reklama
Witajcie :-)
Gosia fajny brzunio :-) a między nami dwa dni różnicy do porodu, ale wiesz że to różnie może być, może Ty pierwsza urodzisz ;-)
nom moze moze..a Ty masz wiekszy brzusio czy mniejszy niz ja??
Paula25
szczęśliwa :)
Nareszcie mam chwilkę...dobrze że dziś piątek bo już mam dosyć tego tygodnia
Gosiu, Patrysiu cudne macie brzuszki :-) Patrysia jakby trochę większy nawet od Gosi ale oba śliczne Gosiu Twój taki zgrabniutki :-) p.s. Gosiu ładną masz sukieneczkę
Pati najbliższe staranka przed Wami i będzie córcia napewno
Bershka oby do 11 sierpnia trzymam kciuki kochana żeby wszystko było dobrze!
Pyszczek dziękuje za pozdrowienia :-) a u Was to strasznie ogórkowo
Okruszynko dobrze że malutka zdrowa i wszystko jest dobrze! jeszcze troszkę i będziesz ja tuliła w ramionach tak jak Agnieszka swoją córeczkę
Royanna cieszę się że i u Ciebie wszystko dobrze :-) słyszałaś pięknie bijące serduszko swojego maleństwa :-) a wagą się nie przejmuj po ciąży przy dwójce dzieci szybko stracisz zbędne kg
Kiki kochana nasza jak się czujesz???
Ciekawe co tam u Anufifi to prawda ze brakuje jej tutaj :-(
Gosiu, Patrysiu cudne macie brzuszki :-) Patrysia jakby trochę większy nawet od Gosi ale oba śliczne Gosiu Twój taki zgrabniutki :-) p.s. Gosiu ładną masz sukieneczkę
Pati najbliższe staranka przed Wami i będzie córcia napewno
Bershka oby do 11 sierpnia trzymam kciuki kochana żeby wszystko było dobrze!
Pyszczek dziękuje za pozdrowienia :-) a u Was to strasznie ogórkowo
Okruszynko dobrze że malutka zdrowa i wszystko jest dobrze! jeszcze troszkę i będziesz ja tuliła w ramionach tak jak Agnieszka swoją córeczkę
Royanna cieszę się że i u Ciebie wszystko dobrze :-) słyszałaś pięknie bijące serduszko swojego maleństwa :-) a wagą się nie przejmuj po ciąży przy dwójce dzieci szybko stracisz zbędne kg
Kiki kochana nasza jak się czujesz???
Ciekawe co tam u Anufifi to prawda ze brakuje jej tutaj :-(
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie
i życzę miłego weekendu
:-):-):-)
i życzę miłego weekendu
:-):-):-)
kiki750321
Fanka BB :)
witam dziewczyny..kulam jakos do przodu..cholernie mi ciezko..jutro o 10 msza a o 13 w kostnicy, jak ja to przejde bedac tu w domku z dzieciaczkami..musze byc dzielna dla mojej coreczki w brzuszku..
Paula25
szczęśliwa :)
P
patrysia*
Gość
witam dziewczyny..kulam jakos do przodu..cholernie mi ciezko..jutro o 10 msza a o 13 w kostnicy, jak ja to przejde bedac tu w domku z dzieciaczkami..musze byc dzielna dla mojej coreczki w brzuszku..
tak kochana musisz byc silna dla swojej coreczki i trzech kochanych synkow
Gosia ja mam gdzieś taki brzuch jak Ty :-)
Paula dzisiaj już zakończymy przetwórstwo ogórkowe w tym roku właśnie przygotowałam drugą turę sałatki, teraz musi się przegryźć, a jak M przyjdzie to w zalewę, a potem słoiki :-)
Z przetworów to jeszcze w tym roku chcę zrobić gruszki w syropie
Kiki trzymaj się dla Malutkiej, bądź silna właśnie dla niej.. tulam mocno..
Paula dzisiaj już zakończymy przetwórstwo ogórkowe w tym roku właśnie przygotowałam drugą turę sałatki, teraz musi się przegryźć, a jak M przyjdzie to w zalewę, a potem słoiki :-)
Z przetworów to jeszcze w tym roku chcę zrobić gruszki w syropie
Kiki trzymaj się dla Malutkiej, bądź silna właśnie dla niej.. tulam mocno..
R
rouż
Gość
Kiki, dasz rade. Jestes bardzo dzielna kobieta i masz wspanialych synow ktorzy Cie wspieraja oraz coreczke ktora bardzo potrzebuje silnej mamusi Tulam Cie mocno kochana...
kiki750321
dziewczyny jestescie kochane..dziekuje wam za wsparcie w tak ciezkoch chwilach..
reklama
kiki750321
:------(dziewczyny jestescie kochane..dziekuje wam za wsparcie w tak ciezkich chwilach..
Podziel się: