reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pyszczku my używaliśmy Oilatum do kąpieli bardzo długo i mylismy Kacperka dodatkowo mydełkiem Nivea Baby potem smarowałam go jeszcze oliwką bo lubiłam jak pachniał tą oliwką :-)

Kinga fajnie że wizyta teściów się udała :-)

A ja się dzisiaj dowiedziałam że zginął mój wujek tj. brat mojej babci :-( samochód go zabił :-( to byl już stary schorowany człowiek ale zawsze to smutne jak ktoś odchodzi :-(

kondolencje składam :-:)-(

reklama
hej dziewczyny ja sie witam. Dzisiaj byłam u ginki i z jednej strony są dobre wiesci a z drugiej złe:wściekła/y:. Owulkę miałam , bez pregnylu więc to dobra wiesc natomiast zła, ze prawdopodobnie było to wczoraj albo dzisiaj, ale prawdpopodobniejsza jest wersja, ze wczoraj no a mysmy byli nastawieni na starania na dzisiaj i wczoraj sobie odpuścilismy no i w poniedziałek tez tylko w niedziele było:-( wiec zostaje mi brac luteine od dzisiaj i czekać na @ i starac sie na sylwestra zostac mamą

hej dziewczyny ja sie witam. Dzisiaj byłam u ginki i z jednej strony są dobre wiesci a z drugiej złe:wściekła/y:. Owulkę miałam , bez pregnylu więc to dobra wiesc natomiast zła, ze prawdopodobnie było to wczoraj albo dzisiaj, ale prawdpopodobniejsza jest wersja, ze wczoraj no a mysmy byli nastawieni na starania na dzisiaj i wczoraj sobie odpuścilismy no i w poniedziałek tez tylko w niedziele było:-( wiec zostaje mi brac luteine od dzisiaj i czekać na @ i starac sie na sylwestra zostac mamą

Pajka no to powodzenia życzę... ale nie martw się na zapas może "Biała Armia wytrwała" i zaskoczą cię 2 kreski...

Ja się z wami dzisiaj żegnam... do zobaczenia na porannej kawce... A teraz zmykam do łóżka na film " Krzyk" na TVN leci... buziaki pa...

Ps. Brzuch mnie dziwnie boli...

Pajka no to powodzenia życzę... ale nie martw się na zapas może "Biała Armia wytrwała" i zaskoczą cię 2 kreski...

Ja się z wami dzisiaj żegnam... do zobaczenia na porannej kawce... A teraz zmykam do łóżka na film " Krzyk" na TVN leci... buziaki pa...

Ps. Brzuch mnie dziwnie boli...

ja tam sobie nadziei juz w tym cyklu nie robie:-( załamałam sie dzisiaj mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej z moim samopoczuciem:-(

Pajka co Ty sie załamujesz kobieto? przecież plemniki wytrzymują w ciele kobiety do 5dni! wiec jak mają wytrzymać to wytrzymają! :)) a ty zaraz że nic z tego, po co tak mowisz? oj ojj
A nawet jak sie nie uda to bedzie kolejny cykl, ja może do ciebie dołączę i bedziemy razem starały się zostać mamą sylwestrową;)) ale puki co to nie trać nadziei i czekaj. Ja też czekam..

Jeju co za popołudnie paskudne. Jak Tylko teście wyszli to sie zaczął koszmar.... wogóle to brak słów wściekłość na maksa, kłótnia z mężem, syn rozlał sok na dywan, ryk bo mama paznokcie opcieła i potem mąż na mnie wsiadł że to był najgorszy pomysł na wieczór, no poprostu myślałam że wyjdę z siebie
Wkurw jak rzadko kiedy.:wściekła/y:
Ide spac, czas ochłonąć

0025913181.jpg

Witam :-) ja już po kawce dzisiaj byłam u koleżanki :-)

U mnie samopoczucie dobre :tak: jeszcze jutro i będzie weekend więc będzie jeszcze lepiej :tak: a w niedzielę testowanie....jakoś za dużą mam nadzieje na 2 kreseczki i obawiam się że przez to nic z tego nie będzie :-( miałam sie nie nastawiać a sie nastawiłam i jak @ przyjdzie będzie mi b.smutno :-(
no ale co ma być to będzie, wkońcu się uda jak nie teraz to innym razem :tak:

Kinga mam nadzieje że dzisiaj samopoczucie lepsze :tak: i że z mężem się pogodziłaś już i wszystko jest ok :tak: czasami bywają takie dni że wszystko nas denerwuje ;-) pazokcie odrosną a dywan upierzesz :tak:najważniejsze że masz obok siebie kochane osoby :-) dziś nowy dzień i będzie lepiej :tak: czego Ci życzę :tak:

Pajkaa nie ma co teraz się załamywać tylko czekać na rozwój sytuacji, może tak być że najsilniejsze plemniczki przetrwały :tak:a jak nie to kolejny cykl przed Wami więc głowa do góry! może akurat na nowy rok będzie fasolka :tak:

Maleńka dziękuje...

Czarodziejko super że udało Wam sie tak wszystko od ręki załatwoć :tak: no i pokaż nam się w nowej fryzurce...jakąś fotkę byś wkleiła razem z brzuszkiem :tak::-)

Dzastina a co Ciebie brzuszek boli? przeczuwasz coś?

A jak nasza Kiki?????

Buziaczki dla pozostałych babeczek...
Pozdrawiam

reklama
Do góry