reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kinga my wszystkie tutaj zasługujemy na dzieciaczki :tak::tak::tak: i wkońcu się uda jak przyjdzie odpowiedni czas!!! :tak:
p.s. u mnie możesz wpisać w tabelce że testuję 29-go :tak:

Sylola życzę aby marzenia się spełniły! :tak:

hej dziewczyny!ja tylko na chwile abyscie nie zapomnialy o mnie..niestety nie jestem w stanie nadrobic tego co piszecie...u nas do bani po calosci...dzis rano bylam z malym u pediatry i w szpitalu:-(niestety Kacper zle reagowal i na moje mleko i na nan wiec teraz ma przepisane bebilon pipti 1 ...w szpitalu tak go pokluli ze masakra wyniki badan po 15!!3majcie kciuki aby wszystko bylo dobrze...ogolnie trafilismy do pediatry bo wczaoraj i przedd wczoraj wymiotowal Kacperek...ciagle plakal,prezyl sie...po badaniu lekarka rano powiedziala ze za malo przybiera na wadze:-(bo w ciagu 10dni przybral tylko 80-90dkg:-(do szpitala trafilismy z podejrzeniem zapalenia ukladu mocowego i uszek...jesli wyniki beda zle maly musi isc do szpitala:-(przepraszam ze tak haotycznie pisze ale juz psychicznie wysiadam:-(Kacperek bardzo malo spal i duzo plakal:-(mam nadzieje ze po nowym mlekczu bedzie ok....dziewczyny prosze 3majcie kciuki za dobre wyniki!!!

Buziaki dla Was:-)

Cześć dziewczyny,
podczytuję wasze forum. Obecnie z mężem staramy się o dzidzię, tym, które zafasolkowały życzę szczęśliwego rozwiązania, tym, które czekają życzę dwóch kreseczek.
Gie-oska mam nadzieję, że Twój synek szybko dojdzie do zdrowia.
pozdrawiam

Ja lepiej nie czytam tego artykułu bo jeszcze bardziej bede miała humor do bani:-(

GIEOSKA tak mi przykro mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze że Kacperek wyzdrowieje a mleczko na pewno pomorze:tak:

Gosiu TRZYMAM KCIUKI aby wyniki były dobre i Kacperek szybko wyzdrowiał!!! żeby nowe mleczko dobrze przyswajał i nabierał na wadze!! Tulam mocno Zobacz załącznik 183794 zycze Wam dużo siły i dużo zdrówka!!! Ucałuj Kacperka! :tak:

Patrysiu a coś się stało że nie masz humorku? :confused:

milusia83 witaj :-) zyczę powodzenia i trzymam kciuki!!! :tak: długo już się staracie o dzidzie? o córeczkę czy synka? a może co Pan Bóg da? :-)

Gosiu TRZYMAM KCIUKI aby wyniki były dobre i Kacperek szybko wyzdrowiał!!! żeby nowe mleczko dobrze przyswajał i nabierał na wadze!! Tulam mocno Zobacz załącznik 183794 zycze Wam dużo siły i dużo zdrówka!!! Ucałuj Kacperka! :tak:

Patrysiu a coś się stało że nie masz humorku? :confused:

milusia83 witaj :-) zyczę powodzenia i trzymam kciuki!!! :tak: długo już się staracie o dzidzie? o córeczkę czy synka? a może co Pan Bóg da? :-)

Witaj Paulo,

no nie mamy długiego stażu, bo za nami dopiero trzeci cykl, powinnam testować 29, ale jestem przekonana, że niestety się nie udało (nic odmiennego jak przed miesiączką nie czuję).
Co do płci.... Tak w duszy pragnęłabym córeczki, ale wiadomo, nie ważne czy chłopczyk czy dziewczynka, ważne, aby było zdrowe:happy:
buziaki

reklama
Gosiu trzymam kciuki za Waszego synka! Powodzenia !

Milusia83 witaj :tak::tak: powielę pytanie Pauli : staracie się o dzidziusia konkretnej płci?

Do góry