reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam i ja :-)

Czaruś ma się lepiej... już mu nawet apetyt w 100% wrócił...

Ja bardzo chciałam niespodziankę w lipcu się nie udało.. Może w sierpniu się uda;-);-);-);-) Brzuch już mnie zaczyna pobolewać ale to jeszcze chyba nie pora...ale serduchować będziemy hihihii....Ja marzę o włochatej córeczce, ale jak Czaruś będzie miał braciszka to też będzie superowo....No nic... trzeba się starać... A ty Kinga już po owu? Czy jeszcze serduszkujecie? ;-);-);-)

Gosiu no widzisz i masz jeden dzien do przodu ;-) jakoś przeczekasz ten weekend :)

Dzastina no to się cieszę że Czarusiowi lepiej! :-) A dzieci sierpniowe są fajne, sama urodziłam się 7go sierpnia :-D

Tak dzieci z sierpnia są super bo ja i M też z sierpnia.
pozdrawiam i kibicuje każdej z was w jakiejkolwiek dziedzinie.;-)
Royanna-zdjątko małego muszkietera poproszę.:-)

No i ja z sierpnia jestem! :-)
Dzastina my serduszkujemy old the time!! :tak: nie patrzymy na to bo owu czy coś... poprostu się kochamy.... :rofl2::happy:
Dobrze że synek lepiej!!! :)

a my juz po zakupach
oto nasz nowy dywanik :)

reklama
Do góry