Witajcie :-)
Byłam przygotowana na jakieś 10 stron czytania z wczoraj a tu nic
niektóre z nas zapracowane, niektóre odpoczywają, a jeszcze inne oczekują porodu
Bershka odezwij się jak będziesz miała chwilkę co u Ciebie, bo też się niepokoję. Pisałaś że lekarka móiła że do końca tygodnia urodzisz, a już mamy czwartek dzisiaj...
ciekawe jak tam skurcze i w ogóle jak się czujesz Ty i syneczek :-) Buziaki!
aishbg Witaj
Przebrnęłas przez caaały wątek???
Szok, podziwiam wytrwałość!!! Super masz już parkę dzieciaczków w domu, więc może i tym razem uda się wstrzelić wedle życzenia! Trzymam kciuki
Pati na dziewczynkę trudniej trafić, musisz byc cierpliwa, myślę że warto poświęcić nawet kilka cykli, i próbować kilka dni przed owu, tak jak Agnieszka zrobiła, żeby potem mieć śliczną królewnę :-)
Beti zabrałaś widzę swój suwaczek i nie wiem co się dzieje u Ciebie
ale wiesz co może to i dobra strategia, bo jak już uda Ci się zafasolkować to wtedy zaskoczysz nas jak Czarodziejka
Buziaki!
Czarodziejko no trochę pusto tu ostatnio, ale jeszcze będzie ruch zobaczysz
:-) u nas tak jest falowo, że jak nic to nic, a jak Laski się rozpiszą to nie nadąża człowiek czytać
Pozdrawiam ciepło
Anufifi Ty pewnie w pracy siedzisz, pozdrowionka przesyłam i uściski :-)
I dla
Pauli, Patrysi, Sylwii, Agnieszki, Agniesi, Royanny, Gosi, Margarittki, Okruszynki i wszystkich których nie wymieniłam :-)
Ja teraz chwilkę jestem, ale zaraz zmykam do pisania, wczoraj się wdrożyłam, więc trzeba kuć żelazo póki gorące! Tak normalnie na dłużej na BB to pewnie dopiero będę w przyszłym tygodniu