(

Bershka no ja mam nadzieje, ze lekarka potwierdzi test ;-)ale to bedzie dopiero niecały 5 tc wiec nie wiem czy cos zobaczy moze :-)

reklama
Kiki serio Ci sie snilam :confused2: ??? :-):-) sle fajnie, ze ktos o nas tak mysli ze nawet w snach sie ukazujemy :-D ja tak mialam kiedys z Anufifi :-D

dziekuje, co do karnacji to rodzina mojego taty / procz niego:-D/ jest "czarna" wiec pewnie dlatego. Ja z M i z Kubusiem na zdjeciu wygladamy jakbysmy byli tylko rodzicami chrzestnymi :-D chcialabym zeby Kubus choc ciut zbladł ale moze przesadzam

buziania

HYM>>>>>>>>>:eek: nikogo ni ma.
Gosia-obiecałaś zdjęcia Kacperka.;-)
Paula-jak tam po urodzinkach,może jakieś foto ;-)
U mnie kiepsko,psychicznie nie daje rady tego wszystkiego sobie poukładać
w moim łepetynku.:-(
pozdrawiam wszystkie BUZIAKI>;-)

witam was:)

życzę miłej niedzieli
zaglądam i zostawiam buziaki i serdecznie pozdrawiam! :)
u mnie okej..
już po staraniach wiec teraz czekamy z mężem cierpliwie... najwazniejsze aby mnie te cycuchy nie zaczeły boleć bo to będzie zły znak dla mnie:-( a puki co od owu bolą cały czas tylko sutki.

śliczne zdjecie Berskha! :happy:
Dzastina tulam cię mocno ryba, tak mi smutno jak czytam cie... Nie trać nadziei proszę. Idą świeta... :)
tusia główka do góry bedzie dobrze na pewno
Paula jak po urodzinkach ciekawe.. :)
Sylola organizm płata nam czasami różne fiigle, nie doszukuj się tak kochana tej owu bo może już była albo poprostu nie daje ci o sobie znać a jest lub bedzie:) 3mam kciuki mocno
Pajeczko w 5tyg może być ciezko coś zobaczyc.. predzej od 6tyg pewnie ale nie wiem dobrze idz a sie przekonasz:tak:

Nieobecne i obecne mocno tulę i pozdrawiam!!!!!

Cześć dziewczynki :-)

Nie było mnie jeden dzień a tu takie wieści!!! :-):-):-)

Pajkaa moje największe GRATULACJE!!!! :-):-):-)
to też będziesz sierpniową mamą :tak::-)

Dziękuje w imieniu Kacperka za wszystkie życzenia! :-) bardzo nam przyjemnie :tak::-)
Imprezka urodzinowa bardzo się udała :tak: Kacperek bardzo zadowolony :tak: goście dopisali i było bardzo fajnie :-) Kacper dostał klocki a teraz tata siedzi i buduje :-D zaraz wstawie kilka zdjęć!

Pozdrawiam Was i życzę miłej niedzieli :-)

Proszę oto kilka fotek :-)

1a.jpg 2a.jpg 3a.jpg 4a1.jpg

WITAM:-)
Heh rzadko kiedy zagladam w niedziele ale M zajmuje się kafelkami w kuchni a ja na BB:-)

za to u nas słoneczko w końcu zaświeciło :tak: ech...ciezko mi pisac takie radosne wieści przy takiej tragedii

w niedzielę przyszłą chrzcimy naszego Kubule

a tu zdjecie z mamusią bo juz dawno się tu nie pokazywałam :tak: ależ ja jestem blada przy moim synku :-D:-D:-D:-D kto by pomyślał, ze taki czarny mi się urodzi :eek::-):rofl2:

ślicznie:-)no no karnacje to Kubuś ma super:-)niedługo synka świeto:-)
Patrysia86 normalnie masz super ten brzusio - napatrzec sie nie moge.
dziekuje:-)
U mnie kiepsko,psychicznie nie daje rady tego wszystkiego sobie poukładać
w moim łepetynku.:-(
:-(
DZASTINA tak mi przykro:-(
super torcik no i jaki elegancik z Kacperka:-)

reklama
Kinga już po starankach...trafiłaś idealnie przed i w owu więc musi się udać! :tak: życzę Ci pięknego prezentu w postaci 2 kreseczek na święta :tak::-) i proszę Cię nie sugeruj się od razu bolącymi cycuchami bo na fasolkę też mogą boleć :tak: czekaj spokojnie do dnia @ akurat jest okres przedświąteczny więc nie ma tyle czasu na rozmyślanie i dobrze! choć wiem że nie da się o tym wogóle nie myśleć ;-) Trzymam kciuki!!!! :-)

Pajkaa dbaj teraz o siebie i powodzenia jutro u gina! :tak: ja też zdecydowałam że jutro ide (miałam iść w piątek 18-go) ale ide już od jutra na L4 a co tam ;-):tak:

Dzastina bardzo mi przykro...taka tragedia i to na same święta :-( Tulam...

Bershka nareszcie możemy Cię zobaczyć z synkiem :tak: aż dziwne że Kubuś ma taką karnację :-D ale jest cudny! :tak:

Sylola ostatnio czytałam gdzieś że może się tak zdażyć że owulka jest przed samą @ :tak: więc nie poddawaj się i głowa do góry! rób testy dalej albo idź na monitoring najlepiej będziesz wiedziała czy owulka była wogóle :tak:

Tusia będzie dobrze!!!! potrzeba Ci czasu...Tulam mocno! :tak:

Patrysiu jeszcze trochę kochana dasz radę :tak: niedługo święta potem nowy rok i możesz rodzić :tak:

A wiecie...my już wczoraj powiedzieliśmy rodzince o naszej fasolce :tak: bo na całe święta jedziemy do teściów więc nie byłoby okazji się wszyscy spotkać :tak: wszyscy się ucieszyli a potem jak już wszyscy poszli i został tylko mój brat rodzony to wygadał nam się że w czerwcu zostanie tatusiem!!!!! :eek: w święta mają powiedzieć rodzicom! w szoku jeszcze jestem ale bardzo się cieszę :-):-):-) nasz maluszek będzie miał o 2 miesiące starszego brata lub siostre :-)

Do góry