reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paula... Jeszcze raz Kochana GRATULACJE :))) Az sie serduszko raduje jak sie pomysli o Tobie.. Mysle ze dalas dużo nadziei szczególnie Mi jak i Tusi :tak: Mam nadzieje ze niedlugo dołączymy do Ciebie ;-)Prawda Tusia ??:sorry:

Milego dnia Dziewczynki i Pozdrawiam WSZYSTKIE i Caluski dla Dzieciaczkow ;-)

reklama
Patrysiu cieszę się że Synuś zdrowo rośnie :-) no to teraz bierz leki i duuuużo leż a wszystko będzie dobrze!!!! tylko przy starszym synku to tak ciężko leżeć....nie ma Ci kto przy nim pomóc? trzymam kciuki abyś dotrwała 2w1 do świąt :tak: Buźka!
bede się starała jak najwięcej leżeć:tak:co do synka ach no niestety sama musze sie nim zająć jak M jest w pracy ale na szczęście nie jest tak źle bo duzo sie zajmuje synek sam soba:tak:

Ach PAULA jak mi miło patrzeć na twój suwaczek niech fasoleczka zdrowo rośnie:-)
Kochane zycze abyście wszystkie zaciążyły!!!!!!!!!!!!

Sylwia ja myślę że wszystkie niedługo dołączymy do Pauli:tak: Ty, Ja, Tusia, Honia, Joann@, Dzastina i reszta starających się...
Mnie też przepełniło to nadzieją, tak wiec jestem wręcz pewna tego że bede w ciąży tak jak i Paula nasza :) to tylko kwesia czasu :happy:

Dzastina nie dołuj się tak mocno, przecież do puki nie ma @ jest nadzieja. A poza tym masz wspaniałego syneczka i wiesz dobrze że możesz mieć drugie dziecko tylko musi przyjść odpowiedni na to czas, na każdą z nas.
Tulam cie.

Tak wiem.. ze sie uda wszystkim i to bez wyjatku.. tylko nam sie juz udalo niedawno ..:-(..jak pomysle ze juz bym miala USG polowkowe.. to mi sie srece kraja ehhhhh.. :-(.. No nic trzeba zagrysc zeby i do przodu !!!

Trzymam kciuki za Was Wszystkie !!
Patrysia a przed Toba finisz tuz..tuz ;-)

Starające się o dzidzię:

Joann@ 28 listopada test negatywny/ @ bark!
Dzastina 28 grudnia test negatywn/ @ brak!
Pajka 6 grudnia test
Honia 11 grudnia test
Sylola 23-24 grudnia test
Kinga85 25 grudnia test

Zafasolkowane:

Paula25
- 29 listopada test pozytywny!!:-)

Witajcie.
Chciałabym do Was dołączyć i mam nadzieję, że mnie przyjmiecie. Podczytuję Was już od bardzo dawna ale jakoś nie mogłam się zebrać, żeby się odezwać.
Mam już synka Filipka i teraz marzy nam się siostrzyczka dla niego, ale nie mamy ogromnego ciśnienia na dziewczynkę najważniejsze aby w ogóle było i zdrowe. Od marca tego roku liczyliśmy na "szczęśliwy traf" a od maja zaczęliśmy się starać no i w czerwcu nam się udało, pokazały się II kreseczki na teście. Niestety nasza radość nie trwała zbyt długo po w 5-tym tc poroniłam. Odczekaliśmy magiczne 3 @ i od września znowu podjęliśmy próby, ale jak do tej pory się nie udaje. W tym cyklu na pewno nam się nie uda bo mój M. się rozchorował i leży w szpitalu, ale mam ogromną nadzieję, że następny będzie owocny zwłaszcza, że M. już do końca roku będzie w domu. No bo tak normalnie to mój mąż w domu jest tylko na weekend, a i nie raz zdarza się, że co drugi.

Paula Ogromnie Gratuluję.

Witajcie.
Chciałabym do Was dołączyć i mam nadzieję, że mnie przyjmiecie. Podczytuję Was już od bardzo dawna ale jakoś nie mogłam się zebrać, żeby się odezwać.
Mam już synka Filipka i teraz marzy nam się siostrzyczka dla niego, ale nie mamy ogromnego ciśnienia na dziewczynkę najważniejsze aby w ogóle było i zdrowe. Od marca tego roku liczyliśmy na "szczęśliwy traf" a od maja zaczęliśmy się starać no i w czerwcu nam się udało, pokazały się II kreseczki na teście. Niestety nasza radość nie trwała zbyt długo po w 5-tym tc poroniłam. Odczekaliśmy magiczne 3 @ i od września znowu podjęliśmy próby, ale jak do tej pory się nie udaje. W tym cyklu na pewno nam się nie uda bo mój M. się rozchorował i leży w szpitalu, ale mam ogromną nadzieję, że następny będzie owocny zwłaszcza, że M. już do końca roku będzie w domu. No bo tak normalnie to mój mąż w domu jest tylko na weekend, a i nie raz zdarza się, że co drugi.

witaj i kciuki aby się udało:tak:

Witajcie.

Witaj! Życzę Ci powodzenia w zafasolkowaniu:) Jasne że możesz dołączyć do nas.
Mamy synków Filipków jak widzę i są w podobnym wieku. Tak wiec czas już na rodzeństwo zgadzam się z Tobą.

Paula !! Ja też chce suwaczek! :tak:
Ech, super, że masz fasolinde w brzuchu :)
GRATULACJE RAZ JESZCZE!
Może któregoś miesiąca dołacze :)
Honia doczekasz się doczekasz :tak::tak::tak:

Sylwia ja myślę że wszystkie niedługo dołączymy do Pauli:tak: Ty, Ja, Tusia, Honia, Joann@, Dzastina i reszta starających się...
Mnie też przepełniło to nadzieją, tak wiec jestem wręcz pewna tego że bede w ciąży tak jak i Paula nasza :) to tylko kwesia czasu :happy:
Dziewczynki uda się i Wam zobaczycie :tak::tak::tak: jestem tego pewna to tylko kwestia czasu! :tak:bardzo mocno Wam kibicyję i trzymam kciuki!!! :tak:

Tak wiem.. ze sie uda wszystkim i to bez wyjatku.. tylko nam sie juz udalo niedawno ..:-(..jak pomysle ze juz bym miala USG polowkowe.. to mi sie srece kraja ehhhhh.. :-(.. No nic trzeba zagrysc zeby i do przodu !!!
Sylwia nie smuć się...czasu nie cofniesz....ja też często myślę o naszym Aniołku
[*] i wczoraj tak sobie pomyślałam że właśnie w listopadzie miałam rodzić a teraz zafasolkowałam...myślę że to jakiś znak, że musi teraz być dobrze!!! :tak: Tulam hug.gif i Ty i Tusia doczekacie się szczęśliwie fasolek :tak:

Dziewczynki macie pozdrowienia od Royannki :tak: Alanek mniej już kaszle ale nadal ma zmiany w oskrzelach, ale ładnie przybiera na wadze. W szpitalu będzie jeszcze z tydzień.
Dużo zdrówka dla Alanka a dla Royannki dużo siły! :tak:

reklama
Dziewczynki macie pozdrowienia od Royannki :tak: Alanek mniej już kaszle ale nadal ma zmiany w oskrzelach, ale ładnie przybiera na wadze. W szpitalu będzie jeszcze z tydzień.
Dużo zdrówka dla Alanka a dla Royannki dużo siły! :tak:
Ciesze się że Alanek ma się lepiej. Niech szybko wraca do zdrowia maluszek. Pozdrawiam Cię Royanko i całusy dla was!:happy:

Do góry