reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

AGNIESIAK ja ci powiem że ja lubie takie przytulne mieszkanka:tak:u mnie wogóle tez nie ma oddzielenia salonu od kuchni tzn.zamiast ściany i drzwi jest duuży łuk gdzie jest otwarta przestrzeń ale tez te pomieszczenia nie sa takie duze ale w miare na tyle aby było dobrze:tak:ja ogólnie nie jestem za dużymi pomieszczeniami np.taka hala że taaaki salon itp.ja wole mniejsze pomieszczenia czuje się w takich tak hmm miło przytulnie:tak:

reklama
AGNIESIAK ja ci powiem że ja lubie takie przytulne mieszkanka:tak:u mnie wogóle tez nie ma oddzielenia salonu od kuchni tzn.zamiast ściany i drzwi jest duuży łuk gdzie jest otwarta przestrzeń ale tez te pomieszczenia nie sa takie duze ale w miare na tyle aby było dobrze:tak:ja ogólnie nie jestem za dużymi pomieszczeniami np.taka hala że taaaki salon itp.ja wole mniejsze pomieszczenia czuje się w takich tak hmm miło przytulnie:tak:
Ja tez takie małe, przytulne wolę:tak:

My kompa mamy cały czas w "kuchni":-D Bo mieszkamy w kawalereczce z aneksem kuchennym:tak:Wystawię noge w prawo gdy siedze przy kompie i już jestem w pokoju:-DAneks od pokoju mamy oddzielony taka złotawa listeweczką na podłodze no i podłoga tez inna w "kuchni":-)Ciasne, ale własne. Obok mieszkają dziadkowie i kiedyś te mieszkanka się polączy i będzie jedno duże:tak: Ale to prawda, BB uzależnia :-DA jak zrobiłam testa i wyszedł pozytywny to wogóle nie moge się od Was oderwac:-D
no to faktycznie daleko nie masz do kuchni..ja tez bede miec salon z aneksem kuchennym:-)
ja tez lubie przytulne i troche mniejsze mieszkanie niz jakies hale gdzie jest nuewiadomo jaka przestrzen:-)

Dziewczyny a ja się ciągle zastanawiam nad moimi włosami, bo mi tu wszystkie pisałyście że można farbować w ciąży, ale czy Wy robiłyście tylko balejage czy całe farbą? Bo ja własnie farbuję sobie u fryzjera całe włosy farbą, i ta farba przez jakiś czas dotyka skóry głowy i nawrt piecze trochę :confused: i teraz nie wiem, może balejage jest mniej "inwazyjny"? :confused: kurcze ginka wczoraj zapomniałam zapytac o to farbowanie..

Dziewczyny a ja się ciągle zastanawiam nad moimi włosami, bo mi tu wszystkie pisałyście że można farbować w ciąży, ale czy Wy robiłyście tylko balejage czy całe farbą? Bo ja własnie farbuję sobie u fryzjera całe włosy farbą, i ta farba przez jakiś czas dotyka skóry głowy i nawrt piecze trochę :confused: i teraz nie wiem, może balejage jest mniej "inwazyjny"? :confused: kurcze ginka wczoraj zapomniałam zapytac o to farbowanie..

ja farbowałam i farbuje całe włosy:tak:a jeślin chodzi o pieczenie to wybierz farbe która nie jest tak mocna że az piecze ;-)

HEJ DZIEWUSZKI

Mój Tomus dzisiaj w nocy nie gorączkowal wiec mam nadzieje ze idzie ku lepszemu.

Natomiast to co moje gały ujrzały wczoraj na podpasce niestety nie nastraja mnie optymistycznie na staranka , bo to raczej nienormalne... leje sie ze mnie jak z zarzynanej świni ( sorki za okreslenie) , śpie w podkładach poporodowych na kocach i ręcznikach a i tak latam co pół godziny ....masakra jakaś ....

Pyszczku ja farbowalam całe włosy i to u fryzjerki która sama była w ciazy...ona coprawda nie nakładała ale to logiczne , ale potwierdziła ze dziecku to nie zaszkodzi i jak widac nie zaszkodziło.

też jestem ciekawa dziewuchy co wy tam w tych brzuszkach macie :) więc czekam na relacje

a teraz kawka :tak::-);-)

reklama

Pyszczek mozesz spokojnie farbowac cale wlosy:-)no chyba ze Twoja fryzjerka ma farby bez amoniaku??ja robilam tylko pasemka bo tak chcialam!!

Aniu a czemu Ci sie tak stalo??a moze Ty jezcze wyrazisz swoja opinie na temat tego co ja chce zrobic w mieszkanku...chyba z 3strony w tyl byl ten post!!

Przyjaciół: 22 Odp: Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)
witam sie i ja!!jutro o tej porze bede wiedziec co z moim bobaskiem

Dziewczyny skoro juz Anufifi poruszyla temat pokoi to ja mam pytanko chce w salonie zrobic tak ze na jednej stronie dac tapete jakies filoetowe kwiaty czy cos takiego a reszte scian pomalowac na lawendowy kolor myslicie ze to dobry pomysl??

taka tapeta do salonu http://allegro.pl/item664949767_4_ko..._winylowa.html NR ART.011114 taka filoetowa

a do sypialni myslalam nad zielonym kolorem plus taka fototapeta http://allegro.pl/item664087741_368x...peta_klej.html ten pierwszy model TULIPS

dziewczyny doradzcie czy to bedzi dobrze wygladac??

Do góry