reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej dziewczynki

Kinga- tempke zawsze warto mierzyć....napewno daje to większą jasnośc odnośnie owulki...a i jak zajdziesz w ciąze to wczesniej bedziesz wiedziala...wlasnie po tempce!!!!!

Aha: Synek uroczy!!!!!!!!

Dzastina- trzymam kciuki zeby jednak tescik pokazał 2 tłuste kreseczki!!!!!Pamiętak ze dopuki nie ma @ zawsze jest nadzieja!!!!!!!

Pajka- takie plamienie to czasem zagnieżdzanie!!!!!!:tak::tak::tak:

hej dziewczynki

Kinga- tempke zawsze warto mierzyć....napewno daje to większą jasnośc odnośnie owulki...a i jak zajdziesz w ciąze to wczesniej bedziesz wiedziala...wlasnie po tempce!!!!!

Aha: Synek uroczy!!!!!!!!

I tak też zamierzam robić :tak: bede od jutra mierzyła. Chcę wlasnie wiedzieć co sie dzieje z moim cyklem.
Dziekuje Ci.
A co u ciebie? jak samopoczucie dziś?
Pozdrawiam ciepło :happy:

Dzień dobry :)

U mnie test potwierdzony :-) dziś 2 kreseczka od razu się pokazała i jest dobrze widoczna :-):-):-)
także oficjalnie mogę powiedzieć że jestem w ciąży! :-):-):-)

Wczoraj wieczorem miałam już straszne mdłości :eek::tak:

Dzastina teraz czekam na wieści od Ciebie!!!! :tak: Trzymam kciuki, mam nadzieje że @ nie przyszła!

Hej laseczki

Kinga- a dziekuję u nas Ok. Młody dzis poszedł do przedszkola wiec do tej 15 mam czas dla siebie!!!!!!!
Trochę tylko jestem niewyspana bo pies w nocy łaził po domu....miała sensacje zołądkowe!!!!!

Paula- mega sie cieszę ze tescik potwierdzony!!!! No pomyłki juz być nie może!!!!
Piękny prezent w tym roku na święta macie:))))) Jeszcze raz GRATULUJĘ!!!!!!!
...I jak szybko masz objawy....ciekawa jestem jak znosiłas ciąze z synkiem?????

u mnie nadal @ sie nie pojawiła .,....tak wiec czekam:)
dzis 39 dzien.
dodam ze w sobote test byl negatywny,......jedna wstretna krecha:/
Joanna to rzczywiście masz te cykle strasznie długie!!! :eek: trzymam kciuki żeby @ nie przyszła! kiedy powtarzasz test?

Pajkaa dobrze dziewczyny mówią że podczas zagnieżdżenia może pojawic sie plamienie :tak: bądź dobrej myśli :tak:

Sylola w takim razie życzę powodzenia i owocnych staranek!! :tak:

Kinga widzę że samopoczucie lepsze i nastawienie pozytywne :tak: cieszę się :-) no to teraz tak przygotowana będziesz to napewno sie uda!!! Trzymam kciuki kochana! Wiesz! :tak::-);-) a Synio słodziak!!!! :tak:

Agniesiak Patrysia pisała że wczoraj jej miało nie być....

Patrysiu pisz co u Ciebie? jak po wizycie? bo chyba miałaś mieć wczoraj....

Pozostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam! :-)

Paula- mega sie cieszę ze tescik potwierdzony!!!! No pomyłki juz być nie może!!!!
Piękny prezent w tym roku na święta macie:))))) Jeszcze raz GRATULUJĘ!!!!!!!
...I jak szybko masz objawy....ciekawa jestem jak znosiłas ciąze z synkiem?????
Czarodziejko dziękuje :-) z Kacprem też miałam straszne mdłości (nie wymiotowałam ani razu) tylko te mdłosci mnie męczyły, od początku siedziałam na L4 i jak dobrze pamiętam to całe dnie było mi niedobrze :no: zobaczymy jak tym razem będzie....:-)

Paula gratuluje ci jeszcze raz..... życzę zdrowych 8 miesięcy...

U mnie piękna I krecha...brzuch boli jak na @... lada chwila powinnam dostać... Nie mam najlepszego nastroju... nawet nie chce mi się już walczyć...robię przerwę...muszę odpocząć psychicznie...

Dzień dobry :)

U mnie test potwierdzony :-) dziś 2 kreseczka od razu się pokazała i jest dobrze widoczna :-):-):-)
także oficjalnie mogę powiedzieć że jestem w ciąży! :-):-):-)

Wczoraj wieczorem miałam już straszne mdłości :eek::tak:

BARDZO SIĘ CIESZĘ! SUPER WIADOMOŚĆ! WIEDZIAŁAM ZE TAK BĘDZIE:-):-) OGROMNE GRATULACJE RAZ JESZCZE!:-):-)
USTAW SOBIE SUWACZEK CIĄŻOWY! :)

Dzastina przykro mi... ale może za szybko jeszcze co? Tulam mocno nie załamuj się. :-(

reklama
Dzastina bardzo mi przykro :-( icon_pai.gif Tulam Cię bardzo mocno!!! hug.gif

Do góry