P
patrysia*
Gość
AGNIESIAK super zakupy:-)no M juz mówił że na 100% jedzie w tą niedziele dokończyć zakupy typu kosmetyki pampersy tetrówki butelki
pościel ja zamówie i przewijak(jakoś nie miałam ostatnio werwy do zamówień
)a rożka jednak nie kupujemy nowego mamy po Dominisiu co starczy
a co do tych gondolek to różnie jest bo zależy jaka dzidzia się urodzi jak bedzie rosła itp.no a niestety duuuuzo jest wóziów które maja małe gondolki ale tak jak piszesz nie jeżdzi w nich dzidzia cały czas ja szczerze szybko przejde na spacerówke;-)ps.najlepiej poogladać w sklepach a potem zamawiać bo wiadomo rysunek a na własne oczy inna sprawa;-)
HONIA hmm mi sie też wydaje że 4-5 dc na owulke malutka szansa i wiesz co zrób ten test bo skoro pozytywny no ciekawe czy jednak fasolka;-)
KINGA dobry synek dobry
podobnie mój synek lubi sobie powymyślac 
PAULA hehe ciekawe jak to by było gdybym ja mojego synka zaprosiła do gotowania

tak mi przykro:-(Dziewczyny doradźcie coś... dziś mam brać Duphaston.... Jest tak jak myślałam nie miałam owulacji... czyli cykl bezowulacyjny... poleciałam dziś do ginka,,,, nic nie widać... żadnego płynu a najlepsze że torbiela też nie ma...po porostu nie ma nic... Ale gin mi kazał ten Duphaston łykać od dziś... brać go czy nie? No bo w sumie po co skoro owulki nie było a moje ćwiczenia z M poszły na marne, tylko przyjemności były fajne... Mam brać Progesteron po co? jak myłśicie? oczywiścnie nie wykluczył że owu była np. w 12 dc ale mówił że raczej jej nie było wcale... załamana jestem...:--
-(
HONIA hmm mi sie też wydaje że 4-5 dc na owulke malutka szansa i wiesz co zrób ten test bo skoro pozytywny no ciekawe czy jednak fasolka;-)
KINGA dobry synek dobry

PAULA hehe ciekawe jak to by było gdybym ja mojego synka zaprosiła do gotowania