Paula25
szczęśliwa :)
No nareszcie mam troche czasu wolnego!!! :-)
Kinia tak bardzo mi przykro Zobacz załącznik 182090Zobacz załącznik 182090Zobacz załącznik 182090 główka do góry! jutro będzie lepszy dzień! i nie znikaj na długo... :-(
Gosiu poród widzę miałaś szybki ale napewno bolesny bo jednak ponad 4 kg to sporo a Ty taka drobinka ;-) ale dzielna babeczka z Ciebie!! a Kacperek biedaczek że go te kolki męczą...może faktycznie zmienić mu mleczko zyczę aby jak najszybciej mu przeszły!!! Buzia dla Was! :-)
Patrysiu dziękuje Ci :-) zdrówka dla synka życzę p.s. śliczny masz avatarek :-)kochane nie smućcie się prosze:-(wiem że mi łatwo mówic że jak sie ma to we własnej skórze to jest inaczej...ale nie wolno sie poddawać bo jak załamiecie rece to tym bardziej bedziecie smutne a wtedy fasolki brak:-(trzeba się cieszyć ze staranek i mysleć że się uda jeśli nie teraz nie za 2 miesiace ...to nic bo ważne że wkońcu sie uda I TAK TRZEBA MYŚLEĆ TAK WIEC UŚMIECHY NA TWARZACH I STARAĆ SIĘ Z UŚMIECHEM A BOCIEK PRZYNIESIE WAM FASOLECZKI
Dziewczynki witajcie :-)
Od wczoraj popołudnie jesteśmy w domku :-) Nie wiem kiedy uda mi się nadrobic i w ogóle przeczytać co napisałyście, DZIĘKUJĘ wszystkim za trzymanie kciuków za nas i za pamięć, jesteście Kochane!
Sebuś własnie śpi, więc na chwilkę wpadłam, dopiero organizujemy życie w domu na nowo, a ja uczę się karmienia i tego co oznacza jaki płacz. Sebulek jest kochany, cudny po prostu nasz Okruszek. Od teraz słowo "mama" nabiera dla mnie innego znaczenia..
Pozdrawiam absolutnie wszystkie Kochane Forumowiczki z BB. Będę się odzywać! Buziaki
Kasiu i Sebusiu witajcie w domku!!! :-) Organizujcie się i cieszcie się sobą a w wolnej chwili zaglądaj do nas wklej jakieś nowe foteczki Sebusia!!! :-)
życzę Wam duzo zdrówka!!!
Buziaczki
życzę Wam duzo zdrówka!!!
Buziaczki
Co za dzień.....Kotka mi zdechła!
do dupy z tym wszystkim, nic nie wychodzi i jeszcze do tego moja Kropeczka.... :-(
Znikam na jakiś czas.
Kinia tak bardzo mi przykro Zobacz załącznik 182090Zobacz załącznik 182090Zobacz załącznik 182090 główka do góry! jutro będzie lepszy dzień! i nie znikaj na długo... :-(
Gosiu ja nie opisywałam porodu bo nic od Ciebie nie dostałam tylko smsa o tym ze urodziłaś a potem że już wychodzicie...szkoda że Maja jest zazdrosna ale to zrozumiałe, miała mame i tate tylko dla siebie a teraz musi sie dzielić z bratem, musi minąć trochę czasu i Maja przyzwyczai się do nowej sytuacji a tymczasem musiscie jej okazywac maksimum czułości i miłoscichcialam zdjecia wstawic ale m dzis aarat zabral wieczorkiem cos wstawiemmm...Maja bardzo cieszyla sie jak brat do domku przyjechal ale teraz jest juz zazdrosna:-(i bardzo placze czuje sie odzucona chodz ja jej nie pozwalam sie tak czuc bo prosze ja aby mi pomagala np podala poeliszke,smoczka,mleczko zrobic,buzke wytrzec...mam nadzieje ze niedlugo jej to minie...ja nadal obolala cieli mnie chodz nikt sie o zgode nie pytal:-(porod Paula Wam opisala...
Gosiu poród widzę miałaś szybki ale napewno bolesny bo jednak ponad 4 kg to sporo a Ty taka drobinka ;-) ale dzielna babeczka z Ciebie!! a Kacperek biedaczek że go te kolki męczą...może faktycznie zmienić mu mleczko zyczę aby jak najszybciej mu przeszły!!! Buzia dla Was! :-)
Gosiu ja jak Kacperka urodziłam w grudniu to na pierwszy spacer wyszliśmy na początku stycznia, wcześniej było werandowanie ale myślę że jak będzie ciepło to za 2 tygodnie śmiało możecie iśćkiedy moge juz z nim na dwor wyjsc jak myslcie??
Ostatnia edycja: