Witajcie Kochane!
U nas skwar od ranka a ja po miescie latalam, bo mi z jutra na dzis wizyte u gin przelozyli. Wyniki morfologi troche sie poprawily-mam dbac o diete-dziwna ta gin, dobrze ze kupilam zelazo t bede lykac, bo sama dieta na pewno nie wystarczy. Przez miesiac przybralam 900g to dobrze, bo ostatnio przez miesiac mialam 3.1kg
. oja gin powiedziala badajac mnie powiedziala tylko: idealnie, idealnie! Aby tak do konca! I to mnie cieszy, tyle mi wystarczy
Acha, i dzis doszyl do mnie te narzuty na kanape i fotele co zamowilam-2 komplety-kolor ecru i bez i sa dokladnie takie jakie mialy wg mnie byc
, i to mnie cieszy! Jeszcze tylko sprawie sobie zasloneczki i ze 2 podusie i pokoj bedzie gotowy
. Mam cchrapke go przemalowac z morelowej jesieni na jakis braz, ale nie wiem, czy to przejdz
e u mojego M, bo wlasciwie to na niego by spadlo...
Royanna GRATULACJE drugiego SYNKA :-)
Dziekuje, i zycze dalszego udanego pobytu na wakacjach! Aby pogoda Wam sprzyjala!!!
Cześć dziewczynki:-)
Ja wczoraj byłam u gina i oczywiście wszystko ok. z małym. Tym razem widziałam siusiaka (7mm), waży już 560 gram. Mój mąż oczywiscie rozczarowany bo miał dalej nadzieję na córkę. Trochę mi przykro bo powinniśmy się wspierać a nie marudzić, że płec nie taka. Ja też marzyłam o córce ale cóż, będę miała drugiego synka i dla mnie to nie jest zła wiadomość. Cieszę się, że mały jest zdrowy i wszystko jest ok. Ja przez ostatni miesiąc przytyłam 0,5 kg, co nie podoba się lekarzowi, że za mało. (...)
Madziu, czyli u Ciebie tak jak u mnie
Liczylam na coreczke a ciesze sie z synka
, z ta roznica, ze moj M liczyl na drugiego syna...
-powiem szczerze, ze dla mnie to niezrozumiale, ale zrozumiec tych facetow...rzecz niemozliwa;-)
Madzia moze to brutalne ale ciesz się, ze zdrowego synka bo ja z tego nie mogę i tyle i dałabym wszystko, zeby mój lekarz powiedział, ze wszystko jest ok
Bershka- synus sie urodzi, lekarze pomoga i bedzie dobrze
Ty bedziesz przy nim i on bedzie szczesliwy. Kochana nie smuc sie aby maluszek wiedzial, ze ma wsparcie
Agniesiak-Ty juz wskoczylas w drugie okienko
, ale ten czas leci...