reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kinga 85 u nas pierwszy cykl....ale ja chyba sprawdze dopiero 28 ....miala bym niezly prezent urodzinowy:D:D:D( nie napewno niewytrzymam;-)) ...szczegolnie , ze te moje bole brzucha sa dziwne i zawsze popołudniu i nadal trwaja.....

reklama
Kinga 85 u nas pierwszy cykl....ale ja chyba sprawdze dopiero 28 ....miala bym niezly prezent urodzinowy:D:D:D( nie napewno niewytrzymam;-)) ...szczegolnie , ze te moje bole brzucha sa dziwne i zawsze popołudniu i nadal trwaja.....

Asiu mnie też boli brzuch....mam uczucie takiego " pełnego brzucha" i tak troszkę boli, ciągnie itd... A kiedy ty owu miałaś? Bo ja obstawiam że miałam między 12-15 dc.. Dziś mam 15 dc i dziś tempka brykła na 37,1... A w ogóle to będziemy dzis z M świętowac bo zdał egazminy i od dziś jest Kierownikiem zaspołu :-):-):-):-) także bez szapnana seksownej bielizny i przytulanek się nie obędzie.....hiihihi...

ok 1 cykl a testownie kiedy wiec dokładnie? 28go?? na pewno?

Dzastina my nawet widzę że owu mamy w podobnym terminie:-D;-) heh a czemu ty tak pozno testujesz?! hm?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-) Paula..
a tabelka nic wielkiego
tylko musiałabym wiedzieć kto dokładnie sie stara o dzidzie teraz? tz mniej wiecej wiem... Tusia ty tez?

O tak.wpisz mnie na razie na przygotowania.
u mnie to tak dziwni będzie bo męża czasami raz na dwa miesiące widze.:-(
więc w jednym miesiącu moge sie starac a potem miec dwa przerwy.:-D
ale cóż życie...:sorry:

Dzastina my nawet widzę że owu mamy w podobnym terminie:-D;-) heh a czemu ty tak pozno testujesz?! hm?

No widzisz Kinga:-):-):-) Ja tak 3 dni temu mierzyłam tempkę i była 36.7 i wczoraj też a dziś wyszczeliła na 37.1. A testy owulacyjne 2 dni temu pokazały mocna krechę.... hihihihi... Dziś ta krecha słabsza od tych ostatnich.. No nic zobaczymy, teraz czas gra główną rolę... ale do Czwartku będziemy jeszcze próbować:-p:-D Postanowiłam że zatestuję na św. Mikołaja ale chyba nie wytrzymam i zrobię 30 listopada... to mozesz tam wkleić...30 biorę ostatnią tabletkę Duphastonu...

Tusia .. Pociesze Cie juz ktorys raz.. ze nie jestes w tym sama :tak: szkoda ze wiatropylne nie jestesmy :-D Widze ze juz po 1 @ jestes :tak: Noo to teraz zaczelas nowy rozdzial a zamknelas tamten ;-):tak:.. Ja 1 @ mialam tak obfita ze szok :szok::-).. W kazdym razie Powodzenia ;-)
Paula.. Niooo Swieta juz tuz.. tuz.. ;-)Tylko boje sie ze sie nie uda :eek: ... no ale czas pokaze :tak: Trzymam kciuki za te serduszka w tym cyklu :sorry:

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKIECH DZIEWCZYNEK:)) i Powodzenia dla Starajacych i Testujacych :)

Kinga85 - ja nie będę testować, bo 15-go listopada w niedzielę dostałam @ :) Tylko nie rozumiem czemu mam nadal dość wysoką tempkę 36,8, no, ale nic, do owulacji zostało 9-10 dni.
Zaczynam nowy cykl i staranka niedługo!
pozdrawiam ! :rolleyes:

Ostatnia edycja:
Asiu mnie też boli brzuch....mam uczucie takiego " pełnego brzucha" i tak troszkę boli, ciągnie itd... A kiedy ty owu miałaś? Bo ja obstawiam że miałam między 12-15 dc.. Dziś mam 15 dc i dziś tempka brykła na 37,1... A w ogóle to będziemy dzis z M świętowac bo zdał egazminy i od dziś jest Kierownikiem zaspołu :-):-):-):-) także bez szapnana seksownej bielizny i przytulanek się nie obędzie.....hiihihi...
tak, raz ze pelny , to nad spojeniem boli tak jak bola jajniki. Pamietam , ze przy pierwszym dziecku tak mialam przez 3 miesiace....nawt mialam zapisana nospe aby to zalagodzic....ale nie chce zapeszac ani wmawiac sobie...bo wiesz jak to jest....potem niemile rozczarowanie......
u mnie to z testow mialam w tamten pon i wt...ale z objawów to moglo byc troche pozniej kolo piatku....

reklama
Tusia .. Pociesze Cie juz ktorys raz.. ze nie jestes w tym sama :tak: szkoda ze wiatropylne nie jestesmy :-D Widze ze juz po 1 @ jestes :tak: Noo to teraz zaczelas nowy rozdzial a zamknelas tamten ;-):tak:.. Ja 1 @ mialam tak obfita ze szok :szok::-).. W kazdym razie Powodzenia ;-)
Paula.. Niooo Swieta juz tuz.. tuz.. ;-)Tylko boje sie ze sie nie uda :eek: ... no ale czas pokaze :tak: Trzymam kciuki za te serduszka w tym cyklu :sorry:

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKIECH DZIEWCZYNEK:)) i Powodzenia dla Starajacych i Testujacych :)
Sylwia Ty też zaczełaś starania o dziecko???

Honia ok zrobie porządek w tabeli, w wolnej chwili.

Do góry